Videolardan Sıkılmak

ShineAizen

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar artık sıkıldım diyebilirim artık yada birazda hayattın maratonlugundan sanırım kanalarıım var onlarda bişi ama bu işi iyi yapan insanlarda var kesin bir yerde sıkılmışlardır ümidi kaybetmişlerdir lütfen yardım edin memurum günde 2 saat ayırabilirim max 3 saat bir öneri verin

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar artık bu işten sıkıldım diyebilirim ya da bu sıkılmam hayatımın monotonluğundandır.Kanallarım var bu bir ilerleme ama bu işi sürekli yapan insanlar da eminim sıkılıyorlardır, bazen de ümitsizliğe kapılıyorlardır.Lütfen yardım edin memurum.Günde en fazla 2-3 saat ayırabilirim.Önerisi olan var mıdır ?

Not: Anlamayan arkadaşlar içindir..

YtKoRaY

Hocam daha acik yazar misiniz?

Zaman geçtikte insan sıkılıyor sürekli aynı şeyi yapa yapa. vaktiniz yoksa güncel çalışın gündemi takip edin.

Kusura bakmayin videolari düzene sokmaktan yüklemekten ayarlariyla ugraşmaktan sikildim anlatamadigim için özür diliyorum kazancim kötüye gittigi için ve hiç elime para gecmedigi için olabilir

---------- Mesaj saat 00:17:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:47 civarında gönderildi. ----------

Kusura bakmayin hocam tam olarak anlatayim video yüklemekten sikildim ve öneriniz varmi diye yazicaktim uzadida uzadi özür diliyorum

Gözü kapalı video yüklemeyin.100 tane eski video yükleyeceğinize 3 tane güncel video yükleyin.3 saatin 20-30 dk sını düşünmeye ayırın.

Hiç mi kazanamıyorsun?

sıkıldım kelimesini yazarken i harflerini kullanmassanız çoğu şey çözülecek gibi geldi hocam bana :D kusura bakma ama :D

yanlış bir kelime hatası oldu özür diliyorum ben hayatımda küfür bile etmedim çok özür diliyorum

Günlük 2 saat verip 2 günde bir şeyler almayı beklemek zor.
Düşünmek gerekir ki günlük 15 saat verip 1 ayda halen bir şey alamayan kişiler varken.
Bence bu forum içerisinde her şey yeterince açık ve net.
Zaten sorulan sorulara da cevap verilmiş ve veriliyor da.

Bence emek vermeniz gerekiyor gerekirse 2 ay. ;)

Merhaba arkadaşlar artık bu işten sıkıldım diyebilirim ya da bu sıkılmam hayatımın monotonluğundandır.Kanallarım var bu bir ilerleme ama bu işi sürekli yapan insanlar da eminim sıkılıyorlardır, bazen de ümitsizliğe kapılıyorlardır.Lütfen yardım edin memurum.Günde en fazla 2-3 saat ayırabilirim.Önerisi olan var mıdır ?

Not: Anlamayan arkadaşlar içindir..

hocam hernekadar zor çözsemde yazayım.
10 tane kanal açmıstım gunluk 1-2 lira anca kazanıyo kazanmıyodu.bu 10 kanala bastım vıdeoları 200-300 er tane.bi gün 1 tane saçma sapan videom patladı.başlıkla videonun alakası bile yoktu aslında.ondan sonra bi umut gene devam ettim ama artık daha fazla kazanmak için değil 3-5 bişey gelsin diye.videoları atın bekleyin 3-4 ay sonra kazandırmaya başlıyo.şuan nerden geliyo bende çözemedim :) ama günlük 20 tl civarı. geliyo.bende kendı kanallarımın benzerlerını actım.mesela kaza kanalım vardı şimbi bi kaza kanalı daha açtım ona farklı videolar yükledim.
işin özü sıkılmadan devam et ileride kazandırmaya başlıyor.çok sıkıldıysan spam yap

Hocam aynı sorunu bende yasadım biraz internet den pc den uzak durmak iyi gelir. Mesela bir hafta sonu gezin dolasın (pikniğe gidin diyeceğim ama kış geldi) Youtube ile cok ugrasmayın 1-2 hafta ara verin eminimki iyi gelicektir :)

teşekür ederim hocam gercekten cok yardımcı oldu aslında amaçım video tutsa bile haberimin olmamasını istemekti örnek veriyorum kanalarlada video var herşey hazır 2 yıl sonra giriyoruz paraları filan görüyoruz belki ümit olur neticesiyle belki öle daha iyi olur

Bu işe başlayalı ne kadar oldu?
Forumdaki ipuçlarını okudunuz mu?
Ne tür çalışmalar yapıpta başarısız oldunuz?
Sorulara cevap verirseniz yol haritanızı çizebiliriz :-)

teşekür ederim hocam gercekten cok yardımcı oldu aslında amaçım video tutsa bile haberimin olmamasını istemekti örnek veriyorum kanalarlada video var herşey hazır 2 yıl sonra giriyoruz paraları filan görüyoruz belki ümit olur neticesiyle belki öle daha iyi olur

Ben de memurum. Youtube'den geçen aya kadar ayda neredeyse asgari ücret kadar gelir elde ediyordum hiç video atmadan!!!! Tabi youtubenin toplu katliamına yakalandık maalesef! Adsenseye bağlı tüm kanalları kapatma katliamına! Şimdi sıfırdan başladım tekrar. 8 ay boyunca denemediğim bir yöntem kalmadı. Kategorilerin birçoğunu denedim. Ancak forumu takip edince işin sırrını az da olsa çözüyor insan. Şuan deneme-yanılmalarıma dayanarak çözdüğüm sistemi uyguluyorum ve her zaman geçerliliğini yitirmeyecek kategoriler çalışıyorum. Kanal sayım max. 25. Fazla kanalla ilgilenemiyorum vakit azlığından dolayı. Çalışma sistemin nedir? VPS vs. kullanıyor musun? Kaç kanalın var? Kanallarının kategorileri neler? Bana özelden msj atarsan sana yardımcı olmak isterim. Memurun halinden memur daha iyi anlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri