Videolarım izlenmıyor yardım edene adsense verebilirim

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar iyi geceler

Yaklaşık 2 aydır özgün flash game çalışıyorum
En iyi videoların açıklama başlık ve etiketlerini giriyorum fakat videoalrım index almıyor

2 ayda yaklaşık 200 video attım en iyi şekilde 1080 p güzel resim vs
En fazla izlenen 1.000
Abone 4
Toplam izleme 4Bin
Her videoya ping

Arkadaşlar rica ediyorum bıktım artık özgünden rakiplerim izlenım alıyor ben alamıyorum eğer bilmediğim birşey hakkında yardım eden arkadaşa adsense hediye edebilirim teşekkur maksadında pinli.
(Arkadaşlar tek adsensem oldugu için gerçekten işe yarayan birşey hakkında yardım edene verebilirim)

Eğer çok gizli bir bilgiyse parada verebilirim İyi bir artış olursa
Hayırlı geceler

Son düzenleme:
ekstra bişey yapmana gerek yok aslında özgünün %90ı şansdır bana göre bi tane videon patlarsa yükselirsin. O patlayan videoyu bulana kadar devam ediceksin ama 1 ay ama 1 sene orası sana kalmış

özgünlük sabır işidir hocam

ekstra bişey yapmana gerek yok aslında özgünün %90ı şansdır bana göre bi tane videon patlarsa yükselirsin. O patlayan videoyu bulana kadar devam ediceksin ama 1 ay ama 1 sene orası sana kalmış

Bende böyle düşünüyorum hocam 1 video patlasa abone felen derken kanal izlenım almaya başlar ama hergün çok video çekip atıyorum ne tıkırdı var ne fıkırtı :D kış boyunca emek vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım :)

Hocam flash game piyasası çok arttı. Düşük izlenim alman çok normal. Bir çizgi kanalıma atmıştım ben. 1 ayda 300-500'ü geçmemiş geçen baktığımda.

rakiplerin iyi izleniyorsa. onlarla ortak bir video çekebilirsiniz ricacı ol derim.
sonra onların videolarının altına kendi kanalını değilde kanal için açtığın facebook sayfası twitter vs bağlantılarının reklamını yap yani sosyal medyadan hem izlenme ve abone topla.
oyunları tam bilemediğim için tam birşey diyemeyeceğim. oyunun videosundan güzel kareleri ilginç gelecek dikkat çekecek bölümlerden bi resim alıp küçük resim yap.

çalıştığınız kategoride rekabet çok yüksek ve çok sağlam kanallar var..o yüzden üst sıralara çıkmak çok çok zordur..

hayır burda üst sırada çıkmak pek önemli değil facebookta paylaş kanalını ben kurdum yarın başlıyacam her çektiğin videoyu bütün sayfalarda paylaş.

Son düzenleme:
rakiplerin iyi izleniyorsa. onlarla ortak bir video çekebilirsiniz ricacı ol derim.
sonra onların videolarının altına kendi kanalını değilde kanal için açtığın facebook sayfası twitter vs bağlantılarının reklamını yap yani sosyal medyadan hem izlenme ve abone topla.
oyunları tam bilemediğim için tam birşey diyemeyeceğim. oyunun videosundan güzel kareleri ilginç gelecek dikkat çekecek bölümlerden bi resim alıp küçük resim yap.

Flash game için pek uygun değil hocam bunlar bebek oyunu oynuyoruz genelde :) teşekkur ederım

---------- Spam Engelliyici 02:26 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

hayır burda üst sırada çıkmak pek önemli değil facebookta paylaş kanalını ben kurdum yarın başlıyacam

Hocam bebek oyununu facebookta paylaşıp pek izlenım alabileceimi sanmıyorum teşekkur ederım :)

Flash game için pek uygun değil hocam bunlar bebek oyunu oynuyoruz genelde :) teşekkur ederım

---------- Spam Engelliyici 02:26 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

Hocam bebek oyununu facebookta paylaşıp pek izlenım alabileceimi sanmıyorum teşekkur ederım :)

:D ben sana zaten facebookta paylaş demedim özele gel bi kaç taktik veriym

Rakiplerinin videolarını izle ve benzer oyunlarla ilgili senin de videoların olduğunu belirten yorumlar yap faydasını görürsün. Ama sakın link verme spam klasörüne düşer yorumların.

fake facebook hesabı açsam bayan hesabı Videomu izleyın arkadaşlar yazsam zaten abaza dolu izleseler baya etkisi olur diye düşünüyorum deneyeceğim :D

Yanlıs anlamayın ama bu kadar adileşmeyin diye baslık atıp cagla sikelin videosunu elestirler para için bukadar duş meyin diye aynı zamanda cok farklıymış gibi fake kız hesabı acan adamlar var forumda kendine yediriyorsan dene o edilen kufurleri cok iyi bilirim

Son düzenleme:
Yanlıs anlamayın ama bu kadar adileşmeyin diye baslık atıp cagla sikelin videosunu elestirler para için bukadar duş meyin diye aynı zamanda cok farklıymış gibi fake kız hesabı acan adamlar var forumda kendine yediriyorsan dene o edilen kufurleri cok iyi bilirim

Hocam ekleyenlere insan demeye bin şahit onların ettikleri küfür umrumdakı çok boş yazmışsınız adamların çolugu cocugu ailesı var onların benı eklemesı ayıp değil benım video paylaşmam yanlış :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri