- Web sitesi
- www.culpanbicak.com
arkadaslar bu son gunlerde herkesın para kazanmaları toplu gıdıyor. bunun olmaması ıcın o adsensınıze baglı tum kanallarınızı vıdeo yonetıcısınden tek tek kontrol etmenızdır. ayrıca vıdeo yönetıcısınden dırek para kazanmayanlarını secerek deıl vıdeoların yanına tek tek bakarak ünlem cıkanları silmenızdır. çünkü ben normalde kanallarımın sayısı cok oldugu ıcın tek tek kanallara gırmem acıkcası. tum kanallarımın maıllerını tek maılde yönlendırdım ve ordan bakıyorum acil ve önemli maillerime. ama bugun izlenımlerı kontrol etmek ıcın kanallarıma gırdıgımde cogunda unlem cıkmıstı bende tum kanallarımı gezerek tek tek temızledım. ayrıca maıllerımıde dıkkatlı kontrol ettım ve unlem hakkında hıc bı maıl gelmemısdı. youtube işi iyice zorlaştırıyor ünlem gelen videolarım da o kanallardakı en yüksek izlenımlı vıdeolarımdı, sankı dersın bılerek göndermıs gıbı.
Bu yazdıklarım benım kendı fıkrımdır. uygulamanız zaman alabılır ama az da olsa toplu para kazanmaların kapatılmasını azaltabılır.
Bu yazdıklarım benım kendı fıkrımdır. uygulamanız zaman alabılır ama az da olsa toplu para kazanmaların kapatılmasını azaltabılır.