Videolar hic izlenmiyor

highflyeer

Kayıtlı Üye
Cocuklara yonelik ozgun kanal yaptim fakat attigim videolar hic izlenmiyor acaba indexlenmedimi? Neden olabilir yani hic mi kimse gormedide izlemedi?

Hocam düzenli ve yt nin istediği optimizasyona uygun video yüklemelisiniz. Yt de büyük bir paylaşım platformunda paylaşılmadan videonuz fazla izlenme almaz. Ancak optimizasyonlarla arama sonuçlarına oradan da video kalitesine bağlı olarak izlenme süresi, like,dislike ve yorumlara göre önerinler videolara çıkması lazım.

Son düzenleme:
Hocam düzenli ve yt nin istediği optimizasyona uygun video yüklemelisiniz. Yt de büyük bir paylaşım platformunda paylaşılmadan videonuz fazla izlenme almaz. Ancak optimizasyonlarla arama sonuçlarına oradan da video kalitesine bağlı olarak izlenme süresi, like,dislike ve yorumlara göre önerinler videolara çıkması lazım.

Aynen katılıyorum. Optimizasyon konusun da siz neler yapıyorsunuz ?

Rekabetli kategorilerde durum böyle.Alt kategorilere geçmek çözüm olabilir.10 binlerce kanal aynı videoları atıyorsa, izlenim almak zor olacaktır.

Hepimizin yaptığı bir hata.Biraz video atayım milyonluk izlenimler alayım mantığı.Ama durum öyle değil.

Spamda nasıl bazı kategorilerde kişi sayısı az olunca kazanç yüksek oluyorsa siz de burdan fikir çıkarın.Mesela herkes süperhero videoları yapıyorsa, siz star wars takılın.Millet Frozen diyorsa siz deadpool, catwoman takılın.Belki çözüm olacaktır.

Cocuklara yonelik ozgun kanal yaptim fakat attigim videolar hic izlenmiyor acaba indexlenmedimi? Neden olabilir yani hic mi kimse gormedide izlemedi?

Aynen katılıyorum. Optimizasyon konusun da siz neler yapıyorsunuz ?

Konu Hakkında, ilgili bilgiler ve etiketleri girmelisin. Örnek verecek olursak, Hazırlamış olduğun içeriği hakkında kısa bir makale hazırla makale tamamen video ile ilgili olsun, bu makale içerisinde video başlığını içeren etiketler ve kelimeler içermesine dikkat et, "Çocuklar neyi sever" Başlık olduğunu var sayalım, makalede, "Çocuklar merhaba hepinize kucak dolu selamlar, bugün sizlere çocuklar neyi sever temalı video ile çocukların neyi sever öğreneceğiz". Bu işin başlangıcı etiket konusunda ise, yine hazırladığın video ile ilgili etiketleri keşfetmelisin, videoların başkalarının örnekleri olmasın, projelerin kendine ait olması önemli. sosyal medya hesaplarında paylaş, bunların hepsini sürekli günlük olarak uygula, inşallah kazanırsın.

Konu Hakkında, ilgili bilgiler ve etiketleri girmelisin. Örnek verecek olursak, Hazırlamış olduğun içeriği hakkında kısa bir makale hazırla makale tamamen video ile ilgili olsun, bu makale içerisinde video başlığını içeren etiketler ve kelimeler içermesine dikkat et, "Çocuklar neyi sever" Başlık olduğunu var sayalım, makalede, "Çocuklar merhaba hepinize kucak dolu selamlar, bugün sizlere çocuklar neyi sever temalı video ile çocukların neyi sever öğreneceğiz". Bu işin başlangıcı etiket konusunda ise, yine hazırladığın video ile ilgili etiketleri keşfetmelisin, videoların başkalarının örnekleri olmasın, projelerin kendine ait olması önemli. sosyal medya hesaplarında paylaş, bunların hepsini sürekli günlük olarak uygula, inşallah kazanırsın.

Teşekkürler;

Etiket, açıklama, sosyal medya ve süreklilik çok önemli. Çok etkilimidir bilmiyorum ama alt yazı'da önemli diye duymuştum, bu da benden olsun :)

Bu iste baska bisey var baska kanallara bakiyorum benle ayni tarihte acmis adam her videosu binlerce izleniyor 20k_50k

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri