video kamera alınacaktır ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
D

Dean

Guest
konu güncel beyler, 500 d aldık fakat netlik sorunu yaşadığımız için satıp video camera alacam, ama hangi marka model almalıyız tavsiye var mı ?

netlik sorunu şöyle oldu, kamerayı gören kimse yok karşısına geçip videoyu çektiğimde o kendisi ben hareket ettiğimde fln anında netlemesi lazım o bölgeyi, dslr de böyle olmuyo çok sıkıntı yaşadık.

bütçe: 600 700 tl civarı

Son düzenleme:
ben eos 700d aldım 5 ay sonra geri sattım sakın bulaşma video cekmek için alıyorsan projektörlü video kameralar var 4klı falan onlar al sakın bulaşma bunlara

1 haftaya kadar bulamazsam, istanbula gidip hayyam veya doğubanktan alacğaım

bende 700d dslr var 1800 küsüre almıştım halen duruyor 32 gb class 10 120 tl ye hafıza kartı aldım videoda vs. olsun sıkıntı çıkarmadı hiç

konu güncel, acil lazım yoksa samsung s4 ü kırıp atacam nalet olsun onun kamerasına

konu güncel beyler, 500 d aldık fakat netlik sorunu yaşadığımız için satıp video camera alacam, ama hangi marka model almalıyız tavsiye var mı ?

netlik sorunu şöyle oldu, kamerayı gören kimse yok karşısına geçip videoyu çektiğimde o kendisi ben hareket ettiğimde fln anında netlemesi lazım o bölgeyi, dslr de böyle olmuyo çok sıkıntı yaşadık.

autofocus özelliği dslr makinalarda yok diye biliyorum(videoda) , fotografium un canlı desteğinden danış yardımcı olacaklardır

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] black magic kameralara bak istersen pahalı olur biraz ama işini görür muhtemelen. bende sony alpha 6300 var manuelde sorun yaşamıyorum.4K çekimi var ekstra mikrofonda takabiliyorsun

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] black magic kameralara bak istersen pahalı olur biraz ama işini görür muhtemelen. bende sony alpha 6300 var manuelde sorun yaşamıyorum.4K çekimi var ekstra mikrofonda takabiliyorsun

senin makine pahalıymış ya , normal camcorderlar otomatik netleme yapmıyor mu ki ?

senin makine pahalıymış ya , normal camcorderlar otomatik netleme yapmıyor mu ki ?

yaparlar ama onların lensleri yeterli olmayabilir senin çekimlerin için bana bazen 16mm bile yetmiyor. forumda cömert konu diye konu açan arkadaş vardı [MENTION=13676]elfida[/MENTION] onun aldığı kamera sanyo xacti miş 150TL diyordu ona da bak istersen o n11den almıştı memnun sanırım. ben sony rx10 mark 2 alacaktım slow mo felanda var ama compact makine diye almadım.24-110mm lens var üzerinde

Son düzenleme:
Video için sony düşün. Paradan kaçma 5-6 bin lira ver sony al.

fotoğrafçının biri bana nikon ve canon ile devamlı video çekersen çipin ağzına s*çarsın dedi :D

5 6 bin para veremem arkadaşlar naptınız ya :D 600 700 civarı kameralar var full hd kayıt yapan yeterki oto focus yapsın nesne hareket edince başka bişey istemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri