Sadece ben video yüklücem arkadaşlar, herhangi bir sıkıntı olur mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
lınk paylasırmısınız cevaplamak ıcın
ne linki?
site için ilk öncelik hangi firma oldugu,ondan sonra paketlere bakmak gerek.3 kuruşluk hizmet veren firmaya 10 lira verirsen 1 hafta geçmeden pişman olursun.ne siteler çöp oluyor bagzı firmalar yüzünden.
edit : [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam güzel bi noktaya parmak basmış,bian gözümden kaçtı benim ama...videoları kendi hostunuza mı yükleyeceksiniz yoksa openload gibi yerlere mi?kendi hostunuza yüklenecekse önceden firmaya bunu sormak gerek çünkü çogu firmada bunu yapamazsın,yasak.onun için özel yerler var [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamında verdigi örnekteki gibi...
youtubedan çekicem
youtubedan çekicem
o zaman masraflı bişeye ihtiyacın yok hocam.ufak host paketleri işini görür ama dedigim gibi hangi firmadan aldıgın çok önemli.mesela yıllık 10tl lik hostda bu siteyi çok kolay barındırırsın ama kalitesi ne olur bilememsonuçda siteyi yeni açacaksın,ufak hostları zorlayacak bi hiti olmaz yakın zamanda.ondan sonra videolar sunucuda barınmayacak,alanda gerekmiyor.yani sınırsız hostlara bakman gereksiz senin.firma kalitesi olsun,10tl olacagına 50tl olsun parası.
hangı hosting firmasından alıyorsunuz , alan adıyla nekadara mal oluyor,
hiçbir hostıng firması sınırsız hızmet vermez,verırım dıyen yalan soyluyordur,
10k içerikli spamın kralı web sayfam var,resim eklemiyorum sunucu şişmesin diye fakat hostıng fırması vds kiralamam için ısrar edıp duruyor
Vds Ve Dedicated Server Düşünürseniz Yardımcı Olabiliriz
Üstelik Optimizazyon Ücretsiz
![]()
isimtescil veya yoncu den al en fazla 100tl yıllık webhosting
işini gorur,sınırsız yazanlar suslendırılmış baslıklar onlara aldanma
niye o kadar ucuz
biri 100 biri 500
500 olan nedır dostum,en dusuk hostıng paktı ısını gorucektır,ilerde degıstırırsın,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.