videolarım kendi kendine gizleniyor

greancoder

Kayıtlı Üye
merhaba,
yabancı bir içerikte videolar birkaç saat sonra kendiliğinden gizleniyor izlenemiyor. rekabet çok ve birileri bunu yapıyor sanırım bu sıkıntıyı çözen var mı

Belki ülke engeli yiyordur. Proxy değiştirip izlemeyi deneyin?

Yok arkadaşlar video engel vs yemiyor hiçbir mail vs gelmiyor panelde bir şey yok herkese açık ama video birkaç saat sonra izlenemiyor

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İndexten düşüyordur

Url ile youtube aramada bile çıkmıyorsa youtube un database ine kaydedilmemistir

İndexten düşüyordur

Url ile youtube aramada bile çıkmıyorsa youtube un database ine kaydedilmemistir

usta indexten düşmekle alakası yok video direkt linkten bile izlenemiyor bir kaç saat için her şey normal olmasına rağmen bozuluyor sonradan benim de sadece bir kanalımda başıma geldi diğerleri normal

usta indexten düşmekle alakası yok video direkt linkten bile izlenemiyor bir kaç saat için her şey normal olmasına rağmen bozuluyor sonradan benim de sadece bir kanalımda başıma geldi diğerleri normal

Linkten açtığınızda nasıl bir uyarı veriyor "bu video gizlidir" mi diyor. Linkten izlenmiyor derken anlaşılmıyor

mesajım bulunsun merak ettim açıkçası sebebini

Bunun sebebi video'nun Youtube şartlarına uygun olmaması. Şikayet geliyordur veya Youtube çalışanları inceleyip videoyu gizliye alıyorlardır. Video gizliye alındığında size açıklayıcı bir mail gelmesi gerek, hesabınızla ilişkili mailinizi kontrol edin.

hata tam olarak bu arkadaşlar ancak ben hiçbir şeyi değiştirmiyorum 5-6 saat sonra oluyor bir kanalımda. kendi çektiğim bir videoyu yükledim onda olmadı

sıkıntıyı çözdüm arkadaşlar içerikte bi kansız kendi videolarından fazla izlenen kanal görünce dayanamıyor youtube mcn mi almış kurmuş mu anlamadım ama haklarını korumadığı belli olan içerikte kendinden fazla izlenen video gördü mü bir şey yolluyor ama çözemedim para kazanmayı kapatınca video tekrar eskisi gibi herkese açık oluyor para kazanma açık olunca ise video gizli oluyor küçük kanallara ise yollamıyor. ne bir bildirim ne de mail geliyor sadece video gizleniyor. This video contains content from Creative Nation, who has blocked it on copyright grounds.

gerçekten çok enteresan bir durum hocam, bir ara bende oynatma listelerimle alakalı bir konu açmıştım ben birşey yapmadığım halde oynatma listeleri güncelleniyordu. Sizin durum daha da garip miş özellikle biri tarafından işlem yapılması(karşı tarafın) kafa karıştırıcı

sıkıntıyı çözdüm arkadaşlar içerikte bi kansız kendi videolarından fazla izlenen kanal görünce dayanamıyor youtube mcn mi almış kurmuş mu anlamadım ama haklarını korumadığı belli olan içerikte kendinden fazla izlenen video gördü mü bir şey yolluyor ama çözemedim para kazanmayı kapatınca video tekrar eskisi gibi herkese açık oluyor para kazanma açık olunca ise video gizli oluyor küçük kanallara ise yollamıyor. ne bir bildirim ne de mail geliyor sadece video gizleniyor. This video contains content from Creative Nation, who has blocked it on copyright grounds.

Youtube Studio'da canlı destek var orayla konuştunuz mu? Dün başıma bir sorun geldi, shorts videolarımı shorts olarak kabul etmiyordu (3 tanesi) uğraştım didindim sorun yok gözüküyordu. Neyse sonradan farkettim videolar aşırı küşük boyuttaymış, düzeltince kırmızı shorts işareti geldi.
Başka bir problemde, bir videomda 5 saattir hd sürümü işleniyor yazıyordu. Canlı desteğe yazdım ve anında çözüm buldular.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri