Videoları Pinglemek Ne Gibi Bi işe Yarar Arkadaşlar İzelnimlerim Süper ama ÖNERİLENLERE Bİ TÜRLÜ çıkamıyorum etiketlerdenmi geçmişte yaptıgım yanlışlardanmı ( İzlenim ) bi türlü çözemedim . pingin etkisi olurmu .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence hiç gerek yok öyle kalsın zaten izlenecek içerik her türlü izleniyor etiket,açıklama olmasa bile
hiç bir faydası hiç bir katkısı yok
arkadaşlar ben sonra video atanlar hep yükşelişte ben hep aynı . adamın abonesi bile yok .
![]()
Bunun birçok nedeni olabilir belli olmaz.
hmm ama atan HİÇ ETİKET FELANDA GİRMİYOR İLGİNÇ YA![]()
Bende girmiyorum artık![]()
Pİnglemenin yararı olur mu bilmiyorum. Ancak imlemenin yararı kesinlikle oluyor.
neden
---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------
imleme ne hocam nasıl yapıyoz ?
adsenseye bağladığımda genelde etiket,açıklamadan gidiyor bende girmiyorum yinede izleniyor bazen daha çok bile izleniyor![]()
anladım adsense daha mı faydalı çözemedimbende etiket girmicem anasını satam.
Benim gözlemlerim böyle artık etiket ve açıklama girmeden atıyorum.
neden
---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------
imleme ne hocam nasıl yapıyoz ?
Social Bookmarking olarak geçer. Yani piyasada bulunan birçok sosyal medya sitelerinde içeriğini yayınlaman imleme olarak adlandırılır.
Hocam facebookta, twitter da veyahut başka bir sosyal medya sitesinde videonuzun linkini paylaşarak yapacaksanız işte.anladım nasıl yapabiliriz peki hocam.
Hocam facebookta, twitter da veyahut başka bir sosyal medya sitesinde videonuzun linkini paylaşarak yapacaksanız işte.![]()
Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
Benim gözlemlerim böyle artık etiket ve açıklama girmeden atıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.