Video yükleyemiyorum.

screamingoftherap

Kayıtlı Üye
Merhabalar, Youtube'da dünden beri video yükleme konusunda sıkıntı çekiyorum. Sorun şu ki yüklemek istediğim video % ilerlemiyor yani sürekli YÜKLENİYOR: %0 olarak kalıyor. Kanalda herhangi bir sıkıntı yada yüklediğim videodan kaynaklı bir problemde değil başka türden videolar yüklemeyide denedim ama yine aynı şey oluyor. Çerezleri silmeyi denedim hatta yeni bir tarayıcı yükleyip ondada denedim, modeme resette attım fakat yinede aşamadım bu problemi. Çok canımı sıkmaya başladı ve işin içinden bir türlü çıkamadım tamda kanalı güncellemem gereken bir zamandayım ve bu durum işlerimi aksatıyor. Aranızda bu sorunu yaşayanlar var mı? Yada herhangi bir fikri olan? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

az önce bana da oldu.belli ki sıkıntı youtube da.yirmi tane video yükleyemedim bir kanalımda.

Umarım bir an önce düzelir diyeceğim ama maalesef sorun bende hala devam ediyor çokta kötü bir zamanlama ah youtube ah..

bendede upload butonu çıkmıyor ilk defa bugun rastladım youtubeda var birşeylik

Bende yükleme değil de indeks sorunu oldu bugün. Aslında çok fazla yükleme yapmam ama yaptığım zamanlar hiç indeks sorunu olmazdı. Bugün 3-4 saat önce yüklediğim videoyu aramalarda bulamıyorum.

upload butonu bende kaç haftadır yok tabi sadece chrome da yüklemyi yandexten yapıyorum hep

Hocam bi dns değiştir beli düzelir

Denedim hocam ama maalesef işe yaramadı. Tavsiye için teşekkürler yinede. Yapılabilecek her şeyi yaptım sanırım artık galiba sadece beklemek kaldı hiç çözülecekmiş gibide durmuyor 2.gün bugün tık yok. Sorunun benden kaynaklandığını bilsem anlayacağım ama benden kaynaklanmasını gerektirecek bir şeyde yapmadım birden bire oldu.

Denedim hocam ama maalesef işe yaramadı. Tavsiye için teşekkürler yinede. Yapılabilecek her şeyi yaptım sanırım artık galiba sadece beklemek kaldı hiç çözülecekmiş gibide durmuyor 2.gün bugün tık yok. Sorunun benden kaynaklandığını bilsem anlayacağım ama benden kaynaklanmasını gerektirecek bir şeyde yapmadım birden bire oldu.

hocam senden kaynalanıyo malesef çünkü bizde aynı sorun yok bi kaç hafta önce banada olmuştu dns ile aşmıştım diye hatırlıyorum inşallah çabucak çözersin kolay gelsin ne diyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri