video yap mı yutubum mu ?

• Kullanıcı justcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

justcan

Kayıtlı Üye
hangi botu öneriyorsunuz arkadaşlar şuan alıcam

2side İyidir. fiyatlarına yakışan botlar o iyidir bu iyidir bunu al şunu al demek olmaz deneyin hangisi kafanıza yatarsa onu alın

videoyapla 1 günde 50 videoyu bile zor attıgın günler olur.
ama yutubumla günde 5k video bile atabilirsin. tercih senin.
ayrıca herkesin kendine özel ipi var. herkes kendi bacağından asılıyor

Hocam ikisi biraz farklı sayılır. Videoyap'tan deneme süresi al. Konularai inceleyip ona göre karar verin hocam

yutubum almak istesende ayın 2 sine kadar yok :D

2side usta ellerde , genel özellikler 2 bottada var ufak tefek noktalarda ayrılıyorlar , kararı çalışma şekline göre sen vermelisin , videoyapta deneme süresi var yutubumuda 1 aylık satın alıp denersin.

Ikiside aynidir farki yok ikisinide gonul rahatligi ile kullanabilirsin.

Anneni mi daha çok seviyorsun, Babanımı. Hocam bu tamamen kişisel birşey net bir cevabı yokki

videoyapla 1 günde 50 videoyu bile zor attıgın günler olur.
ama yutubumla günde 5k video bile atabilirsin. tercih senin.
ayrıca herkesin kendine özel ipi var. herkes kendi bacağından asılıyor

Neye dayanarak böyle yazıyorsunuz anlamıyorum.Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye birşey yok.
Milyonlarca video yüklenen bir sistemde günde 50 video yükleyemiyorsan hatayı kendinde aramalısın.

Konu sahibinine gelirsek. Videoyap'da deneme süresi bölümünden telefonunuza gelecek kodu yazarak 24 saat deneme alabilirsin

Neye dayanarak böyle yazıyorsunuz anlamıyorum.Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye birşey yok.
Milyonlarca video yüklenen bir sistemde günde 50 video yükleyemiyorsan hatayı kendinde aramalısın.

Konu sahibinine gelirsek. Videoyap'da deneme süresi bölümünden telefonunuza gelecek kodu yazarak 24 saat deneme alabilirsin
konudaki şikayetler, çevremdeki şikayetler ve benim yaşadığım sorunlara dayanarak yazıyorum.
sizin avukatlık yapmanızı gerektiren birşey yok. eleştri yapmak benim en doğal hakkım. nasıl siz videoyap iyi diyebiliyorsanız bende kötü diyebilirim. ;)

konudaki şikayetler, çevremdeki şikayetler ve benim yaşadığım sorunlara dayanarak yazıyorum.
sizin avukatlık yapmanızı gerektiren birşey yok. eleştri yapmak benim en doğal hakkım. nasıl siz videoyap iyi diyebiliyorsanız bende kötü diyebilirim. ;)

Benim botu kullanıyor sorunda yaşamıyorsam avukatlığınıda yaparım.

bence ikisindende deneme al 1 günlük ikisinide dene,
1günlük deneme süresince tam çözmezsen hem videoyap al hemde yutubum
80 liraya gelir ikisi toplamda 80 lira para değil bu işte, mevzuyu kavradıktan sonra 80 liranın kat kat fazlasını geri alırsın, 1 ay boyunca ikisini bol bol denersin, genede alışamazsan, vdslere geçiş yaparsın

videoyapta büyük bir sıkıntı yok genelde anlık sorunlar olabiliyor. sadece vds ler sorunluydu o da stabil hale geldi neredeyse hatta yakında şu an ki vdsnin biraz daha yüksek özelliklisi geliyor.. Zaten sunucu da alabiliyorsunuz.
Toplu videoda editleme yapmaması dezavantaj olsada Videoyap iyidir. Bir aralar yutup.org vardı sistemi güzeldi ama kapandı. Yutubumu kullanmak nasip olmadı daha o nedenle birşey diyemem. Özgürce çalışayım uçayım kaçayım diyorsan vds :)

[MENTION=11620]era[/MENTION] videoyap dediyse youtubemdir.. Ama ben videoyap kullanıyorum.. Youtubem deneyimim olmadı daha :) Youtubem konusunda bakirim daha :D

yutubum alacam ama sayfasına girmiyor ne tuhaf değilmi şimdi ayın 2 sine kadar yokmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri