Videö önü reklam mı video içi reklam mı daha avantajlı?

megalomaniac

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hangisini önerirsiniz,
1 dakikalık videolar için şu, 10 dakikadan uzun videolar için şu reklam türü daha iyi diyebileceğiniz bir reklam türü var mı? kendimce test etmeye çalıştım ama çıkamadım içinden, tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

arkadaşlar hangisini önerirsiniz,
1 dakikalık videolar için şu, 10 dakikadan uzun videolar için şu reklam türü daha iyi diyebileceğiniz bir reklam türü var mı? kendimce test etmeye çalıştım ama çıkamadım içinden, tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bana sorarsanız her zaman video önü derim.Video içinde çıkan o küçük flash mıdır nedir.Onların to %1i geçmezken video önü %10ları buluyor.

O sizin video yayınladığınız kategori ve reklam verene göre değişir.
Bir gün bir günü tutmuyor bende.
Bakıyorsunuz video reklam cok tıklama alıyor fakat cpc düşük.
Text reklam daha az tıklanıyor cpc yüksek.
Bir bakmışsın tam tersi.
Ne olacağı belli olmuyor.

Bana sorarsanız her zaman video önü derim.Video içinde çıkan o küçük flash mıdır nedir.Onların to %1i geçmezken video önü %10ları buluyor.

Hocam kısa süreli videolarda çıkmıyor sanki video önü reklam sizin var mı böyle bir tecrübeniz.

---------- Mesaj saat 05:18:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:17:50 civarında gönderildi. ----------

O sizin video yayınladığınız kategori ve reklam verene göre değişir.
Bir gün bir günü tutmuyor bende.
Bakıyorsunuz video reklam cok tıklama alıyor fakat cpc düşük.
Text reklam daha az tıklanıyor cpc yüksek.
Bir bakmışsın tam tersi.
Ne olacağı belli olmuyor.

İkisini seçili bırakmak daha mantıklı yani.

Hocam kısa süreli videolarda çıkmıyor sanki video önü reklam sizin var mı böyle bir tecrübeniz.

Katılıyorum.Nerde uzun videom var video önü çıkar.Nerde kısa video var flash çıkar.Özellikle 500'ü aşkın vine yükledim hiç birinde video önü görmedim.Ne zaman birleştirip yayınlasam işte o zaman gördüm.

Video onu reklamlar bence mantikki olani ama bu video turunde reklamlar surekli cikmiyor ben butun yt hesaplarimda reklam turleeinden sadece video onunu seciyorum buna ragmen bir cok video da metin reklam ve digerleri cikiyor keske hep video onu reklamlar ciksa

Katılıyorum.Nerde uzun videom var video önü çıkar.Nerde kısa video var flash çıkar.Özellikle 500'ü aşkın vine yükledim hiç birinde video önü görmedim.Ne zaman birleştirip yayınlasam işte o zaman gördüm.

O zaman videolara ona göre bir ayar vermek lazım. Teşekkürler hocam.

---------- Mesaj saat 05:40:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:38:47 civarında gönderildi. ----------

Video onu reklamlar bence mantikki olani ama bu video turunde reklamlar surekli cikmiyor ben butun yt hesaplarimda reklam turleeinden sadece video onunu seciyorum buna ragmen bir cok video da metin reklam ve digerleri cikiyor keske hep video onu reklamlar ciksa

sadece video önünü seçtiğimizde videoya göre reklam yoksa eğer metin reklam çıkmaya devam ediyor mu?

Aynen o da videodan videoya değişiyor.Reklam türlerinden inceliyorum sürekli bu kısımı.

Eyvallaaah darısı başınıza hocam,evet ürün yerleştirme hariç. Gerçi videoya göre değişir bu videoda gösterim sonrası kapalı ben koydum sona daha usturuplu bir yere yani sondan 2-3 dk falan önceye çünkü insanlar en sonunu izlemeyecek kapatacak biliyorum. :) (Gerçi açık olsa da çıkmayacaktı muhtemelen 7 dk fark olmadığı için.Yada benim koyduğum çıkmayacaktı bunu test etmedim.)

Eyvallaaah darısı başınıza hocam,evet ürün yerleştirme hariç. Gerçi videoya göre değişir bu videoda gösterim sonrası kapalı ben koydum sona daha usturuplu bir yere yani sondan 2-3 dk falan önceye çünkü insanlar en sonunu izlemeyecek kapatacak biliyorum. :) (Gerçi açık olsa da çıkmayacaktı muhtemelen 7 dk fark olmadığı için.Yada benim koyduğum çıkmayacaktı bunu test etmedim.)

Videonun uzunluğu ne kadar peki hocam?

benim daha bugün yaptığım bişey.
normalde günlük 150-250 tl arası gelirdi hep.
ama ben bugün deneme amaçlı (manyak gibi) video önü reklamları
kapattım bütün kanallarda.
sonuç; ortalama 200 tl gelirken günlük bugün 65 tl ye düştü
yani yaklaşık olarak %70 gelir düştü.

neyse artık yarın da full video önü koyar durumu dengelerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri