Videolarımı paraya dönüştürmek istiyorum!

zigzak

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar Lise 1'e gidiyoruz. Benim bir arkadaşım bilgisayar ve oyun programlama işleriyle uğraşıyor. Yayınladık Youtube'da. Bayağı yorum yapıldı beğenildi. İzlenildi. 80'e yakın abonem var. 2 gündür AdSense hesabı kurdum. İhtiyaçlarımı gidermek için para kazanmaya çalışıyorum. Sık sık oyun videoları ve yazılımlar hakkında videolar paylaşıyorum. Sizce bana getirisi ne olur? Kaç para alırım? Eksik ayarlarım varmı? Teşekkürler!

2 günlük AdSense hesabımın resimleri;

Youtube Kanalım :

Eğer türkçe içerik ise ki türkçe olduğu belli, youtube kanalından aylık ortalama en fazla 100$ kazanırsın gibi bir his var içimde :) Çünkü bende eğitim videoları hazırlıyorum, türkçe olduğu için çok geniş kitlelere hitap etmiyor ne yazık ki.

Eğer türkçe içerik ise ki türkçe olduğu belli, youtube kanalından aylık ortalama en fazla 100$ kazanırsın gibi bir his var içimde :) Çünkü bende eğitim videoları hazırlıyorum, türkçe olduğu için çok geniş kitlelere hitap etmiyor ne yazık ki.
Hocam şu an zaten hedefimiz yüksek mevlalar değil, belki daha sonra. Biz şimdilik okul kitaplarımızı falan filan almaya çalışıyoruz. Para yetişmiyor :) Şu an için eksik ayarlar varmı? Banka Hesabı ekledim onay istiyor. Daha göndermediler en geç 10 gün içinde görünürmüş?

Kaç günde ulaştınız bu aboneye videoları yüklediğinzden beri?

Yeni olduğum için kuralları bilmiyorum tam olarak kusuruma bakmayın. Hocam ben adsense hesabını iki gün ya oldu ya olmadı kurdum. Lise ihtiyaçlarımı çıkaracağım. Ben genel olarak kısa ve öz bilgi istiyorum?
Bana getirisi ne olur?
Değereler normalmi?
Yapmam gereken ayarlar varmı?
Ve önerileriniz?
Teşekkürler!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri