Videolarda Yorumlara Izin Vermeli Mi?

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Nihat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yüklenen videolarda yorumlara izin vermenin bir sakıncası varmı sizce? Şöyle ki: türkçe içerikli kanalımda politika içerikli videolarda aşırı küfür ve spam olarak bildirimler hat safada son zamanlar.

Endişem şöyleki: sürekli birçok yorum spam olarak bildirilirse, youtube tarafıdan kanal spam olarak algılanır mı?

yorumlara izin vermemeniz daha iyi olur, ayrıca yorumlar yüzünden davalık olabilme ihtimalinizde var.

algılanmaz fakat burada bulunan yorumlar sebebi ile hiç yoktan birisi kızıp gidip kanalda bulunan bir takım videolar üzerinden çeşitli şikayetler gönderip sorun çıkarabilir. ben uzun yıllardır site tasarlıyorum ve mecburen seo etkisinede bulaşıyorsun. içerik olan sayfalar google tarafından değer görüyor ayrıca güncellenmiş olduğu içinde sana fayfa sağlıyor. ben bunun youtube içinde geçerli olduğunu düşünüyorum arama motorunda yapılan aramalarda bol yorumu bulunan videoların öne çıkacağını düşünüyorum ( tamamen kendi düşüncem , doğru mudur test edemedim ) özetle yorumları açık bırakıp denetlemek en garantiisi. yorum altı savaşları az da olsa ziyaretçi sağlayan bir yöntem :)

Spam olarak algılasınlar seni kendi derdini destek ekibe anlattın mı problem olmaz.
Yorumlar açık olmalı mı diyorsan. Bence aç yorum atanlar video ile ilgili şeyler de yazıyor bu sayede video üst sıralara çıkıyor. Kötü yanı var diyorlar ne gibi dersen kişi yorumlara küfür edince birisi de dava edince seni de davaya çağırıyorlarmış ben pek inanmıyorum. Dava eden kişi zaten kanıtlarla giderse elde eder davayı senlik bir şey yok bence.

[MENTION=1854]c4h6o6[/MENTION]

Bende senin gibi düşünüyorum ama bizim milletlede döğüşsüz kavgasız iş yapılamıyorki. Küfürlü yorumları silsen bir dert silmesen bir ayrı dert.

---------- Mesaj saat 18:51:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:06 civarında gönderildi. ----------

sen en iyisi yorumları takip et cins cins yorum yapan küfür edenleri sil :D

Adam bu seferde yorumlarını niye siliyorsun diye küfür ediyor.

Öyleleri adam değil zaten ama bi şekilde çaresine bakılabilir şahsen ben bazı kanallarımda izin veriyorum bazılarında vermiyorum kanalına içeriğine göre değişiyo misal sağlık kanalımda izin veriyorum soru soruyo izleyici o soruyu bilen diğer bi izleyici cevap veriyo veya haber kanalımda izin vermiyorum ırkçı cümleler küfürler ediyolar

yorumların seo'ya katkısı vardır bence silinmemeli,rusça bir adet kanalım var dediğiniz gibi inşallah davalık olmam yani,küfür etselerde anlamıyorum :)

Seo'ya katkısı varsa tekrardan yorumlara izin vereyim madem. Bir videonun altında gelip adam gibi iki satır yazamıyorlar hayret valla.

Seo'ya katkısı varsa tekrardan yorumlara izin vereyim madem. Bir videonun altında gelip adam gibi iki satır yazamıyorlar hayret valla.

Sende izinli yorumlara izin ver. Yorumları izinle aç onların yorum attığını nereden göreceğim dersen gelen kutusuna bakarsın YouTube'dan. Küfür edenleri silersin adam gibi yorum yapanları açarsın.

Arkadaşlar yüklenen videolarda yorumlara izin vermenin bir sakıncası varmı sizce? Şöyle ki: türkçe içerikli kanalımda politika içerikli videolarda aşırı küfür ve spam olarak bildirimler hat safada son zamanlar.

Endişem şöyleki: sürekli birçok yorum spam olarak bildirilirse, youtube tarafıdan kanal spam olarak algılanır mı?

video yorumlarına izin vermek gelirinizi ve gösteriminizi arttırabilir.Ancak ben prensip olarak üzerinden para kazandığım videosunu yüklediğim kişilere hakaret, küfür vb. sözleri yayınlamaktan yana değilim."Yalnızca onaylanan yorumlara izin ver." seçeneğini seçiyorum.

Çok yorum yazılıyor benim videolara, tek tek onları onaylamakta bir hayli iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri