Video reklam sorunu fikir alışverişi

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Kanal reklam sorunu

• Kullanılan toplam oy
    18

acan38

Kayıtlı Üye
Reklamlarla ilgili sıkıntı devam ediyor
Sarı çizgiler gözüksede adsense e yansıyan tutar, öncekinden (reklamsız durumdan) farksız.
Ama eski adsense lerde kazanclar düşükte olsa sıkıntısız devam ediyor.

Aklıma şöyle bir ihtimal geldi arkadaşlar, sizlerede bir sorayım dedim
Bildiğimiz gibi youtube ve adsense bir takım güncellemeler yaptı
Önce kanalları adsense e bağlamadan para kazanma olayını bitirdi
Sonra para kazanmanın açılması için adsense e bağlama şartı getirildi

Bu iki güncellemeden sonra bu yöntemle para kazananlar için tek bir yol kalmıştı.

Oda, önce pinsiz adsense lerde kazançları biriktirip, ay sonu kanalları pinli adsense e taşıyarak kazançları aktarmak tı.

Aceba şu an ki para kazanma ve reklam sıkıntısı, bu yönteminde önüne geçmek için yapılan bir güncellemenin habercisi olabilir mi? Hem böylece multi adsense lerin önüne de geçmiş olacaklar

Çünkü eski tarihli adsense lerde sıkıntı yokken, yeni açılan (özellikle pinsiz) adsense lerde reklamlar sıkıntılı.

Sizde adsense i pinli ve banka onaylı olupta reklam sıkıntısı olan var mı?
Ankete katılırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Tüm adsenselerim pinsiz 4 adet var aralık ayının başında açıldı hepsi.
2 tanesinde Atalık 18'den beri reklam çıkmıyordu dün reklam sorunu düzeldi diye onlara bağladım kanal şu an sorun yok.
2 tanesi açtığımdan beri sorunsuz ama bu 2 adsenseden 1'ine 3 gün önce güzel getirili bir kanal bağladım bugün öğlenden beri reklam gösterimi neredeyse durdu denilebilecek noktada.
Bağladığım kanala baktığımda kendi tr ıpsinden reklamlar gözüküyor ve çıkıyor.Fakat adsense yansıyan kayda değer bir şey yok.

Sorun hala güncel. Yeni açılan adsenselerde 4.günden sonra reklamlar saymamaya, tıklamalar komik rakamlara düşmeye ve oranlarda neredeyse sıfıra iniyor. Bu sorun vietnamlılarda da varmış. İki vietnamlı benim abd adsenselerinde de bu sorun yaşanıyor global bir sorun demiş ama çok tatmin olmadım ben. Acaba belirli bölge ve ülkelere mi böyle bir uygulama var? Avrupa adsenselerinde veya amerika adsenselerinde böyle bir sorun yaşayan var mı?

bu sorun 2-3kişidemi var sadece, denemedigim şey kalmadı yeni adsanse açıyorum 4gün yine 0lanıyo tıklar ne bela bişeydir bu

Bende de bu sorun vardı fakat son günlerde biraz olsun sıkıntı geçiyor gibi.

evet son 2 gündür tıklamalar artmaya başladı. devamı gelir inşaallah

Bir hafta önce almanya adsense açtım
ilk 3-4 gün normaldi kazançlar, sonra reklam sorunu onda da başladı
Yani dünya genelinde yaşanan bir durum bu.

Bu sorunun en çok Vietnam ve Türkiyede yaşanıyor olması yanıltmasın kimseyi.
Spam için alınan tedbirler en çok spam yapılan ülkelerde hissedilir.

Yt hiçbir zaman spamcılar için iyileştirmeye gitmez.

Belli ki bu bir güncelleme, sistemsel bir hata olsa 2 ay da düzelirdi zaten.
Bana göre bunlar yaptıkları güncellemeye son halini veriyorlar şu anda (arada özgünlerin de zarar görmemesi için hataları fixliyorlar)

Ama spamcılar için bu kapanmalar, reklam sorunlar artık kalıcı bir durum bana göre.

Son düzenleme:
bende 2 gün iyi sonraki günler berbat :D yeni kanal çaıp tekrar düzgün sayımı alıyorum ama onlarda 2 gün sonra gg, eskiden kanal kapatırdışimdi reklamları kapatıyor google..

bende 2 gün iyi sonraki günler berbat :D yeni kanal çaıp tekrar düzgün sayımı alıyorum ama onlarda 2 gün sonra gg, eskiden kanal kapatırdışimdi reklamları kapatıyor google..
Telif, dünya engeli yediğimiz günleri özledik :D

işin garip tarafı bu sorunu yaşıyon 10-15 kişi anca var çogu kişide sorun yok böyle bir soruun varlıgından haberi yok hatta

5 adsenseye kanal bağladım bağlama sorunu düzeldikten sonra .
4 tanesinde şu anda reklam sorunu var video reklamlar çıkmıyor sadece 1 tanesi normal sayıyor .
18 aralıktan beri bu sorun var ve devam etmekte .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sorun 18 Aralıktan sonra başlamıştı. Ama 18 Aralıktan beri yeni açılan takip ettiğim bir sürü spam kanal var, hiçbirinde reklam sorunu, kapanma falan yok.

Spam kanallarda oluyor genelde...pc de sorun yok ama mobilde sari cizgiler hic cikmiyor...kanali bi sekilde mimliyolar mobilde reklam cikmiyor...izlenim ayni reklam cikmadigi icin %90 dusuyor kazanc...malum izlenimlerin %90 i mobil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri