Videolarda Reklam Görünmüyor Sorunu (Çözüm)

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar bi çoğumuz sorunsuz ve para kazanması açık video ve kanallarda reklam görünmemesi sorunu yaşıyoruz bazıları teknik problem vs demiş bazıları sabredin bekleyin demiş..

Ama ben sabredip bekleyemedim bir kanalımda 560 adet video var günlük 50 100 k arası izlenme alıp 0 tık alınca sabredemiyorsunuz neyse kısaca sorunu şu şekilde çözdüm.

Kanalımda 560 adet video bulunmakta adsense doğru şekilde baglı ve para kazanmalar açık ancak reklamlar yoktu.

bu Sorunu mevcut adsense bağlantısını değiştirerek çözdüm.

3 Adet adsense hesabım var. reklam gözükmeyen kanalı 1. Adsense bağladım, Sonra değiştir sekmesinden 2. adsense yine değiştir sekmesinden 3. ve ilk adsense tekrar bağladım sorun düzeldi şimdi videolarda reklam var şükür..

Bu işlemi 1 2 kere tekrarlayarak reklamların gözükmesini sağladım..

İnş sizede çözüm olur.

Edit : MOD arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim fark ettim de sabit başlık varmış kusura bakmayın..

Aynı sorun bende de var dün açtığım kanala 5 video atmıştım reklam çıkıyordu şu anda çıkmıyor reklam. Bakalım tek adsense var fakat yarın hala düzelmezse bir kere bağlantıyı kesip tekrar eklerim :).

3 Adet adsense hesabım var. reklam gözükmeyen kanalı 1. Adsense bağladım, Sonra değiştir sekmesinden 2. adsense yine değiştir sekmesinden 3. ve ilk adsense tekrar bağladım sorun düzeldi şimdi videolarda reklam var şükür..

Hocam a,b,c bizim adsense hesaplarımız olsun.Şuanda hesap c ile bağlı.Biz c>a sonrasında a>b sonra b>c yapacağız anladığım kadarıyla.

Benim sıkıntım şu.Elimde 3 adsense var aynı senin gibi.
Birisi para kazanmaya kapanan kanalların hepsinin bulunduğu adsense.
Diğeri de para kazanmaya kapanan kanalları açıp geçirdiğim adsense.
Şimdi bunlara geçirirsem sıkıntı olabilir ne yapacağım bilmiyorum valla!

Sorun olmaz önce adsense bağlantılarını değiştir reklamlar gözükmeye başlasın sonra tekrar sorun olmayacağını düşündüğün adsense bağlarsın en son olarak.

test eden var mı? günde 180 000 video gösterimimde sponsor çıkmıyor

---------- Mesaj saat 15:41:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:37:50 civarında gönderildi. ----------

neyse test etmeye başlıyom.

---------- Mesaj saat 16:18:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:41:05 civarında gönderildi. ----------

adsense i değiştiremiyorum olmuyo değiştireceğim adsense mailini girince direk o hesap açılıyor.

---------- Mesaj saat 16:20:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:59 civarında gönderildi. ----------

pis sinirlendim sigara içip (yiyip) geliyom

---------- Mesaj saat 16:26:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:20:54 civarında gönderildi. ----------

içmedim resmen yedim.

Çözüm konusu açmışsın rahat ol sıkıntı yok ve çok önemli yöntem denemeden işlediğini hissettim bence işe yarar

deneyemiyorum çünkü adsense i değiştiremiyorum. illa bi adsense den davetiyeyi iptal edip diğer adsense den mi davetiye yollayayım

---------- Mesaj saat 16:40:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:39:05 civarında gönderildi. ----------

bi de illa 3 tur mu atması gerekiyor 2 turda olmaz mı. yani bi adsense den diğerine , daha sonra tekrar bi öncekine

deneyemiyorum çünkü adsense i değiştiremiyorum. illa bi adsense den davetiyeyi iptal edip diğer adsense den mi davetiye yollayayım

aynen öyle dediğin gibi yapıcaksın davetiye ile daha sağlıklı olur en azından hesap ayarları kısmından mailleri de görürsün

deneyen varsa mutlaka yazsın bu yöntemi.
: 3 tur adsense değişimi yerine 1 tur yani diğer adsense değiştirip sonra tekrar ana adsense dönmek yeterli olacak mı?

deneyen varsa mutlaka yazsın bu yöntemi.
: 3 tur adsense değişimi yerine 1 tur yani diğer adsense değiştirip sonra tekrar ana adsense dönmek yeterli olacak mı?

Yöntem işlerse 1 tur yeterli olur mantıken

bu yöntemi yazan eleman kayıp bi gelse de yorum yazsa

Benzer bir çözüm bendede işe yaradı, Reklam çıkmayan tüm kanalları başka bir adsenseye bagladım aradan 2 gün geçti ve reklamlar çıkmaya başladı. Şimdi asıl adsenseme bağladığımda otomatikmen reklamlar çıkıyor. 3 adsenseye gerek yok diyebilirim.

Benzer bir çözüm bendede işe yaradı, Reklam çıkmayan tüm kanalları başka bir adsenseye bagladım aradan 2 gün geçti ve reklamlar çıkmaya başladı. Şimdi asıl adsenseme bağladığımda otomatikmen reklamlar çıkıyor. 3 adsenseye gerek yok diyebilirim.

Adsense'e geçirdiğimizde reklamlar çıkana kadar beklememiz gerekiyor sanırım.Ancak benim geçireceğim adsense sıkıntılı.Para kazanmaya kapanan kanalların bağlı olduğu adsense olduğu için beklemek istemeden tekrar geçirdim.Ama bu yöntemi 1 kasımda deneyeceğim.

Bende boş adsense açıp bağladım, Belkide başka adsense'ye bağlamakla alakası yoktur sadece aradan 2 gün geçtiği içindir. Reklam çıkmayan kanallara bir tekrar bakın derim ben.

5 tane reklam çıkmayan kanalım vardı 2 gün bekledim kendiliğinden geldi reklamlar bence sabırlı olun

5 tane reklam çıkmayan kanalım vardı 2 gün bekledim kendiliğinden geldi reklamlar bence sabırlı olun

Dostum güncelliğini kaybediyor videolar bir videom 40k oldu 2 gün sonra yerinde sayacak yenisi çıktığında.

Ayrıca çarşamba günü açtığım kanalda reklamlar gözükmüyor,5 gün sabrettik tamam da bu kadarı da fazla partnere geçirecem alayını :)

Arkadaşlar adsense sayısı 2 olur 3 olur fark etmez burada kanalı bi değişikliğie zorluyoruz bu ayardan çık şu ayara geç diye bu kesin bir çözüm yada değil ben denedim ve işe yaradı Youtube diye bug olmayacak değil bazen sorunlar cıkabiliyor o sorunları bizde kendi tecrübelerimizle aşmaya çalışıyoruz..

2 Adsensesi olan önce 2. Adsense sonra 1 .Adsense baglasın bu sekilde denesin.

İnş herkes de işe yararda kurtuluruz bu dertten.

peki sadece 1.adsense den 2.adsense e bağlamakla yetinsek işe yarar mı. yani 2 adsense arası değiklik 1.den 2.ye o kadar

yoksa tekrar mı bağlamak lazım.
yani 1 tane adsense değişikliği işe yarar mı. bende 300 tane kanal var o yüzden soruyom. 300 kanalının adsense ini 2 kere değiştirmek uzun iş.

---------- Mesaj saat 22:35:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:28 civarında gönderildi. ----------

AdSense İlişkisi

AdSense başvurunuz reddedildi. Farklı bir AdSense hesabı ilişkilendirmek için lütfen burayı tıklayın.

bu nedemek la

Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:

6826507518272xxx

Durum:

Etkin değil

---------- Mesaj saat 22:39:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:02 civarında gönderildi. ----------

neyse adsense etkin değil olayı düzeldi bi hataydı geldi gitti. neyse bi kere değişiklik yeterli mi dneyen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri