Video İzleyerek Pasif Gelir Elde Etmek

Isenwine

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere para kazanmak için kullandığım bir görev-yap-kazan sitesini ve buradan nasıl para kazanacağınızı anlatacağım. Normalde bu tarz sitelerde tek tek videolara girip, onları izlemeniz gerekmektedir. Ancak kendi geliştirdiğim bot sayesinde siz hiçbir şey yapmadan, bot arka planda videoları izleyerek size para kazandırıyor.

Kazandığınız parayı anlık olarak payeer hesabınıza çekekebiliyorsunuz. Botu ilk defa kullanacak arkadaşlar sakın hile falan denemeyin. Çünkü direkt banlanırsınız. Aşağıya kazanç ekran görüntüsünü ve botun çalışırken ki ekran görüntüsünü ekledim.

Botu sadece siteye referansım ile kayıt olanlara veriyorum. Referansım ile kayıt olduktan sonra bana Telegram'dan ulaşırsanız, botu ve botla ilgili hazırladığım PDF'i sizinle paylaşacağım. PDF'in içerisinde botu nasıl kullanacağınız, bu sistem ile nasıl daha çok para kazanabileceğiniz ve bot ile ilgili dikkat etmeniz gerekenler yazıyor. PDF'i okumadan sakın botu kullanmayın.

Referans Linki
Normal link

Telegram: isadami34

Not: Bot "browserautomationstudio" kullanılarak oluşturulmuştur. program sizin mouse hareketlerinizi taklit ediyor.

2. not: Botlar açık kaynaklıdır ve satılması söz konusu değildir.

3. not: Elimde bu tarz birçok site var. Diğer siteleri de zamanla paylaşacağım.

Arkadaşın verdiği refi ile kayıt oldum botları ptc sitelerinde kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok şuan.Kayıt olduktan sonra kendisine her türlü soru sorabilirsiniz yardımcı oluyor.

Öncelikle program stabil ve çok güzel çalışmakta. Test ettim. Programı 16:22'de başlattım, 21.38'de sonlandırdım. Emeğine sağlık. Pasif gelir elde etmek isteyen arkadaşlar mutlaka pdf i okumadan hareket etmesinler. Ayrıca diğer pasif gelir konunuzu da merakla bekliyorum.

Screenshot_3.jpg Screenshot_1.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere para kazanmak için kullandığım bir görev-yap-kazan sitesini ve buradan nasıl para kazanacağınızı anlatacağım. Normalde bu tarz sitelerde tek tek videolara girip, onları izlemeniz gerekmektedir. Ancak kendi geliştirdiğim bot sayesinde siz hiçbir şey yapmadan, bot arka planda videoları izleyerek size para kazandırıyor.

Kazandığınız parayı anlık olarak payeer hesabınıza çekekebiliyorsunuz. Botu ilk defa kullanacak arkadaşlar sakın hile falan denemeyin. Çünkü direkt banlanırsınız. Aşağıya kazanç ekran görüntüsünü ve botun çalışırken ki ekran görüntüsünü ekledim.

Botu sadece siteye referansım ile kayıt olanlara veriyorum. Referansım ile kayıt olduktan sonra bana Telegram'dan ulaşırsanız, botu ve botla ilgili hazırladığım PDF'i sizinle paylaşacağım. PDF'in içerisinde botu nasıl kullanacağınız, bu sistem ile nasıl daha çok para kazanabileceğiniz ve bot ile ilgili dikkat etmeniz gerekenler yazıyor. PDF'i okumadan sakın botu kullanmayın.

Referans kayıt linki

Referanssız kayıt linki

Telegram: isadami34

Not: Bot "browserautomationstudio" kullanılarak oluşturulmuştur. program sizin mouse hareketlerinizi taklit ediyor.

2. not: Botlar açık kaynaklıdır ve satılması söz konusu değildir.

3. not: Elimde bu tarz birçok site var. Diğer siteleri de zamanla paylaşacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 1656 Ekli dosyayı görüntüle 1655

Aylık geliriniz nekadar? Bu sistemden.

Hocam telegramdan yazarsanız konuşalım. Bu sistem sayesinde farklı birçok sistemle gelir elde ediyorum. Ama şöyle söyleyeyim sistemi çözdüğünüzde aylık 10-15k pasif gelir elde etmek çok kolay.

neden telegram sadece foruma konu açııyorsunuz forumdan devam edin lütfen
nedir bu telegram sevdası anlamış değilim her iş yapan telegrama gel diyor

buradan paylaşırsan katılırım paylaşmazsan katılmam

Merhaba hocam. Telegram'ı tercih etmemin sebebi orada sizlerle daha hızlı ve sağlıklı iletişim kurabiliyorum. Forumda sürekli aktif değilim. Bu yüzden iletişim konusunda problem yaşayabiliyoruz. Yoksa tabii ki referansım ile kayıt olursanız özel mesaj yolu ile de botu sizinle paylaşabilirim.

Direk IBAN falan bırakın hocam dosyayla virüsle uğraşmayın.

Arkadaşlar size kolay para kazanç yoluyla geliyorlarsa uzak durun. Herkes biliyor kolay parayı kimse size vermez. Adam eşine dostuna yaptırır aylık milyon kazanır. Yaymaz. Hala inanan vaesa buyursun indirsin hacklensin. Forum üzerinden verilen hiçbir dosyayı indirmeyin.

Direk IBAN falan bırakın hocam dosyayla virüsle uğraşmayın.

Arkadaşlar size kolay para kazanç yoluyla geliyorlarsa uzak durun. Herkes biliyor kolay parayı kimse size vermez. Adam eşine dostuna yaptırır aylık milyon kazanır. Yaymaz. Hala inanan vaesa buyursun indirsin hacklensin. Forum üzerinden verilen hiçbir dosyayı indirmeyin.

Hocam dosyayı indirip virüs taraması yaptın mı? Virustotal'e atıp detaylı baktın mı? ya da kendin indirip deneyimledin mi? BrowserAutomationStudio'nun ne olduğunu biliyor musun? Hepsine cevabın hayır ama bomboş konuşuyorsun. Program senin mouse hareketlerini taklit etmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Ben size siteyi verdim. İsterseniz kendi makronuzu yazıp kullanabilirsiniz. Ben referansım ile kayıt olanlara bu sistem ile nasıl daha fazla para kazanabileceklerini öğretiyorum ve kendi tecrübelerimi aktarıyorum. Birilerini suçlamadan önce araştırmanızı iyi yapın!

BASI ben 3 yıldır kullanıyorum. Dünyada BASI en iyi bilen ilk 10 kişi içindeyim herhalde.
BAS ile yazdığın programa virüs koyamıyorsun. c# gibi değil.
Ama her halükarda arkadaşın dediği gibi; Nerden exe dosyası indirirseniz indirin. Taramadan açmayın. Tarasanız bile vdsde açın.

dpwjjvh.jpg

merhaba hocam. Telegram'ı tercih etmemin sebebi orada sizlerle daha hızlı ve sağlıklı iletişim kurabiliyorum. Forumda sürekli aktif değilim. Bu yüzden iletişim konusunda problem yaşayabiliyoruz. Yoksa tabii ki referansım ile kayıt olursanız özel mesaj yolu ile de botu sizinle paylaşabilirim.

paylaşın lütfen o zaman özelden

BASI ben 3 yıldır kullanıyorum. Dünyada BASI en iyi bilen ilk 10 kişi içindeyim herhalde.
BAS ile yazdığın programa virüs koyamıyorsun. c# gibi değil.
Ama her halükarda arkadaşın dediği gibi; Nerden exe dosyası indirirseniz indirin. Taramadan açmayın. Tarasanız bile vdsde açın.

dpwjjvh.jpg

Orada addmfastmi gördüm ben :D

Merhaba hocam. Telegram'ı tercih etmemin sebebi orada sizlerle daha hızlı ve sağlıklı iletişim kurabiliyorum. Forumda sürekli aktif değilim. Bu yüzden iletişim konusunda problem yaşayabiliyoruz. Yoksa tabii ki referansım ile kayıt olursanız özel mesaj yolu ile de botu sizinle paylaşabilirim.

bende telegram kullanmıyorum hocam pm atıyorum

6 mesajı var hiç güvenilir gelmedi arkadaş.. şu aralar popüler para kazanma tiktokta. tiktok zaten kullanıyorsanız günde 30 dk izlemeye 10 gün sonunuda 600 lira veriyor arkasında çin var para dağıtıyor anlamadım. Tiktok'a girince "Tiktok ödülleri" kısmında davet kodunu girerseniz 10 gün sonunda 600 lira kazanırsınız. Davet kodum: CN00208932

6 mesajı var hiç güvenilir gelmedi arkadaş.. şu aralar popüler para kazanma tiktokta. tiktok zaten kullanıyorsanız günde 30 dk izlemeye 10 gün sonunuda 600 lira veriyor arkasında çin var para dağıtıyor anlamadım. Tiktok'a girince "Tiktok ödülleri" kısmında davet kodunu girerseniz 10 gün sonunda 600 lira kazanırsınız. Davet kodum: CN00208932

bu özellik yeni mi geldi?

1 ay felan oldu ödemeyi mobil kontör olarak alıyorsunuz galiba vergi vs. işlerinden kaçınmak için böyle yapmışlar. sonra kontörü bozdurabilirsiniz

detaylı bi anlatım var mı acaba,video veya herhangi bir siteden.araştırdım da hiç bilgi bulamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri