Video Yüklü Kanal Satışı

• Kullanıcı revios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

revios

Kayıtlı Üye
Merhaba.
Bu bir Uygun Fiyatla 0'Dan Videolu kanal satış konusudur.

Kanal yapmaya vakti olmayanlar veya Elindeki kanal sayısını çoğaltmak isteyenler için 7 Tlden kanal yapıyorum.

Minimum sipariş alımı 10 adettir.İçeriği Arşivimdeki kayıtlı içeriklerden bulup yüklüyorum(Tüm kategoriler var)

Maillerin temini bana ait.İstediğiniz video sayısını yükleyebilirim.Kanaldaki tüm engelli videoları temizler, hepsini pingler teslim ederim.Kanalların 3 Gün garantisi vardır 3 gün içerisinde kapandığı takdirde yenisini telafi yapar veririm.Videoyap kullanıyorum.Bilgisayarımda 4 adet temizlik programının Prosu var, Zaten çok sayıda kanalım var tecrübeli olduğum için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Pm atabilirsiniz, Detayları konuşuruz.

qJbN3q.png

Bütün kanallara farklı içerik yüklenecektir, resimde görüldüğü gibi elimdeki url listesinde de hep farklı içerikler vardır.
Dipnot; Kimseye kazanç ve izlenme konusunda garanti vermiyorum 1 kuruşta getirebilir 1000 tlde / Zaten partner ve adsenseden gelirim var tamamen ek iş.

Son düzenleme:
spam içerikli kanal mı satıyosunuz yanlış anlamadıysam.Hocam yanlış anlamayında 3 gün diyosunuzda 10 k izlenimi geçicek ,onay alıcakta, ek olarak 3 gün içinde telif vs gelmiyeceği nerden bilecek insanlar 10 kanal yaptırdı hepsi telifli içerik diyelim 3 gün geçtikten sonra kapandı 5.günde örnek ozaman ne olucak?

spam içerikli kanal mı satıyosunuz yanlış anlamadıysam.Hocam yanlış anlamayında 3 gün diyosunuzda 10 k izlenimi geçicek ,onay alıcakta, ek olarak 3 gün içinde telif vs gelmiyeceği nerden bilecek insanlar 10 kanal yaptırdı hepsi telifli içerik diyelim 3 gün geçtikten sonra kapandı 5.günde örnek ozaman ne olucak?

İsterseniz arkadaş 10 tl getirili kanalı 7 tlden versin.
Şunu anlayın adam şansa 20 kanal yapar 5 tane tutar 5 k tl kazanır.çıkıp kazanan adam al senin demez.kar olduğu gibi zarar ihtimali de var.
Yani arkadaş hizmet veriyor.yüzee yüz tutacak piyango vermiyor.ticarette batanda var çıkanda kumarda batanda var çıkanda.biraz risk biraz ticaret yapıyor şahıslar.yani böyle saçma sorular sormayın .kişisel değil genel forum problemi. U algıyı değiştirin lütfen

Hocam sizde takdir edersiniz ki Spam kanala sonsuza kadar garanti veremem ? 10 k İzlenimi geçmesi, Onay alması bunlar Ytnin zorlukları zaten benlik bir durum yok :) Telife gelince ne zaman geleceğini kim bilebiliyor ki? 3 Gün sonra yada 300 gün sonra kısmet :)

İsterseniz arkadaş 10 tl getirili kanalı 7 tlden versin.
Şunu anlayın adam şansa 20 kanal yapar 5 tane tutar 5 k tl kazanır.çıkıp kazanan adam al senin demez.kar olduğu gibi zarar ihtimali de var.
Yani arkadaş hizmet veriyor.yüzee yüz tutacak piyango vermiyor.ticarette batanda var çıkanda kumarda batanda var çıkanda.biraz risk biraz ticaret yapıyor şahıslar.yani böyle saçma sorular sormayın .kişisel değil genel forum problemi. U algıyı değiştirin lütfen

hocam üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.Öncelikle ben soruyu size sorduğumu hatırlamıyorum?Konu sahibi arkadaşa sordum benim burdaki sorum arkadaşın ilerde sorun yaşamaması içinde bir örnek olsun diye yazdım.Bu forum neler neler gördü.Yani içeriklerden kastım 3 gün dayanacak içeriği herkes bulur yükler satar demek istediğim bu anlıyabilirseniz tabiki.
[MENTION=55912]revios[/MENTION] hayırlı satışlar bol kazançlar kolay gelsin hocam.

hocam üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.Öncelikle ben soruyu size sorduğumu hatırlamıyorum?Konu sahibi arkadaşa sordum benim burdaki sorum arkadaşın ilerde sorun yaşamaması içinde bir örnek olsun diye yazdım.Bu forum neler neler gördü.Yani içeriklerden kastım 3 gün dayanacak içeriği herkes bulur yükler satar demek istediğim bu anlıyabilirseniz tabiki.
[MENTION=55912]revios[/MENTION] hayırlı satışlar bol kazançlar kolay gelsin hocam.

İçerik şans işidir aynı içerikte 3 ayda durursun 3 saatte.yt işini bilen bu riski göze alır zaten.üslubum gayet normaldir bu arada.arkadaşa keşke mağdur olmaması için özelden sorup müşterilerin fikirlerini etkileyecek şeyler söylenmese.şahısla asla bağlantım yoktur fakat her konunun baltalanması açıkça can sıkıcı.umarım anlatabilmişimdir.umarım alıcılarda satıcılarda bol kazanç elde eder hayırlı geceleri

İçerik şans işidir aynı içerikte 3 ayda durursun 3 saatte.yt işini bilen bu riski göze alır zaten.üslubum gayet normaldir bu arada.arkadaşa keşke mağdur olmaması için özelden sorup müşterilerin fikirlerini etkileyecek şeyler söylenmese.şahısla asla bağlantım yoktur fakat her konunun baltalanması açıkça can sıkıcı.umarım anlatabilmişimdir.umarım alıcılarda satıcılarda bol kazanç elde eder hayırlı geceleri

baltalamakla alakası yok soru sordum arkadaşda düzgün bir şekilde cevapladı siz neden konuyu uzatıyosunuz? bi çıkarımmı varda konuyu baltalıyım ?

Son düzenleme:
baltalamakla alakası yok soru sordum arkadaşda düzgün bir şekilde cevapladı siz neden konuyu uzatıyosunuz? bi çıkarımmı var ?

Keşke olsaydı hocam çıkarım.fakat bir birey olarak destek olmaktansa köstek olmak hoş gözükmüyor ve her zaman bana doğru geleni kalp kırmadan savunmak huyum olmuş.bende düzgün cevapladım ayrıca hoşunuza gitsin yada gitmesin..

Arkadaşa hayırlı satışlar diliyorum..rahatsızlık için özür dilerim herkesten ve konu sahibinden

baltalamakla alakası yok soru sordum arkadaşda düzgün bir şekilde cevapladı siz neden konuyu uzatıyosunuz? bi çıkarımmı varda konuyu baltalıyım ?

doğru bir noktaya parmak basmışsınız. ama o 3 gün temsilidir.inanıyorum ki abdullah sorun yaşayan arkadaşlara mutlaka yardımcı olur-olacaktır. [MENTION=48601]Hey[/MENTION] arkadaşımızda haklı gerçekten konuların baltalanmasından banada tiksinti geldi bir çok insanada gelmiştir. ama sizinkini konu baltalamak olarak görmedim ben. öyle algılamadım

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------

hayırlı satışlar arkadaşada bu arada

Bütün kategoriler sorunsuzca yüklendi Siparişler teslim edildi.En son teslim etmeden baktığımda izlenimlerde çok güzeldi.Alan arkadaşlar, varsa şikayet/memnuniyet belirtebilirler.

Konu güncel :)

Arkadaştan kanal alındı. Belirttiği sürede teslim etti. Hayırlı satışlar dilerim.

kategorinizi pm atarmısınız?ayrıca her istenilen kategoriler için çalışıyormusunuz?

Merhaba.
Bu bir Uygun Fiyatla 0'Dan Videolu kanal satış konusudur.

Kanal yapmaya vakti olmayanlar veya Elindeki kanal sayısını çoğaltmak isteyenler için 7 Tlden kanal yapıyorum.

Minimum sipariş alımı 10 adettir.İçeriği Arşivimdeki kayıtlı içeriklerden bulup yüklüyorum(Tüm kategoriler var)

Maillerin temini bana ait.İstediğiniz video sayısını yükleyebilirim.Kanaldaki tüm engelli videoları temizler, hepsini pingler teslim ederim.Kanalların 3 Gün garantisi vardır 3 gün içerisinde kapandığı takdirde yenisini telafi yapar veririm.Videoyap kullanıyorum.Bilgisayarımda 4 adet temizlik programının Prosu var, Zaten çok sayıda kanalım var tecrübeli olduğum için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Pm atabilirsiniz, Detayları konuşuruz.

qJbN3q.png

Bütün kanallara farklı içerik yüklenecektir, resimde görüldüğü gibi elimdeki url listesinde de hep farklı içerikler vardır.
Dipnot; Kimseye kazanç ve izlenme konusunda garanti vermiyorum 1 kuruşta getirebilir 1000 tlde / Zaten partner ve adsenseden gelirim var tamamen ek iş.

güzel bir hizmet hayırlı olsun kardeşim benim

selam konun hayırlı olsun
senin belirleyeceği içerikle senden yaptığın sistem için ref istiyorum
Eğer sağlıklı bir çalışma yaparsak ( ekibimiz inceleyecek)
her hafta partnerime kaydetmek üzere 100 kanal için özelden bana verebileceğin en iyi fiyatı yollamanı rica ediyorum (böylelikle üzerimizde yer alan yükün bir kısmını sana devretmiş olacaz)
hayırlı işler bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri