Videolarım index almıyor

• Kullanıcı rozetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

rozetmen

Kayıtlı Üye
arkadaşlar dizi işine girdim,çıkan diziyi ilk ben çekip 1080p şeklinde yüklüyorum.diziyi benden başka atan yok dün sabah attığım videolar şimdi bile indexte yok benden sonra atanlarınki indexte.etiketlerim küçük resmim herşeyim tam,google aramayada pinglettim çıldırmak üzereyim.yok mudur bunun bir hal çaresi.2-3.sayfa aramalarında bile yokum.

arkadaşlar dizi işine girdim,çıkan diziyi ilk ben çekip 1080p şeklinde yüklüyorum.diziyi benden başka atan yok dün sabah attığım videolar şimdi bile indexte yok benden sonra atanlarınki indexte.etiketlerim küçük resmim herşeyim tam,google aramayada pinglettim çıldırmak üzereyim.yok mudur bunun bir hal çaresi.2-3.sayfa aramalarında bile yokum.

Kardeşim benim yapacağın şu özel url oluştur eğer özel url oluşturmadıysan özel url oluştur ve bekle düzelir :)

Eğer oluştuysan plus bağlantısını sil daha sonra tekrar özel url oluştur vs.

kanalın açılış tarihiyle alakalı olabilir

Api ile video yukleme elden yukleme yap liste dişi sonra genel yapıp 2 dk sonra videoyu begen

Botla video yüklüyorsan bi süre sonra Spam olarak goruyo oyuzden vds yukleyip dediğimi yapinca ilk yüklersen senin video izlenir

Benim de öleydi suan dediğimi yapıyorum sıfır kanal 400 abone ve 162k izlenme var dizi hepsi deneyerek buldum

Botla video yüklüyorsan bi süre sonra Spam olarak goruyo oyuzden vds yukleyip dediğimi yapinca ilk yüklersen senin video izlenir
hocam bot değil ki ilk ben atıyorum videoyu.vds üzerinden dosyaları seç ile video atıyorum.dosya 3gb olduğu için browsere elle sürükleyerek atamıyorum.ilk benim attığım 20 izlenim almış benden 4 saat sonra atan 2k izlenimi kasmış indexe oturmuş bile.valla çıldıracağım.

Etiketin başlıktan oluştur ve adam bir sosyal Medya'dan paylasiyordur belki ve videonun kalitesini düşür ondanda olabilr

hocam bot değil ki ilk ben atıyorum videoyu.vds üzerinden dosyaları seç ile video atıyorum.dosya 3gb olduğu için browsere elle sürükleyerek atamıyorum.ilk benim attığım 20 izlenim almış benden 4 saat sonra atan 2k izlenimi kasmış indexe oturmuş bile.valla çıldıracağım.

hocam sizden sonra atan kişi belki dizi sitesi sahibi belkide facebook sayfası sağlam bu yüzden olabilir benim başıma çok geldi

karşıdaki adamın videosu kısa sürede çok izlendiyse başa tutturulur.senin videonda o oranlarda izlendiyse ama üzerinden daha çok geçtiyse o adam senin yerini alır ve senin videon çöplerde kaybolur ya onun önüne geçeceksin yada hiçbiryerde index bulamassın.

Hocam pm attim size bi bakin

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

karşıdaki adamın videosu kısa sürede çok izlendiyse başa tutturulur.senin videonda o oranlarda izlendiyse ama üzerinden daha çok geçtiyse o adam senin yerini alır ve senin videon çöplerde kaybolur ya onun önüne geçeceksin yada hiçbiryerde index bulamassın.

Hocam şöyle diyeyim bende turbobit premium var 1080p dosyayı indiriyorum 2 dakikada adam free iste 3 saatte indiriyor , benim video kullanıma hazır hale geldiğinde adamlar anca indiriyor .

ben bu tip konularda hep youtube un index almada nasıl bi politika belirlediği üzerine düşünürüm. yani ilk senin atmış olmana rağmen senden saatler sonra video atan kişinin videosu üstte çıkıyorsa bana göre bunun belli sebepleri vardır.

1. sırf o iş üzerine çalışıyordur, zamanla youtube tarafından o işi yaptığı algılanıp yeni işleri başa getiriliyordur.
2. kanalında herhangi bi ceza bulunmuyordur ve yeterince eskidir.
3. senin videolarının izlenim oranı saate bölündüğünde %10 çıkarken onun ki %40 çıkıyordur. illa saat olarak düşünme bunu. dakika bazlı olarak bile hesaplayabilirler.
4. seo çalışması yapıyordur. ping atıp bırakmıyor, mevcut sayfalarında paylaşımını yapıyordur.

ayrıca buradan da ek bilgi vermek istiyorum.

arkadaşlar dün başıma geldi. şu aziz yıldırım dalgasını upload ettiğimde 1-2 ping sitesinde işlem yapıp 2. sıradan index aldırdım lakin video ünleme düştüğü için karartıp tekrar atmam gerekti. ünleme düşen videoda para kazanmaya açıldığında onu da tekrar pingletip yine baş sayfada indexlettim. lakin görüntü düzenleme bittikten sonra orjinale döndür dediğim andan itibaren bir daha indexte göremedim videoyu. tamamen yalan oldu içerik kayboldu youtube diyarında. adamların sistemi çok farklı çalışıyor yani, önce sistemin ne üzerine yoğunlaştığını bularak bu ipin ucunu tutup yürümek gerek. aklınızda bulunsun bu bilgi de.

bazı index ipuçları var bunları bulmanız gerekiyor yada kanalınınız köklü olması gerekiyor örneğin acunn.com bir haber atsamı öne cıkar yoksa sizin açtığınız yeni bir sitemi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri