Video patladı kanal uçtu

• Kullanıcı ssoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ssoner

Kayıtlı Üye
dün bir tane videom patlama yaptı, 1 günde yaklaşık 200k izlenme aldı, müthiş şekilde google+ da paylaşılmaya ve bolca yorum almaya başladı. cok cok fazla kazandıracaktı ama durduk yere kanal kapandı.

kanalda telif ihtarı yok, topluluk ihtarı yok hiç birşey yok. çekemeyen birisi flag açtı herhalde, ona da ne denir bilemiyorum.

şuan elimde aktif kanal kalmadı. işin de tadı kaçtı iyice, en temizi youtube işini bırakmak sanırım

Parasını alırsın sıkıntı yapma para kazanması açıktı değil mi?

patlayan kanalların bazılarını Topluluk diyerek YT'de patlatıyor.
Yani Flaglanmış olabilir ama olmayabilirde.
Çok patlayan videolarda Topluluk diye YT'de bahane ederek kanalı patlatıyor.

patlaması yerine belli bir çizgide devam etmesi en karlısı...
ayrıca o kadar patlayan bir videoyu hemen başka yere kopyalamalıydın...

para kazanması açıktı. ne kadar oldugunu soylemiyim de dün iyi gelir sağladı.

video haber videosuydu, nette yine buluruz sorun değil. tekrar yuklenir.ama defalarca yuklenmiştir sanırım, bizimkisi bi şekilde patlamıştı. yazık oldu. sanırım açık kalsa 1 milyon izlenmeyi rahat geçerdi ve bu hafta 4 haneli gelir sağlardı

Benim videoda ana sayfada duruyor 5 gündür . 400k hit yaptı . Umarım başıma gelmez aynı olay

benimde şuan 500k ya dayanan bir videom var yt'de ama malesef sebepsiz kanal para kazanmaya kapatıldı

dün kapandı önceki gün 590 tl kazandırmıştı 1 günde ama sabah kalktığımda saat 10 civarı adsenseye baktım 7k gösterime 250 küsür tıklama vardı sayfa to %3 olmuştu ve kanal kapandı araştırmalarım yabancıların bile hazmedemeyip flaglaması veya bu işi benim gibi yapan birilerinin video reklamına aşırı tıklama yollamasını işaret ediyor yoksa videoda sorun yoktu:S

Kaç gmail veya kanala giriş yapfın pcden

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynısı da bana oldu. 100k izlenme oldu 3 günde 700 lira gelir getirdi, sonra video dünya geneli yedi, kanal topluluktan gitti, bütün kanallarımın para kazanması gitti. Diğer kanalların para kazanmasını açamadığımdan Ocak ayındaki 190tl den 6tl kesinleşti..

Öyle işler işte :)

Herkes telif gelen kanalın parası ödeniyor diyorda benim bu ay gereksiz yere 200 TL kesinti yapıldı..Yani normal kesintiten daha fazla kesinti yapıyorlar telif gibi durumlarda

m can aksoy un videosuysa topluluktan gitmiştir :D

yok yok siyasi falan değil :) yabancı içerik ayrıca

Yabancıların yorumlarını okursan çok duyarlı olduklarını görürsün. Geçen gün Flappy Bird mü ne bi oyun vardı da adam Samsung'u parçalamıştı. Videoyu kopyalayan (kesin bizden :p ) adamın videosunun altındaki yorumları görsen "seni ihbar edicez" diye birlik olmuşlardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri