Videolarınız 1 Dk İçinde Youtube ve Google Aramalarında Çıksın Pingle Falan Uğraşmayın

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar belki çoğunuz biliyordur ama özellikle dizi çalışanların sorunlarından biriside videoların sıralamada çıkmamasıdır.

Yapmanız gerekenleri adım adım anlatıyorum Yaptıklarımı yazıyorum

Videolarınızı Liste dışı olarak atıyoruz.
Açıklama Etiket ne yazacaksak yazıyoruz
Videonun işlenmesi tamamen bittiğinde herkese açık yapıyoruz
Video hakkında bir mesaj yazın kısmına istediğiniz birşeyi yazın ben videonun başlığını aynen yazıyorum ve google plusta paylaş işaretleyin videoyu yayınlayın
video en geç 1dk içinde sıralamaya girecektir. ben en hızlı 15sn de indexlettiğim bile oldu.

Buyurun buda canlı canlı uygulama videosu
http://www.youtube.com/watch?v=u2n2yWgN3gQ

Gece gece kayıt aldığım için bazı yerlerde saçmalamışım ama videoy izleseniz bile herşey anlaşılıyor .)

Son düzenleme:
Video sıralamasınada faydası oluyormu bunun, seo için sordum?

Son düzenleme:
Video sıralamasınada faydası oluyormu bunun, seo için sordum?

eskiden birkaç izlenim verdirip herkese açık yapınca etkiliyordu ama artık sıralamayı pek etkilemiyorda hızlıca index aldırmanız gereken videolarda daha rakipleriniz index alamadan index aldığınız için ilk sizin videonuz izlenecek ve izlendiği içinde yukarıya doğru çıkacaktır.

Buyrun buda canlı canlı uygulama videosu :)

Gece gece kayıt aldığım için bazı yerlerde saçmalamışım ama videoy izleseniz bile herşey anlaşılıyor .)

Son düzenleme:
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] teşekkürler hocam :D Gece gece video ile falan uğraşmışsınız.

Bugüne kadar ping sitelerinde boşuna dolaştık desene paylaşım için sağol hocam.

Evet arkadaşlar belki çoğunuz biliyordur ama özellikle dizi çalışanların sorunlarından biriside videoların sıralamada çıkmamasıdır.

Yapmanız gerekenleri adım adım anlatıyorum Yaptıklarımı yazıyorum

Videolarınızı Liste dışı olarak atıyoruz.
Açıklama Etiket ne yazacaksak yazıyoruz
Videonun işlenmesi tamamen bittiğinde herkese açık yapıyoruz
Video hakkında bir mesaj yazın kısmına istediğiniz birşeyi yazın ben videonun başlığını aynen yazıyorum ve google plusta paylaş işaretleyin videoyu yayınlayın
video en geç 1dk içinde sıralamaya girecektir. ben en hızlı 15sn de indexlettiğim bile oldu.

Buyurun buda canlı canlı uygulama videosu

Bilmeyenler için faydalı olmuş, emeğine sağlık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri