Videolarım Neden Böyle Görünüyor?

EmreCagiran

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar video yüklüyorum yalnız videoyu aradığımda sonuçlarda böyle kanalım çıkıyor. Video çıkmıyor bunun sebebi nedir acaba?

m2muy.png

Aynı zamanda o videoyu facede paylaştım izlenmemiş olma olasılığı yok neredeyse, ama yinede görüntülenme sıfır yazıyor. 1-2 arkadaşa sordum onlar spama düşmüş kanal felan dediler ama net bir cevap çıkmadı?

Kanala aynı dakikalar içerisinde yüklü miktarda video yükledin mi ?

valla hocam aşırı video yüklediysen spam olabilir.videolar geç index alıyor olabilir.birinin videosunu etiket başlık herşeyiyle aynı yüklemiş olabilirsin.bence 2-3 saat daha bekle sorun devam ediyorsa yeni kanal aç.ve günde bi kanala 20 den fazla video atmamaya dikkat et

valla hocam aşırı video yüklediysen spam olabilir.videolar geç index alıyor olabilir.birinin videosunu etiket başlık herşeyiyle aynı yüklemiş olabilirsin.bence 2-3 saat daha bekle sorun devam ediyorsa yeni kanal aç.ve günde bi kanala 20 den fazla video atmamaya dikkat et

Yok ya sadece bi 7 tane video yükledim hocam. Dediğin gibi bekleyelim olmazsa biraz :)

Emre Cagıran sen Youvitanın sahibisin
bence 7 tane falan yüklemedin bir iki üç kanalı vs komple çektin
ben sana söylemiştim
youtubeden youtubeye video yüklemek hiçbir şekilde kazanç sağlamıyor
youtubeden youtubeye video yüklerseniz videoların yüzde 90 ında uyarı verir 3.taraf yada telif falan
eğer uyarı vermeyen video bulursan onlardada bu sefer bu sorun çıkıyor
youtube spama alıyor
kesinlikle başlığını falan değiştirmeden youtubeden youtubeye video yüklemek
hiçbir şekilde kazanç sağlamıyacaktır
sisteminizi alanların çoğu pişman olacaktır
sisteminizi alanların bunu kullanırken videoların başlığını açıklamasını falan değiştireceklerini hiç zannetmiyorum
adamlar sırf youtubeyi çöpe çevirmek için aldılar
e google yani youtubede aptal değil
adamlar bu para kazanma olayını çıkardıkları ilk zamanlarda bu spam olayı adamların aklına geldi yani onlarda düşündüler insanlar paradan dolayı youtubeyi çöpe çevirecekler vs diye düşündüler ve bunu çözmek için çeşitli algoritmalar geliştirdiler
bu algoritmalar sayesinde aynı videoyu youtubeden youtubeye yüklerseniz başlığını açıklamasını falan değiştrmeden yüklerseniz bu algoritmalar bunun kopya içerik olduğunu algılıyor ve spama atıyor
kesinlikle aramalarda hiçbişekilde çıkartmıyor
facede istediğiniz kadar paylaşın yinede bu videolarınız youtube aramalarında çıkmaz
1 günde bekleseniz 1 haftada 1 ayda bekleseniz videolarınız aramalarda çıkmaz
bunun tek çözümü vardır youtubeden youtubeye video yüklerken başlığını açıklamasını mutlaka değiştirmek gerekir yoksa spama düşmesi kaçınılmaz olacaktır

Emre Cagıran sen Youvitanın sahibisin
bence 7 tane falan yüklemedin bir iki üç kanalı vs komple çektin
ben sana söylemiştim
youtubeden youtubeye video yüklemek hiçbir şekilde kazanç sağlamıyor
youtubeden youtubeye video yüklerseniz videoların yüzde 90 ında uyarı verir 3.taraf yada telif falan
eğer uyarı vermeyen video bulursan onlardada bu sefer bu sorun çıkıyor
youtube spama alıyor
kesinlikle başlığını falan değiştirmeden youtubeden youtubeye video yüklemek
hiçbir şekilde kazanç sağlamıyacaktır
sisteminizi alanların çoğu pişman olacaktır
sisteminizi alanların bunu kullanırken videoların başlığını açıklamasını falan değiştireceklerini hiç zannetmiyorum
adamlar sırf youtubeyi çöpe çevirmek için aldılar
e google yani youtubede aptal değil
adamlar bu para kazanma olayını çıkardıkları ilk zamanlarda bu spam olayı adamların aklına geldi yani onlarda düşündüler insanlar paradan dolayı youtubeyi çöpe çevirecekler vs diye düşündüler ve bunu çözmek için çeşitli algoritmalar geliştirdiler
bu algoritmalar sayesinde aynı videoyu youtubeden youtubeye yüklerseniz başlığını açıklamasını falan değiştrmeden yüklerseniz bu algoritmalar bunun kopya içerik olduğunu algılıyor ve spama atıyor
kesinlikle aramalarda hiçbişekilde çıkartmıyor
facede istediğiniz kadar paylaşın yinede bu videolarınız youtube aramalarında çıkmaz
1 günde bekleseniz 1 haftada 1 ayda bekleseniz videolarınız aramalarda çıkmaz
bunun tek çözümü vardır youtubeden youtubeye video yüklerken başlığını açıklamasını mutlaka değiştirmek gerekir yoksa spama düşmesi kaçınılmaz olacaktır

sadece bi ekran görüntüsünden bu kadar senaryoyu nasıl üretebiliyosun? Belki adam kanal falan çekmedi, Arkadaş bir sistem yapmış ve satışa sunmuş, sen bir ekran görüntüsünden yola çıkarak Kafanda kurduğun senaryodan Sistemi kötülüyorsun. Alıp kullandın mı ? onu geçtim Alıp kullananlardan geri dönüş aldınmı ? Biraz kendi algının dışına çık, senin yapıp deneyip başaramadığın birşeyi OLMUYOR diyip geçemezsin. Kendi adıam söyliyim, yazdıklarının bir kısmı, kısmen doğru ama benim Bir youtube videosunu aynı başlık aynı açıklama aynı etiketle atıp izlenim aldığım oldu.

Bu mesajından sonra Lütfen, bilgin-Tecrüben olduğu konularda KESİN konuşursan sevinirim.

arkadaşlar kesinlikle botü kötülediğim falan yok
üstünde çalışıyor arkadaşlar hepsinden çok daha iyi olacaktır
hızı da şuandaki botlardan çok daha iyi edindiğim izlenimlere göre
sadece youtubeden youtubeye video yükleyenler için edindiğim izlenimleri anlattım

programın şuandaki tek eksiği içinde çok fazla bot olmaması
programa bot sitelerde ekleniyor
çok çeşit bot olursa gerçkten tadından yenmeyecek
ben olsaydım eğer video siteler çok en az 150 tane site eklerdim
gerçkten de 150 tane eklenirse kesinlikle tadından yenilmeyecek

arkadaşlar kesinlikle botü kötülediğim falan yok
üstünde çalışıyor arkadaşlar hepsinden çok daha iyi olacaktır
hızı da şuandaki botlardan çok daha iyi edindiğim izlenimlere göre
sadece youtubeden youtubeye video yükleyenler için edindiğim izlenimleri anlattım

programın şuandaki tek eksiği içinde çok fazla bot olmaması
programa bot sitelerde ekleniyor
çok çeşit bot olursa gerçkten tadından yenmeyecek
ben olsaydım eğer video siteler çok en az 150 tane site eklerdim
gerçkten de 150 tane eklenirse kesinlikle tadından yenilmeyecek

konu başlığı Bot ile alakalı değil, konuları karıştırdın sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri