Video Montaj Kanalım - Montaj Bunlar!

• Kullanıcı Ozzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozzy

Kayıtlı Üye
Kanalımı flaglayan şeref yoksunu arkadaş özel mesajdan yazsın diyecek iki çift lafım var!!

Son düzenleme:
Çok başarılı, direk abone oldum ki yeni videolardan haberim olsun, devam hocam :D

ilk videoyu etik bulmadım hayvanlar can çekişiyor bunun şakası olmaz.

Oylamayı kapatmayı unuttum affetmemişler :D

Çok başarılı, direk abone oldum ki yeni videolardan haberim olsun, devam hocam :D

Teşekkürler :)

hocam TR de teliften cok yakarlar canini :(

Gerçek telif atılacak içerikle tabi ki çalışmam, zaten onlar da az çok belli. Ama şu turist videosunda şarkıyı söyleyen adamdan eşleşen geldi o kadar da bilindik bir şarkı değil ama ona çok takıldım :(

ilk videoyu etik bulmadım hayvanlar can çekişiyor bunun şakası olmaz.

Hocam o videoda içlerinden en insaflılarını aldım, öyle videolar var ki küfretmemek için kendinizi zor tutarsınız. Kaçan hayvanlar her zaman gördüğümüz olaylar.

"Uzun süredir açık olan fakat zaman ayıramadığım kanalımla ilgilenmeye karar verdim."

Spam yaptığınız pc ilemi girdiniz kanala?

İlgilenmeye Başladın Flaglamışlar kanalı :D Hacı Forumda Bazı Kıskançlar Oldugu Sürece Siz Siz Olun Kanal Linki PAYLAŞMAYIN.

Bir aklı evvel arkadaş paylaştığım kurban videosuna flag basarak kanalı kapattırmış. Kanalı açtırırım ya da aynı videoları yeni bir kanala yükleyerek devam ederim hiç sorun değil ama böyle karaktersiz insanlar yüzünden insan burada birşey paylaşmaktan soğuyor.

Ayıp arkadaş o kadar uğraşmış etmiş flaglıyorsunuz.Eleştirin de flaglamak nedir forumdaki kişiler bunu yapıyorsa yabancılar yapınca sövmeye hakkımız yok.

Ayıp arkadaş o kadar uğraşmış etmiş flaglıyorsunuz.Eleştirin de flaglamak nedir forumdaki kişiler bunu yapıyorsa yabancılar yapınca sövmeye hakkımız yok.

Yabancılar yapmıyor ki bu işi yapanlar zaten hep forumdaydı.

Kanallar kaç flagla kapanıyor ki? Daha bugün konuyu açmışsın ve anında gümlemiş.

Kanallar kaç flagla kapanıyor ki? Daha bugün konuyu açmışsın ve anında gümlemiş.

Video flagdan dolayı kapanmış ve 1 saat sonra kanal gümlemiş. İtirazımı yaptım açılırsa ne ala açılmazsa videoları yeni kanala basıp devam ederim. Dediğim gibi videolarım arşivimde duruyor o flagcı arkadaşa selam olsun bayram diye ağzımı açmıyorum.

oo kurban videon yüzünden flagladılar adam flagı çaktı googlede kurban yazısını tanımlayınca takk gümledi

bahsi geçen videonu izlemedim bilmiyorum ama sen yinede özgün videolarını forumda paylaşma boşver.
eğitim seviyemiz daha bu kadar gelişmedi insanımız! buna hazır değil.

Video flagdan dolayı kapanmış ve 1 saat sonra kanal gümlemiş. İtirazımı yaptım açılırsa ne ala açılmazsa videoları yeni kanala basıp devam ederim. Dediğim gibi videolarım arşivimde duruyor o flagcı arkadaşa selam olsun bayram diye ağzımı açmıyorum.

Youtube hangi mail adresine mail attin ? Gecmis olsun insh. Acilir. Acilirsa haber edersen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri