- Web sitesi
- www.youtube.com
bi videom var 33 dakika sürükleyici bir video sonuna kadar izlenir ve grafik bu bgbg 8.90. 6 TANE FALAN REKLAM ÇIKIYOR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne güzel işte hocam.İyi kazandırır 500 izlenime 80 tık gayete iyi.
valla o kanal gitti dedim 1 aya anca toplarım bi baktım öylesine video attığım bi kanal zamanlamışım videoları hergün 1 tane video otomatik yüklüyor toplam 2000 izlenme bile yok dünde dedim bi deniyim şu video ortası reklamı 30 dk kalık video vardı ve bugün süpriz yaptı bana
bi videom var 33 dakika sürükleyici bir video sonuna kadar izlenir ve grafik bu bgbg 8.90. 6 TANE FALAN REKLAM ÇIKIYOR
![]()
hocam o 6 reklamı nasıl çıkarıyosunuz? bende de film kanalları var. ben de yapayım aynısını
İşte bence kilit nokta burası düşünün bir video kafadan 4-5$ kazandırıyor, özellikle az kanalla çalışanların yapması gereken uygulama bence.
Sayfa to çok daha iyi. Video ortalama kaç dakika izleniyor?
arkadaslar ben bu isi yapamadim,bir yardimci olursaniz sevinirim..
sen öğrenirsen bana da söyler misin nasıl yapılıyo
08:00,16:00,24:00,32:00,40:00
Şu şekilde girişler. bu mesela 50 dakikalık bir video için
Yani Aralıklara Dikkat sayın Milletvekilleri![]()
Deneyin yapamazsınız Resimli Anlatırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.