Videoları Pinglemek

• Kullanıcı nacnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

nacnac

Kayıtlı Üye
Bi kaç gündür abone sayısını organik olarak artirmak icin yabanci sayfalarda geziyorum, pingler.com diye bi site buldum. cogu kişi index'e düşmesinde fayda var desede kimileri pek sallamiyor.. aranıda deneyen varmıdır? ben deniyorum bu arada şu an 200 video için gelişme olursa burayada yazarım :)

Tabii ki paylaşırım.. 3 aylık bi kanalım var ilk ve tek kanal. adam etmeyr calisiyoruz kısa muzik videolarıyla :) önerilere açığım

Ben pingleme yapmam.

Sitem olsa her yazıdan sonra yapacamda youtube için yapmıyorum .

Belli yerlere linki ekledikten sonra ben de masspinger.com gibi sitelerden pingliyorum. Mümkünse keyword seçeneği olan sitelerden pingle. Pingleyerek arama motorlarına bir nevi uyarı vermiş oluyorsun. Keyword'lu olanlarda senin belirlediğin keyword ile pingliyor ve bir avantaj. Ancak çok fazla bir farkını göremedim ben. Yapmakta muhakkak fayda vardır ama çok fazla bir şey bekleme.

1 videoyu 100 kere pinglemek yerine, 10 video yüklemek daha mantıklı öyle diyim.

Ben pingleme yapmam.

Sitem olsa her yazıdan sonra yapacamda youtube için yapmıyorum .

Evet cogu kişi site için faydali diyor zaten. ama garip bi şekildr youtubeda işe yaradığını soyleyenlerde var.. hayırlısı bakalım gorucez hep beraber.

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Belli yerlere linki ekledikten sonra ben de masspinger.com gibi sitelerden pingliyorum. Mümkünse keyword seçeneği olan sitelerden pingle. Pingleyerek arama motorlarına bir nevi uyarı vermiş oluyorsun. Keyword'lu olanlarda senin belirlediğin keyword ile pingliyor ve bir avantaj. Ancak çok fazla bir farkını göremedim ben. Yapmakta muhakkak fayda vardır ama çok fazla bir şey bekleme.

1 videoyu 100 kere pinglemek yerine, 10 video yüklemek daha mantıklı öyle diyim.

anladim dostum tesekkurler.. video yapiyorum zaten sadece ona sosyal medya harici bi destek daha ariyorum okadar. sabretmek gereiyor bu islerde :)

Bende Her Yüklediğim Videoyu 8-9 Siteye Pingletirim ama Ne Hikmetse Hiç Bir Farklılık veya Hiç Bir Artısını Fark etmedim. Görmeme Rağmen Pinglemeye Devam Ediyorum. Belki Bir Değişiklik Olur Diye... Umut Dünyası işte :)

Bence index almayan bir videoyu pingleyip sonra index alıp almadığına bakmak tek çözüm olur işe yarıyor mu sorusuna. Yoksa normal bir videoyu pinglemenin ne işe yaradığını bulamazsınız pek.

topluping. com nasıl acaba bazen yararını görmüştüm pingledikten sonra hemen izlenim bile gelmişti ama ping sayesindemi geldiği muamma

herkese tesekkurler.. bakalim. neler olucak ben de pek umitlu degilim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri