Videolarda inceleniyor sorunu

• Kullanıcı cloudenq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cloudenq

Kayıtlı Üye
daha önce olmuyordu 24 saattir böyle sizdedemi böyle yoksa sorun bendemi

evet şuan aynı sorun bendede var kanallar yeni reklamları kapattım 1 2 gün sonra açıcam bakalım olacakmı yeni kanallarda inceleme biraz uzun sürüyor hatta hiç açılmayan olabiliyor.

Merhaba arkadaslar bende de aynı sorun var normalde ben belırlı saat aralıgında kanaldakı tum vıdeoları lıste dısı yapıyordum telıf yememek ıcın ,suan dolar ısıgının yanması ıcın sadece reklamlarını kapatıp beklesem yıne de telıf yermıyım

Şimdi sizce video yüklemeye devam edelim mi etmeyelim mi? Videoları yüklemeye devam edersek daha sonra kendiliğinden dolarlar yanmaya başlarmı?yoksa kanallar kapanır mı? daha önceden deneyimli olan var mı?

Merhaba arkadaslar bende de aynı sorun var normalde ben belırlı saat aralıgında kanaldakı tum vıdeoları lıste dısı yapıyordum telıf yememek ıcın ,suan dolar ısıgının yanması ıcın sadece reklamlarını kapatıp beklesem yıne de telıf yermıyım

sakıncası yoksa hangi saatleri kullanıyorsunuz.

Bu arada video yükleyen var mı? ben yüklemeye devam ediyorum fakat içimde halen bir şüphe var. aceba şu an yüklediklerim. sorun giderilince otomatik para aktif olur mu?yoksa kanal kapatılırmı veya videolar silinir mi?

bende de aynı sorun var.sadece yeni kanallar için değil. eski kanalımda da aynı sorun var.

ihtarlar gelmeye başladı bile derken. nasıl yani. ne ihtarı. topluluk ve telifler mi :(
Eyvah yandık desene. hele diyorum bi pislik var 5000 gösterim oldu 10 tıklama var bende. tbm yerlerde 3 tbm. bittik ya..

telip topluluk ne ararsan bilemiyoruzki hangisini silelim normalinde 15 dk yanmayanı siliyorduk telif vs gelebilir diye şimdi hiçbiri dünden beri yanmıyor yüksek izlenimli videolarda var.yurtdışındaki arkadaşlarda bu sorun varmı şu an yazarlarsa bilgi sahibi olmuş oluruz

genel bir sorun var sanırımm. Çoğu kişi aynı sorunla karşı karşıya. Bir ara yine olmuştu buna benzer bir durum. umarım yakında düzelir...

Video yükleme konusuna gelirsek.

Ben günlük video yüklüyorum. Maksat kanal güncel kalsın 1 abone kazansam, diğer yüklenen eski kanalıma 1 ziyaretçi yollasam yine kârdır.

Şimdi hadi tamm. sorun var diyelim. Pekii birçok videoda bugün reklam çıktığına şahit oldum. adamların videoyu yükleme tarihleri bugün ve adamların videolarında reklam çıkıyor. demekki kesimsel bir sorun. o kişi videoyu nereden yükledi bilemiyorum ama bizim ne vps den yüklediğimiz ne evden ne işten ne cepten ve ayrıyetten almanyada bir bilgisayarım var özel şahsıma ait. o bilgisayardanda yükleme yapıyorum yine yanmıyor dolarlar. Ne olacak bizim bu halımız yooooouuutuuuuuub

daha önce de olan sonra düzelen bir sorun bu ama sanki bu biraz daha ciddi gibi duruyor.

Dün attığım videoların üstünden nerdeyse 1 gün geçti hala yanmıyor dolar ışığı, hayırlısı diyelim.

Kendi hazırladığım video neredeyse 24 saattir hala inceleniyor görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri