Video paketleri satmayı düşünüyorum

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yeteneck

Platin Üye
Arkadaşlar çeşitli sayılarda video içeren paketler hazırlayıp satmayı düşünüyorum
Videolar için ünlemi geçme garantisi de verebilirim

Fakat talep görür mü bunu anlamak için açıyorum bu konuyu Bu tarz bir şey ile kaç kişi ilgilenir?

Fiyat da verirseniz daha saglikli olur ustadim..

1 ana mailin içine 10 adet alt kanal oluşturup hepsinin içine 250 şer video ,dolar ışığını yakmak şartıylla paket maliyeti ne olur.

kafamda bir fiyat yok şimdilik hocam talep olur mu merak etttim

Fiyatı etkileyen şey videoların uzunluğu ve kalitesi olur
sanırım 20 dk 30 dk arası 360p 50 video için 40 tl olabilir mesela

fazla değilmi 40 tl 50 video ile okadar kazanılmazki

1 ana mailin içine 10 adet alt kanal oluşturup hepsinin içine 250 şer video ,dolar ışığını yakmak şartıylla paket maliyeti ne olur.

videoların süresi 20 dk altıysa 360 p ise
250*10=2500 video

2000 tlye geliyor bu hesapla
20 günde ancak hazır olur

(kafadan kabataslak bir hesap yaptım ve 50 video için 40 tl bence az geldi zaten şimdi satış yapmıyorum böyle bi iş olsa nasıl olur gibilerinden o yüzden bir fiyat teklifi olarak algılamayın :))

Tam tersi ben de az olduğunu düşündüm yukardaki hesabı görünce :))

Şöyle değerlendirmek lazım 30 dklık 360p 100 video hazırlamak benim tahmini 6-7 saatimi alır(indirmek ve editlemek sadece) bir de buna yükleme kanal açma etiket girme açıklama girme vs vs.. de girince 1 tüm gün 100 videoyla uğraşmış olacam (ki aynı kategori olduğunu farz ediyorum...

Bir 2. husus Ne kadar kazanacağınız biraz da seçtiğiniz video ile ilgili
37 videoyla günlük 30$ kazanan bi kanalım var mesela
Yani işi bilen kimseler 1 günlük kazançla da çıkarabilirler bunu...

Eğer uğraşılacaksa fiyat normal.
Bende yeri geliyor 40 video ya 2 günümü veriyorum editleyip yüklemeye.
Ama sonra o 40 video günlük 200 tl getiriyor. Yani 40 video 50 tl kazandırmaz diye bir şey yok.
Ne kadar dayandığı muamma tabi. :)
Ayrıca ben tercih etmem ama vakti olmayanlar, uğraşmak istemeyenler tercih edebilir,
Yeteneck hocamın edit bilgisine güveniyorum. :)
Bol kazançlar...

Eğer uğraşılacaksa fiyat normal.
Bende yeri geliyor 40 video ya 2 günümü veriyorum editleyip yüklemeye.
Ama sonra o 40 video günlük 200 tl getiriyor. Yani 40 video 50 tl kazandırmaz diye bir şey yok.
Ne kadar dayandığı muamma tabi. :)
Ayrıca ben tercih etmem ama vakti olmayanlar, uğraşmak istemeyenler tercih edebilir,
Yeteneck hocamın edit bilgisine güveniyorum. :)
Bol kazançlar...

Eywallah hocam :)
Hani ben yapmasam bile youtubeda bir türlü tutturamayan arkadaşalr var onlara yardımcı olur öğretirim gerekirse onlar yapsınlar hem bu ihtiyaç giderilmiş olur hem birilerine iş imkanı olur

hocam çok önceden uğur diye bir üye vardı, oda satıyordu ama videoyu yandex disk e kayıt ederek veriyordu. kişi oradan vds e indirerek yükleme yapıyordu.
açıkcası ben denemek için indirdim yükledim. normal tarayıcı ile, açıklama yok, etiket yok, sadece videonun isimi başlık olarak kaldığı halde. gayet iyi şekilde kazandırdı bana. kanal sonunda kapandı tabi ama yinede faydalı bir hizmet olacağı düşüncesindeyim

düşüncenizin tek avantajı videolara ünlem olmama garantisi vermeniz onun dışında bir avantajı yok gibi

etiket ve açıklama olmaması da dezavantaj ve bunlar için istediğiniz fiyat bence yüksek yurtdışında çok daha ucuza yapılıyor bilginiz olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri