Videolardaki Açıklamaların hepsini Silen bir Uygulama Var mı?

apostraf

Kayıtlı Üye
merhaba,

bir kanalım da bulunan videoları bot ile çekmiştim bot açıklamaları ve etiketleri saçmalayıp çekmiş, karşı kalan da benim kanalımdı oradaki açıklama ve etiketler değil başka şeyler yazıyordu neyse açıklama ve etiketler yüzünden kanalım spam uyarısıyla askıya alındı google hesabımı silip kanalı geri getirebilir miyim?

eğer geri geliyorsa kanaldaki 1500 videonun toplu halde tüm açıklamala ve etiketlerini silen bir bot yada uygulama var mı?

merhaba,

bir kanalım da bulunan videoları bot ile çekmiştim bot açıklamaları ve etiketleri saçmalayıp çekmiş, karşı kalan da benim kanalımdı oradaki açıklama ve etiketler değil başka şeyler yazıyordu neyse açıklama ve etiketler yüzünden kanalım spam uyarısıyla askıya alındı google hesabımı silip kanalı geri getirebilir miyim?

eğer geri geliyorsa kanaldaki 1500 videonun toplu halde tüm açıklamala ve etiketlerini silen bir bot yada uygulama var mı?

Kanalın geri gelme imkanı zor, dedğiniz botuda sanki bot satan arkadaşların bir botunda görmüştüm ama emin değilim hocam kontrol etmek lazım :)

kanali kurtarabilirsen bu dedigini youtube üzerinden yapabilirsin bota falan gerek yok.

1 sayfadaki videolari sectiginde yukarda tümünü sec diye birsey cikar, tümünü sectikten sonra oradan aciklama kismini secip su degere ilistir secenegine tikla bitane bosluk birak tümüne uygula de. bütün videolarin aciklamasi sifirlanir.

kanal geri gelmez.gecmis olsun.ama acikalamalarin hepsini sile bilirsin.Soyleki video yoneticisinden tum videolari seciyorsun> eylemler>aciklamalar >orada append ve set to olacak.
append yazdigin yaziyi tum aciklamalarin sonuna ekler
Set to tum aciklamalari siler sen yazdigin aciklamayi girir(aciklamaya bi bosluk girerek silebilirsin)

Kanalin acilarsa yardim ederim

bugün youtube'e geri bildirimde bulundum, kanalı geri açmaları için vs. yabancı forumlarda bu şekilde alınabileceği ile ilgili bilgiler vardı. yada en azından denenmelidir diyordu. Neyse eğer hesabı silerek de geri gelmiyorsa sıkıntı var. Peki; ana gmail adresiyle de ana kanala giremiyorum ancak youtube üzerinden bakınca sadece spam olan kanalım kapalı hesap altındaki diğer kanallarım ve ana gmail çalışıyor ancak hiç birine giremiyorum. bu durumu düzeltmenin yolu nedir? böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri