Video Yüklü Kanallar Alınacaktır İçeri ✔

• Kullanıcı Cryme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cryme

Yasaklanmış
Özellikleri

Kanal +15 Dk Video Onaylı Olacaktır.
Kanalların İsmi + Profil Fotoğrafı + Kapak Fotoğrafı Olacaktır.
Videoların Kategorisine uygun Profil Resmi ve Kanal İsmi Olacaktır.
Videolar En Az 50 Adet Yüklü Olacaktır.
Videoların Hepsi O Kategoriden Olacaktır.
Videoların Para Kazanması Yakılacaktır.
Kanallar Adsenseye Bağlanacak Şekilde Kalacaktır.
Kanallara Kategoriye Benzer Özelikte Link Oluşturulacaktır.
.[/B]

Alınacak Kanal Sayısı: 200 Adet

Fiyat: Tekliflerinizi Bekliyorum...

Son düzenleme:
Kanal başı 35 lira teklifim kabul edersen pm at

E kendin yap o zaman niye konu aciyosun? Belese yapicak adam falan mi ariyosun anlamadim.
anladım hocam ölücü team was here diyosun yani bol kazançlar :)
Teklif istemişsinde, sen direkt ben 10tl'den yaptırmak istiyorum yazsaydın keşke.
:cool:

ARkadaşlar Siz Konu Baltalamayı Çok seviyorsunuz heralde bakın orda teklif istemişim ve teklifler içinde skype yazmışım neden bu kadar baltalıyorsunuz konuyu evet ölücüyüm işine gelen ekler işine gelmeyen yoluna bakar hadi baltalamak isteyenler bi yol alsın

ARkadaşlar Siz Konu Baltalamayı Çok seviyorsunuz heralde bakın orda teklif istemişim ve teklifler içinde skype yazmışım neden bu kadar baltalıyorsunuz konuyu evet ölücüyüm işine gelen ekler işine gelmeyen yoluna bakar hadi baltalamak isteyenler bi yol alsın

baltalamıyorum fakat verdiğim teklife adam akıllı cevap yazmanız gerekli oldugunu düşünüyorum neyse bol kazançlar :cool:

Sana 2 tane teklif gelmiş 30-35tl diye sende 10tl diye teklif vermişsin.
Bana konuyu baltalıyor demişsin, Sen zaten fiyatı kendin vermişsin.
Hey Allahım, he ben konu baltaladım.
Ortada sen o yorumu yaptıktan sonra konu felan kalmadı zaten.

Sana 2 tane teklif gelmiş 30-35tl diye sende 10tl diye teklif vermişsin.
Bana konuyu baltalıyor demişsin, Sen zaten fiyatı kendin vermişsin.
Hey Allahım, he ben konu baltaladım.
Ortada sen o yorumu yaptıktan sonra konu felan kalmadı zaten.
arkadaş dalga geçercesine 30 35 tl yapıyım demişler bu söylediklerimin hepsi sadece maksat yazı olsun diye yazdım hepsinin yapılma süresi 5 dk'yı geçmez 35 tl 5 dk da kazanan varmı bu forumda bu şekilde ?

arkadaş dalga geçercesine 30 35 tl yapıyım demişler bu söylediklerimin hepsi sadece maksat yazı olsun diye yazdım hepsinin yapılma süresi 5 dk'yı geçmez 35 tl 5 dk da kazanan varmı bu forumda bu şekilde ?

madem 5 dk 200 tane kanal 200x5 = 1000 dk / 60 = 16,6 saat sana 200 tane dizi kanalı ceksem 5 tl versen 1 tl bu kanallar 10 kuruş getirse günlük tanesi 20 tl günlük 600 tl aylık yapar hocam biraz düşünüp ondan sonra konu açmanızı tavsiye ederim

50 tane para kazanmayı birden açması için zaten bir renderdan geçirmesi lazım ki emek var burada 5 dakikada biticek bir iş değil kaldı ki 200 tane istiyorsunuz. Emeğin karşılığını ucuza bulamazsınız hocam. Konuyu baltalamak gibi bir isteğim yok fakat birine iş verirken karşı tarafı da düşünmeniz lazım. Burada kimse babasının hayrına iş yapmaz yani. :)

Videolari atip attigin gibi dolarlari yakabiliyomusun? Birde 15 dakika ustu olacak diyorsun, editlemeden yada youtube editor kullanilmadan nasil yanacak o dolarlar? 5 dakikaymis, peh.

Cryme hayırdır kardeşim nedir bu rage ? Hem konu açıyosun hemde yapıcı eleştiri yapanları tersliyosun, zaten adamın satacağı varsa bile satmaz artık sana bu konuşman, terbiyen hiç hoşuma gitmedi ben ve diğer bir çok kimsenin. Neyse başka bir şey yazmıyacağım mesaj yerine gitmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri