Video Uygunsuz içerik kazancı yansırmı

sakoya1992

Kayıtlı Üye
merhabalar ytpara ailesi, dün saat 11 gibi video atmıştım 54 k izlenim aldı fakat şimdi uygunsuz içerik flag geldi yani fakat uygunsuz içerik değil bu videonun kazancı analyste yansırmı quiz kanal

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:34 ----------

güncell

sanırım aynı kategorideyiz bugün banada geldi fakat benimki alakasız tag yüzünden olmalı diye düşünüyorum adsensede sorun olmuyor ama partneri bilemem

1 kanal videoyu 1 saat önce atmiş bnde ondan çektim benimkine reddeildi uygunsuz içerik geldi 1 saat içinde büyük ihtimal cektigim kanal flag atiyo bana geliyo ona niye gelmiyo

Ara ara geliyor nedeni bende merk ediyorum.bence flag atiyolar kanal gitmiyor sadece video gidiyor.bende cok izlenen videolara gelmisti.

quizde ödemesi yapılıyormu peki? yapılmıyorsa yıkıldı evim barkım :I

Quiz ödemeyi yaparda, bakalım yt o videonun kazancını analistike yansıtacak mı? Bir keresinde 1 video 700 k oldu 10 saatte yabancı icerik ulen dedim zengin oldum ertesi gün 1 dolar yansımıs. Meger reklamları kapatmış yt. Sonra da zaten topluluk geldi. :D Halbuki +18 bir video da değildi.

Quiz ödemeyi yaparda, bakalım yt o videonun kazancını analistike yansıtacak mı? Bir keresinde 1 video 700 k oldu 10 saatte yabancı icerik ulen dedim zengin oldum ertesi gün 1 dolar yansımıs. Meger reklamları kapatmış yt. Sonra da zaten topluluk geldi. :D Halbuki +18 bir video da değildi.

Aynı durumu bende yarım saat önce yaşadım:(

konuyla çok alakası yok ama,
bugün kapanan kanal 3 gün önceki analitik yansımış geriye kalan 3 gün henüz yansımadı. hangisi dikkate alınarak ödemesi yapılıyor 27 marttaki son yansıyan analitik mi yoksa 30marta kadar(kanal kapanana kadar yaptığı istatistik) mi

Aynısı bugün başıma geldi 1 ay önce attığım videoya bugün uygunsuz içerik diye uyarı aldım. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar ne düşünüyor bununla ilgili ?

malesef uygunsuz içerik ödemeleri ve izlenimleri partnerde yansımıyor çok kez yaşadım hiç yansımadı

Uygunsuz içerikten para kazanımı olmuyor hocam hiçbi şekilde.

Aynısı bugün başıma geldi 1 ay önce attığım videoya bugün uygunsuz içerik diye uyarı aldım. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar ne düşünüyor bununla ilgili ?

Flag saldırısı hemde güdümlü. :) Bazı flagcılar kanalı, bazıları ise yalnızca videoyu hedef alıyor. Bu video üzerinden giden şikayetlerle gelen flag. Bir de diğeri var da fazla kurcalamayalım en iyisi.

Flag saldırısı hemde güdümlü. :) Bazı flagcılar kanalı, bazıları ise yalnızca videoyu hedef alıyor. Bu video üzerinden giden şikayetlerle gelen flag. Bir de diğeri var da fazla kurcalamayalım en iyisi.

banada habire yolluyorlar tam video patlayacak 50 k oluyor hop bu geliyor en son topluluk gelmis ne yapmak gerek bu sikayet eden adamlari bulabilirmiyiz

Sırf bu Yüzden günde 50 dolar Kazandıran videom sabah gitti.eğer cidden flag işiyse o Silinen kategorideki tüm videolara saldırı yapmazsam içim rahat etmez.ya Allah aşkına derdin ne.bu ne aç gözlülük.benim videom patlamış.sen de adam gibi bi video yükle senin ki de patlasın.inşallah bi açık verir de.Ben ne yapacağımı bilirim. Arkadaşlar Şundan da eminim flagcıların %99 türk,bundan kesin eminim.çünkü video silinmeden 1-2 hafta önce biri Türkçe yorum yazmıştı.yorumda da sen türksün diye yazmıştı.tabi ben de ciddiye almamıştım.eğer bu forumdaysan dm ye mesaj at adam gibi konuşalım.

banada geldi bugün. dün atmıştım 51 viewste geldi. o video daha önce para kazanması kapatılan kanalımdaydı. 1M izlenimde silip yeni kanala renderlayıp attım, bir günde uyarı geldi. reddedildi, uygunsuz içerik yazıyodu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri