Videolar izlenmesine rağmen adsense saymıyor

TranceRave

Kayıtlı Üye
arkadaşlar adsensede sayım sabit şuanda
2 kana açtım öğlen 3 gibi adsense bağladım en az 2k izlenim aldı videolar totelde ve adsense ekli fakat adsensedeki görüntülenme hep aynı
ayrıca youtubede reklamlı videoda sağ tıklayıp öğeyi denetle yaptığımdada yayımcı kimliğimi göremedim fakat reklam çıkıyor?

"-youtube knl kısmında para kazanma ayalarından "ödemem nasıl yapılacak kısmı görünmemesi lazım" yani başarılı bir şekilde ilişkilendirilmiş olması lzım.

yeni kanal bagladıgında izlenimler anında yansımaz. maximum 48 saat içerisinde yansımaya başlayacaktır. 5 dakikada olabilir 48 saatte.

yeni kanal bagladıgında izlenimler anında yansımaz. maximum 48 saat içerisinde yansımaya başlayacaktır. 5 dakikada olabilir 48 saatte.

hocam youtube analitik kısmını demiyorum önceden adsense bağlar bağlamaz adsense sayardı ama saymıyor şuan baktım hala saymıyor

Yeni konu açmak istemedim ama şuanda adsense saymıyor mu? Çizgi film ve ortalama güne göre 5-10k arasında hit gelmesine rağmen 1$ bile bırakmıyor. Reklamları kontrol ettim reklamlarda çıkıyor. Sizde de bir anormallik var mı ?

Yeni konu açmak istemedim ama şuanda adsense saymıyor mu? Çizgi film ve ortalama güne göre 5-10k arasında hit gelmesine rağmen 1$ bile bırakmıyor. Reklamları kontrol ettim reklamlarda çıkıyor. Sizde de bir anormallik var mı ?

elle eşleşen göndermiş olabilirler bi kontrol et

elle eşleşen göndermiş olabilirler bi kontrol et

Şimdi kontrol ettim hocam videolar temiz ama adsense de görüntüleme sayısı da çok eksik. Diğer adsenseyi kontrol ettiğimde 10/1 oranında hite sahip olmasına rağmen ondan çok daha fazla kazanca sahip :(

Şimdi kontrol ettim hocam videolar temiz ama adsense de görüntüleme sayısı da çok eksik. Diğer adsenseyi kontrol ettiğimde 10/1 oranında hite sahip olmasına rağmen ondan çok daha fazla kazanca sahip :(
aynı sorun bende de mevcut o adsensye bağlı sadece 3 kanalımda 30k günlk hit olmasına rahmen verdiği para 3tl diğer dandik adsense bile 3-5 bişey atarken bu adsensede bi sorun var bende çözemedim hala

aynı sorun bende de mevcut o adsensye bağlı sadece 3 kanalımda 30k günlk hit olmasına rahmen verdiği para 3tl diğer dandik adsense bile 3-5 bişey atarken bu adsensede bi sorun var bende çözemedim hala

Adsense bağlarken hata yapmış olabilirmiyim diye kontrol ettiğimde onda da sorun yok ama ne görüntüleme ne de tıklama var olan hite göre çok çok az :(

Bir ihtimal adsense de sıkıntı var diyeceğim ama daha 1 haftalık hesap ve hiç kapanma ya da dünya engeli vs.. yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri