Video upload için (openload tarzı)site aranıyor!

unadikum

Yasaklanmış
Yt'ye attığım veya daily attığım videolar için hdsi burda şeklinde link verip 3-5 kuruş gelir elde edebileceğim, hemde arşiv oluşturmak için bildiğiniz site var mı? diziboxda bir sürü kaynaktan video izlenebiliyor king romeo vs.. bunlar hakkında bilgim yok bilgisi olan paylaşabilir mi?

video silinmese + izlenime para kazandıran site bilen merak eden konuya bekleniyor

uptobox var da para var mı o işte bilmiyom depo vs için olabilir sunucuları çok hızlı download upload :D remote upload vs değişik özelliklerde var panelinde ..

vid.ag de iyidir ama bikaç gündür çalışmıyor sanırım. ben openload kullanıyorum ödemeler neredeyse günlük olduğu için.

Normalde bu tip hostların hepsinde 90 gün içinde silinir aktif olmayan videolar ama opeonload'da belli bir seviyede izlenim çeken hesaplar premium yapılıyor video silinmiyor benim 6-7 aydır silinmedi hiçbir video.(DMCA şikayetleri dışında)

Cevabı var mı ?

openload a Yüklenen videolara, adsense'den video önü reklam koyabilir miyiz ?
Bilen arkadaşlar, cevaplarsa sevinirim. Saygılar.

Cevap için teşekkürler Orhan reisim.
Yokmu bunun bi olur yolu, nasıl yapacağız, kendi kiraladığımız sunucuyamı koyacağız illaki. Bu video yayınlayan haber sitelerinin sayfa kaynağına baktığımda vk gibi yerlere yükleyende gördüm.
Var mı buna dair bi bilgin reisim.

Cevap için teşekkürler Orhan reisim.
Yokmu bunun bi olur yolu, nasıl yapacağız, kendi kiraladığımız sunucuyamı koyacağız illaki. Bu video yayınlayan haber sitelerinin sayfa kaynağına baktığımda vk gibi yerlere yükleyende gördüm.
Var mı buna dair bi bilgin reisim.

özel player yazdırabilirsin. şu an için bilmiyorum ama bir zamanlar jw player ve özel yazılım ile çoğu siteden çekilen videolar kendi lisanslı jw playerında istediğin reklamı koyarak yayınlayabiliyordun. r10 da bununla alakalı satış yapan kişiler var onlarla iletişime geçmen daha sağlıklı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri