***Video Upload Elamanı Alınacaktır***

S
  • Kullanıcı Sessizligin_Ugultusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sessizligin_Ugultusu

Guest
Arkadaşlar merhaba

10 adet kanala her gün düzenli olarak 10 video ekleyecek, eklediği videoların para kazanmalarını aktif edecek, telif, 3. şahıs vs... gibi uyarılar olup olmadığını günlük kontrol edebilecek TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ!

Ücretler ve diğer detaylar özel olarak görüşülecektir,

Talip olan arkadaşlarımızın konu altında paylaşımda bulunmaları yeterlidir, pm göndermenize gerek yok. Biz sizinle iletişime geçip detaylar hakkında bilgi vereceğiz.

Herkese bol kazançlar

Videoların kaynağını siz mi belirliyceksiniz?

İşe göre girebilirim müdür. İş şöyle ise girmem ama ben 10 tane kanala video atacam gelen paraların %50'sini bana vereceksen o iş yaş iş. Fakat 10 kanala senin belirlediğin videoları atacağım senin verdiğin kaynaktan atacaksam ve sen bana gelir ne olursa olsun belirli bir fiyat vereceksen tamam o iş olur.

İşe göre girebilirim müdür. İş şöyle ise girmem ama ben 10 tane kanala video atacam gelen paraların %50'sini bana vereceksen o iş yaş iş. Fakat 10 kanala senin belirlediğin videoları atacağım senin verdiğin kaynaktan atacaksam ve sen bana gelir ne olursa olsun belirli bir fiyat vereceksen tamam o iş olur.

Kanalların kazandığı paranın %50 sini size verirsem siz köşelik olursunuz. Böyle bir durum söz konusu bile değil.

Elbette belirli bir tutar karşılığında anlaşılıp ona göre işe başlanacaktır.

---------- Mesaj saat 13:31:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:26 civarında gönderildi. ----------

Bu arada belirtmekte fayda var

Arkadaşlar bu işe gerçekten ihtiyacı olan kişiler müracaat ederlerse, hem küçük de olsa bir gelirleri olur destek olmuş oluruz o kişiye, hemde bu işin ince noktalarında bir birimize faydamız olur.

Bu işe yeni başlayacağım bende. Video kaynaklarını siz belirleyecekseniz Pm alayım.

boşta yatan 1 gbit hat ve botum var, teklifinizi bekliyorum

hocam manuel mi yükleme yapacağız yoksa botla falan mı? birde videoları biz mi belirleyecegiz yoksa siz mi?

---------- Mesaj saat 13:44:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:43:20 civarında gönderildi. ----------

bende yükleme yapabilirım

videoları yükler para kazanmaları aktif eder telifleri ,3.şahıslar'ı silerim
işe gerçekten ihtiyacım var hastalık gereği adapazarına gidip geliyorum yol parası vb. sıkıntı oluyor eğer isterseniz 10 dan fazlada video atabilirim kanallara

Ben stajyer niyetine çalışmak isterim. Elimde deneme amaçlı aldığım vds duruyor. İşi öğrenmek bana yeter.

Konunuzu görmüştüm, sizi gayet iyide tanıyorum, hatta başka forumlarda tavsiye bile etmiştim. Fakat son yazdığınız yorumda işleri bir süreliğine durdurduğunuzu görünce, sürede belirtmemişsiniz...

Ne zaman başlayacaksınız tekrar?

Teşekkürler. Bu ara elimdeki işlerin yoğunlugu ve sağlık probleminden durdurdum. 1 hafta içinde iş alımları yeniden alınacaktır. O zaman görüşmek isterim

Teşekkürler. Bu ara elimdeki işlerin yoğunlugu ve sağlık probleminden durdurdum. 1 hafta içinde iş alımları yeniden alınacaktır. O zaman görüşmek isterim

Muhakkak tekrar iletişime geçmek isterim

Kolay gelsin, geçmiş olsun

---------- Mesaj saat 16:01:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:59:40 civarında gönderildi. ----------

Deneme amaçlı takım arkadaşımızı bulduk arkadaşlar, ilginizden ötürü teşekkür ederim.

Mod arkadaşlardan konu kilit talebinde bulunuyorum

Herkese bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri