Video Özgün ama Fikir Özgün Değil Sizce Tutar mı?

demirkurt94

Kayıtlı Üye
Web sitesi
birdamlabilgi.com
konu olarak özgün bir şey aklıma gelmedi. Ben de olan bir konuyu yapmaya çalıştım. Video kendi çekimimdir. Sizce tutar mı devam etmeli miyim 3 yumurta açtım artırmayı düşünüyorum şayet tutacağını söylerseniz...

konu olarak özgün bir şey aklıma gelmedi. Ben de olan bir konuyu yapmaya çalıştım. Video kendi çekimimdir. Sizce tutar mı devam etmeli miyim 3 yumurta açtım artırmayı düşünüyorum şayet tutacağını söylerseniz...
Hocam videonun başı kötü olmuş sadece.Yoksa video müziği falan harika.Bence bir an önce kendinize güzel bir intro,outro,logo yaptırın.Ve video çekin.Harikasınız

müzik çok güzel gerçekten :D videoda başı dışında güzel.. tutabilir neden olmasın

Hocam videonun başı kötü olmuş sadece.Yoksa video müziği falan harika.Bence bir an önce kendinize güzel bir intro,outro,logo yaptırın.Ve video çekin.Harikasınız
video başından kasıt direk videoya girdiği için mi kötü nasıl yapabilirim mesela ? acemiyim de :) bir deoutro, nedir acaba ?

video zamanı yeterli... 3 yumurta sınırı iyi olmuş.Elin yatkın,müzik iyi, sonunda o çikolataları yersen çok iyi olacak :)

Zamanında çok tutuluyordu bu işler ama şu an bilmiyorum dostum. Denemende fayda var :)

hep 3 yumurta olarak mı devam edeyim yoksa artırmalı mı ? Çikolataları çekime yardım eden arkadaşla yedik çok şükür :)
hocam size önerim çizgi film karakterleri bazen ünleniyor o zaman o çizgi film karakterinin yumurtasını aramaya başlayın.Bir de yeni çıkan yumurtaları incelerseniz çok iyi olur.Yeni çıkan süpriz yumurtaları takip edin.En Büyük ÖNERİM budur size.

hep 3 yumurta olarak mı devam edeyim yoksa artırmalı mı ? Çikolataları çekime yardım eden arkadaşla yedik çok şükür :)

3 sınırı olmuş.Eğer tutarsa özel gün yapıp 5-6 taneye çıkartabilirsin(Süreyi bozmadan hızlı bir şekilde açarak ;)) O çikolatanın birazını videoda yeseydin ya :D

Bence başarılı hocam tebrik ederim.
Yumurta sayısını arttırıp yumurtanın açılışına kadar geçen süreleri hızlandırabilirsiniz biraz videoyla oynayabilrsiniz yani iyi olur:)
Beyaz bi masada bulursanız daha hoş olabilir. Tebrik ederim
tutar mı bilmiyorum daha önce böyle videolar görmüştüm izlenimleri iyiydi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri