Videolara video ortası reklam girme

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videolara video ortası reklam girmek istiyorum fakat giremiyorum çünkü imacros tam doğru kod bulamadım sıkıntı oluyormuş galiba.Dedicated ve vds ile çalışıyorum 200 videoya nasıl video ortası reklam gireceğim bilemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Quiz kanallara video atınca otomatik,Quiz video ortası reklam koyuyor mu?

genel de koyuyor ben quize bağladıklarıma orta reklam girmiyorum girsemde değiştiriyor zaten

genel de koyuyor ben quize bağladıklarıma orta reklam girmiyorum girsemde değiştiriyor zaten
Anladım hocam.Örneğin 30 dakikalik bir video nasıl reklam giriyor?Ben de nasıl yapıcam diye düşünüyordum.Quiz hala video ortaları ve diğerlerini açıyor mu kanalda?Video ortaları ve diğer para kazanma seçenekleri yani?

Anladım hocam.Örneğin 30 dakikalik bir video nasıl reklam giriyor?Ben de nasıl yapıcam diye düşünüyordum.Quiz hala video ortaları ve diğerlerini açıyor mu kanalda?Video ortaları ve diğer para kazanma seçenekleri yani?

Hocam Aralıklarını tam olarak bilmiyorum ama atlanabilir reklamları falan ellemiyo siz açık yada kapalı yapıyosunuz o şekilde kalıyo o sadece kendi belirlediği reklam aralıklarını giriyo

Hocam Aralıklarını tam olarak bilmiyorum ama atlanabilir reklamları falan ellemiyo siz açık yada kapalı yapıyosunuz o şekilde kalıyo o sadece kendi belirlediği reklam aralıklarını giriyo
Anladım hocam sağ olun iyi akşamlar bol kazançlar kolay gelsin :)

Anladım hocam sağ olun iyi akşamlar bol kazançlar kolay gelsin :)

Rica Ederim Hocam Teşekkürler Bi Kaç Videodan Saatlerine Baktım Farklı Uzunluklarda Farklı Aralıklarda

10 - 15 ve 20 şer dakika aralıklarla girmiş

Mesela 1 saatlik video
video başladıktan 15 dakika sonra bir reklam koymuş sonra 20 dakkaya yani 35 e koymuş sonrakine 10 dakka sonra 45 koymuş

Son düzenleme:
Rica Ederim Hocam Teşekkürler Bi Kaç Videodan Saatlerine Baktım Farklı Uzunluklarda Farklı Aralıklarda

10 - 15 ve 20 şer dakika aralıklarla girmiş

Mesela 1 saatlik video
video başladıktan 15 dakika sonra bir reklam koymuş sonra 20 dakkaya yani 35 geçeye koymuş sonrakine 10 dakka sonra 45 geçe koymuş

Anladım hocam çok teşekkürler :)

5 gün önce eklenen hiç bir kanalıma video ortası girilmemiş kabak gibi duruyorlar öyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri