Video Yap Çöktü Mü ?

kingapo01

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar saat 14:30'dan bu yana videoyap.com a girmeye çalışıyorum fakat giremiyorum öyle donup kalıyor site mi çöktü bakım felan mı veya sadece bende mi bu hata ?:mad::mad:

Evet bende de aynı sorun var. Sunucularda sıkıntı olabilir, geçici durumdur düzelir.

genel bir sorun var birazdan düzeltir sahibi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bileydim bugün video yüklemezdim galiba herkes yüklendi bugün site dayanamadı ee haliyle herkesin kanallar kapandı şimdi yeni arayıştalar :D

2 dir kanalarım askıya alınıyo sorunu ne olabilir ??

ddos saldırısı gibi duruyo. bakım olsa çoktan açıklama yapardı Web_Scripti

Arkadaşlar, video yükleme serverı değil. Sizin gördüğünüz site sadece arayüz. Saldırı başladığında farkettim. Sadece tespit etmek için dc ye mesaj attım. Gerekeni yaptılar. Yine saldırır mı bilemem. Birçok arkadaşın ekmeğiyle oynar. Yılda 1-2 defa olur böyle şeyler. Yükleme oradan yapılmıyor zaten. Direk görüntü serverına saldırıyorlar.

Site geldi...

Tam aksine videoyap bugün uçuşta. 3 saatlik 1.9 gb dosyayı çok kısa sürede yükledi
Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri