Video Yayınlama Saatiniz Var Mı?

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

guney01

Kayıtlı Üye
Özellikle her gün video yayınlayan arkadaşlar, nasıl bir düzen izliyorsunuz? Yoksa düzensiz mi? Ben günde 4-5 video yayınlıyorum ama saat ayarlamasını bir türlü beceremedim. Video hazır olunca direk yayınlıyorum, genellikle öğle saatlerinde 1 saat arayla...
En fazla ziyaretçin olduğu zaman yayınlama durumunu biliyorum ama benim kanalda ne zaman video yüklersem o zaman ziyaretçi fazla oluyor. Yani bazen sabah saatleri yoğun bazen akşam, pek birbirini tutmuyor günler...

Sizce nasıl olmalı? yada siz nasıl yapıyorsunuz? :confused:

Son düzenleme:
her içeriğin farklıdır.ama ağırlıklı olarak son 48 saatte bak 2 tane tavan nokta vardır.muhtemelen günü en aktif saatleeri.işte o vakite girmeden 1 saat önce paylaşım yap.

2.alternatif artışın olduğu noktada yap.yani geceleri düşüktür.sabah olduktan sonra artışa geçer.işte artışa geçtiği o anda.bunu sen deneyerek analiz edeceksin.

ben genelde videoları vidiq saatlik izlenim raporuna göre atıyorum vidiq eklentisi yoksa eklemenizi tavsiye ederim bir çok yararlı özellikleri var

Genel de Saat akşam 7 den sonra ideal bence en çok o saatlerde aktif kullanıcı oluyor.

her içeriğin farklıdır.ama ağırlıklı olarak son 48 saatte bak 2 tane tavan nokta vardır.muhtemelen günü en aktif saatleeri.işte o vakite girmeden 1 saat önce paylaşım yap.

2.alternatif artışın olduğu noktada yap.yani geceleri düşüktür.sabah olduktan sonra artışa geçer.işte artışa geçtiği o anda.bunu sen deneyerek analiz edeceksin.

Örneğin 2 gün önce öğlen saat 3te pik yapmış, dün akşam 8 de pik yapmış. Yani bu olay pek sağlıklı değil gibi...

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:17 ----------

ben genelde videoları vidiq saatlik izlenim raporuna göre atıyorum vidiq eklentisi yoksa eklemenizi tavsiye ederim bir çok yararlı özellikleri var

Kullanıyorum vidiq dediğin saatlik rapor nerede?

Örneğin 2 gün önce öğlen saat 3te pik yapmış, dün akşam 8 de pik yapmış. Yani bu olay pek sağlıklı değil gibi...

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:17 ----------

Kullanıyorum vidiq dediğin saatlik rapor nerede?

bu sizin kategorinizin tüm dünyaya hitap ettiğini belli bir kategoride olmadığını gösteriyor.eğer hedef kitleye ise kanal muhtemelen kanalınız daha rolantede değildir.eğer bu ikisi dışında ise bambaşka birşey çalışılıyordur.şuan ofiste olduğumdan gösteremiyorum ne demek istediğimi akşama daha net şekilde açıklarım.

bu sizin kategorinizin tüm dünyaya hitap ettiğini belli bir kategoride olmadığını gösteriyor.eğer hedef kitleye ise kanal muhtemelen kanalınız daha rolantede değildir.eğer bu ikisi dışında ise bambaşka birşey çalışılıyordur.şuan ofiste olduğumdan gösteremiyorum ne demek istediğimi akşama daha net şekilde açıklarım.

Evet sadece Türkiyeden izlenim alıyorum. Genel olarak haber videoları yapıyorum...

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

Aslında genel olarak sormak istediğim her gün belli saatlerde yayınlamak seo açısından önemli mi? Yoksa önemi az mı?

Benim en fazla izlenim aldığım saatler 18.00 dan sonra oluyor. O yüzden 17.30 gibi videoyu yayinliyorum. Ama şuan ne yaparsanız yapın boş. Çünkü 2 ay öncesine kadar 2 veya 3 saatte indexleniyordu videolarım. Ama şuan 8 9 saati buluyor indexlenme ve izlenimlerim yarı yarıya düştü malesef.

Evet sadece Türkiyeden izlenim alıyorum. Genel olarak haber videoları yapıyorum...

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

Aslında genel olarak sormak istediğim her gün belli saatlerde yayınlamak seo açısından önemli mi? Yoksa önemi az mı?
Bu tamamen kanalınız ve kategorinize bağlı.İzleyici kitleniz hangi ülkeye ait hangi saatlerde aktif , bunlar önemli başka hiçbir etkisi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri