Videolarınız YouTube ekibi tarafından kaldırıldı

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

erola

Kayıtlı Üye
Benim videolarım sık sık kaldırlmaya başladı sizde durumlar nasıl ?
Videolarınızdan bir veya daha fazlası, topluluk kurallarımızı ihlal ettiği için YouTube ekibi tarafından kaldırıldı. YouTube'dan kaldırılan videolar şunlardır:

Görüntüleme sayısını artırmak için tasarlanan yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Etiketlerin açıklamaya değil, sadece uygun etiket bölümüne yerleştirilmesi gerekir. Büyük miktarlarda, belirli bir hedefe yönelik olmayan, istenmeyen veya tekrarlanan içerikler, yorumlar ve özel iletiler yayınlamak doğru değildir. Burada daha fazla bilgi edinin.

Bu kaldırma işleminin bir ihtara neden olmadığını ve yukarıda belirtilen sorunları düzelttiğiniz takdirde yukarıda listelenen videoları yeniden yükleyebileceğinizi lütfen unutmayın. Önceki yüklemenizden görüntüleme sayısı ve yorumların yeni videoya taşınmayacağını lütfen unutmayın.

Topluluk kurallarımıza uyduğundan emin olmak için hesabınızdaki tüm videoları incelemenizi öneririz. Başka ihlaller hesabınıza ihtar gönderilmesine ve hatta hesabın feshedilmesine neden olabilir.

- YouTube Ekibi

Benim de kaliteli kanalımdaki kaliteli videolara geliyor.

Çok izlenen videolarıma geliyor flagliyorlar eğer abone sayınız yuksekse(2k+) sadece video uçuyor abone az ise kanal da uçuyor tek flagda

Son düzenleme:
Bu yeni mi olmaya başladı acaba önceden pek denk gelmedim ama bu aralar sürekli oluyor.

bu bildiğimiz topluluk kuralı mesajı. Kanala uyarı geldi mi?

bu bildiğimiz topluluk kuralı mesajı. Kanala uyarı geldi mi?

gecen topluluk uyarısına ilaveten 1 adet nur topu gibi tazecik ihtarda göndermişler saolsunlar çok düşünceli adamlar masalla artık ihtarlı geliyo yani uyarılarda yt'de numaralar bitmiyo hergün yeni fırıldaklıklarla karşımızdalar Allah eksik etmesin ne diyelim maksat yeşillik olsun modundalar yoksa yok kötü bi niyetleri..

Benim 3 kanalıma gelmiş ama uyarı yok iyi ki

topluluk ihtarı almama rağmen Çok sayıda videom kaldırıldı spamdan kanal kapanmasın diye videoları sildim para çok kesintiye uğrar mı

1 tane yaklaşık yarım milyon izlenen özgün videoma bu uyarı geldi şıp diye kaldırmışlar.Dolayısıyla kazancımda epey bi düşüklük oldu

Aynen arkadaşlar. Ortalıkta şereften yoksun insan çok.
Benimde kazancımın yüzde 80 ini oluşturan kanalıma flag attılar. Devamlı atıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri