Video Yükleme Merkezi | Hizmette Sınır Tanımıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LoonyTuneS

Yasaklanmış

Öncelikle şunları söylemek istiyorum;
1- Videolar nasıl indiriliyor ? Kanalıma video atarsanız riske girer mi?
Videolar Free youtube downloader vs programlar ile indiriliyor. Düzenli olarak çalıştığımız için kanalınız riske girmez. Suana kadar çalıştıklarım arkadaşların hiçbirinin kanalı kapanmış değil.
2- Nasıl upload yapıyorsunuz ?
Upload tamamen manuel olarak yapılıyor.
3- Nasıl çalışıyorsunuz vds ile mi ?
Çalışmamız Server üzerinden oluyor. Birde vdsmiz üzerinden.
4- Yüklediğiniz videolardan telif gelir mi ?
Yüklediğim videolar direk önüme çıkıp indirdiğim videolar değildir. Elle seçtiğim özenle buldugum videolardır ve asla bir kişiye yüklenen videolar diğer kişiye yüklenmez.
5-Dizi Videolarının her biri kaç dk uzunlukta ?
Tam part olarak veya 1 bölüm olarak atıyoruz. Fragmanlarda mevcut. Telifsiz filmlerdir

Daha fazla sorunuz olur ise konu altında belirtebilirsiniz.
(Bence en iyi uploader hızlı olan değil düzenli olandır ;) )

Kanal Kopyalama

İstediğiniz bir kanaldaki videoları kopyalıyoruz. Telif var mı yokmu temizliyoruz,
kanalınıza yüklüyoruz.

500 Video 5 TL
1000 Video 10 TL
2000 Video 20 TL
3000 Video 30 TL
4000 Video 40 TL

Size Özel Kampanya

Sizin belirlediğiniz kategorideki (teknoloji, spor, komedi, vs) güncel videoları seçip kanalınıza yüklüyoruz. Telif varmı yokmu kontrol edip para kazanama butonunu açıp teslim ediyoruz.

500 Video 10 TL
1000 Video 20 TL
2000 Video 40 TL
3000 Video 55 TL
4000 Video 70 TL

Size Özel Kanal + Video

Sizin için açtığımız yabancı hesapların birinde (telefon onaylı) istediğiniz videoları yada sizin belirlediğiniz kategorideki videoları kendimiz bulup yüklüyoruz ve kanal dizaynını yapıyoruz.

500 Video 12 TL
1000 Video 22 TL
2000 Video 44 TL
3000 Video 57 TL
4000 Video 72 TL

Yeni Dizi Kanalı (Süper hit alan telifsiz dizileri düzenli olarak kanallarınıza yüklüyoruz)

500 Video 20 TL
1000 Video 40 TL
2000 Video 75 TL
3000 Video 110 TL
4000 Video 140 TL

Yeni İstediğiniz Kelimede Videolar (Niche çalışmaları için yararlı)

500 Video 15 TL
1000 Video 30 TL
2000 Video 55 TL
3000 Video 85 TL
4000 Video 100 TL

Videoların Sonuna veya Başına İntro Ekleme

500 Video 20 TL
1000 Video 40 TL
2000 Video 75 TL
3000 Video 115 TL
4000 Video 150 TL

Etiketi ve Açıklaması İle Birlikte Video Çekmek

500 Video 15 TL
1000 Video 25 TL
2000 Video 50 TL
3000 Video 70 TL
4000 Video 90 TL

İstediğiniz kadar parçaya bölebiliriz.

Yüklettiğiniz videolara aynı etiket ve aynı açıklama girilebilir.

+ olarak videoların sonuna veya başına intro ekleme ve logo ekleme vardır.

1 Günde max 5 iş alınacaktır

1 Kişiye yüklenen videolar başkasına kesinlikle yüklenmez.

Size özel kampanyasındaki videoları kendimiz elimizle bulup yüklüyoruz daha önce sistemimizde olan videolar değildir.

Arkadaşlar sunuda söylemek isterim ki paket alanlara ayrıcalık tanımaya çalısıyorum bazen logo kanal resmi hediyem gibi ve 1 kanala video yükleyince bırakmıyorum tabi 1 haftada bir kanallarına o kişin 30 50 arası video atıyorum ki güncel kalsın yaptıgımız iş belli olsun

Ödeme yolları : Misli, Akbank, İş bankası

İletişim : [email protected] , pm
Telefon : 0536 478 73 71

hergün 4 kanala farklı katogori olarak günlük 500 video atacak, arkadaşla anlaştık, bu gün şu an 2 kanalı teslim etti ilgili bir arkadaş sorun çıkmassa devamlı çalışacagız.

arkadaşla ilk işimizde anlaştık bir kanal satın alarak 2 kanala da video yüklemek için, arkadaş ilgili ve aydınlatıcı kendisine teşekkür ediyorum. galiba adsense money görecekartık.

Arkadaş sağ olsun anlaştığımız videolardan daha fazla yükledi. Şu an izlenimler arttı ve bu da gelire yansıyacak. Ayrıca videoların güncel olması ayrı bir avantaj sağlayacak. Dizilerde ise güzel bir izlenim aldık yükler yüklemez.

Tekrar teşekkürler çalışmaya devam.

arkadaş hızlı ve güvenilir.1000 adet video sorunsuz ve hızlı şekilde alındı.

5 kanal teslim alındı.Arkadaş fazladan video yüklemiş ve ücretsiz kanal resmi ve logo yapmış sağolsun.Tavsiye ederim.

5+2 Adet Kanal icin bir kac gun once anlasildi.Hepsini sorunsuz olarak dun teslim aldim..Tum islemleriyle ilgilendi sagolsun.Sayfalar 3 gun icerisinde duzene oturdu ve guzel bir izlenme oranina sahip..

Kendisine yaptigi durust ticaretten ve alakasindan dolayi cok tesekkur ederim..
Kendisiyle çalışmaya başladık. İlgili ve işini temiz yapan bir arkadaşa benziyor...

Hizmet dediğin böyle olur işte! Hem anlaştığımızdan daha fazla kanal, hemen de daha fazla video yükleyerek bana 4/4 lük 12 adet kanal teslim etmiştir. En kısa zamanda kendisinden 10 kanal daha almayı düşünüyorum.

Cevap: 1000 Video Yükleme 10 TL

hayırlı satışlar :) ref olmak isterim 500 vid. için :)

yaw okan bunla uğraşcağna her gün yeni 5 kanal aç ve 300-500 video yğkle bi ay sonra 150 kanalın olur here biri 1 $ bıraksa 150 $ yapar günde , ayda ise 4500 $ o ise 4500*1,93=8685 TL yapar şimdi hade git işine :)

yaw okan bunla uğraşcağna her gün yeni 5 kanal aç ve 300-500 video yğkle bi ay sonra 150 kanalın olur here biri 1 $ bıraksa 150 $ yapar günde , ayda ise 4500 $ o ise 4500*1,93=8685 TL yapar şimdi hade git işine :)

amaç topluma hizmet hocam :D

---------- Mesaj saat 12:23:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:23:16 civarında gönderildi. ----------

ref olabilirmiyim

PM atıldı ref alımı bitmiştir.

hayırlı satışlar

bende ref olabılırım sımdıden tesekkurler

guzel bır kampanya olmuş

Arkadaşım amacını anlamadım dolandırmak mı ne ref videosu yüklüyorum dedin 1.30 saate dünden beri bekliyoruzz mesajlarada cevap yok yüklemiyceksen yüklemiyorum de şifremi değişiyim

diyelimki 500 video yükleteceğim.
xx kelimesinden 100 tane
xxxx kelimesinden 200 tane
xxxxxx kelimesindende 200 tane video .
böyle yapabilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri