video yap boot'u ile çok video yayınlamak hesabımı kapatırmı ??

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar videoyap bootunu kullanıyorum gunluk 50 tane toplu vıdeo yukleyın demıştiniz daha fazlası sıkıntı olabilir dediniz..
toplu olmadan normal video yüklesem daha sonra 10 yada daha fazla aynı günde 50 taneyi geçtiği için youtube sıkıntı yaparmı ?

bugün 2.200 video attım tek kanala :D sapa saglam ayakta . kategori önmli.

kategori gerçekten önemli 50yi geçmeden de kapanıyor kanallarım ben de bıraktım artık çalışmıyorum o kategoride

Şu işe gireli 27 kasımda tam 2 yıl olacak bi kere olsun ' video yüklemeden kanalımın kapandığını görmedim ' sayısıyla v.s alakası yok hocam

kategoriyle alakalı.

action movie
full movie
episode
season

gibi kelimeleri aratıp toplu yükleme yaparsan kapanır neyle yüklediğn önemli değil. kapanmalar etiket başlıkla alakalı

Geçen bir arkadaş 531 video atmıştı ama neyle attı hatırlamıyorum :D

bi soru daha sorucam tek gmail ile bırden cok kanal açıp videoyap tan video paylaşabilirmiyiz?olurmu?yoksa ayrı ayrı gmaıl hesabı olup bırer kanalmı acıcaz?

ben tek kanal acıyorum videoları yüklüyorum işimi halletikten sonrada cerezleri silip ip temizleyip yeni kanal acıp baglıyorum devam ediyorum

ben tek kanal acıyorum videoları yüklüyorum işimi halletikten sonrada cerezleri silip ip temizleyip yeni kanal acıp baglıyorum devam ediyorum
çerezleri nerden siliyorsun ve ıp temızlemekte sanırım modeme reset atmak degıl mı?
yanı bı hesaba kanal acıyorsun nasıl token alıyorsun ozaman?anlamadım:confused:

dostum sende videoyap kullanıyorsun demi suan ben 40 videoyu gecmiyorum uzun videolar sen tek seferde tek kanala kaç adet atıyorsun halen 50 demisin

Bazen 5 video, bazen 10,
ortalama 30 video çalışıyorum.
50yi geçmem hocam.
Sadece kaliteli içerik başka çalışmam

çerezleri nerden siliyorsun ve ıp temızlemekte sanırım modeme reset atmak degıl mı?
yanı bı hesaba kanal acıyorsun nasıl token alıyorsun ozaman?anlamadım:confused:

hocam yenisiniz galiba. evet ip resetleme. her kanalı actıgım gibi aynı iple videoyapa baglıyorum . videolarımı yüklüyorum. kanalla işim bittikten sonra bilgilerini not ediyorum adsenseye baglıyorum ve cıkıyorum. sonrada ip resetledikten sonra cerezleri sildikten sonra yeni kanal acıp aynı yöntemle devam eediyorum . tabi bunda kategori önmli . her önüne gelen videoyu yüklersen kapanır tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri