Videom patladi ama reklam yok

• Kullanıcı usein_0304
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

usein_0304

Kayıtlı Üye
Iyi aksamlar abilerim ve kardeslerim,
Bugun atigim bir video 2 saate 301sinirina takildi ama videoda hala reklam yok.
Para kazanma acik (yesil uzerinde beyaz).
Sizce nezaman reklam cikar ? Baskasinin basina da geldi mi buna benzer bir olay...
Yorumlariniz icin simdiden tesekurler, iyi aksamlar :)

[MENTION=611]usein_0304[/MENTION] Proxy değiştirip bak. Hala yoksa beklemekten başka çare yok. :)

301+ demek patladi demek degil ki. Benim video 301+ bir hafta kaldi ve sonra 526 izlenim gösterdi.

Video müzikle ilgiliyse reklamı geri getirebilirim.
Yok hocam haber videosu, daha birkac saat once yukledim ve hic reklam gormedim. Yarim saate yakin incelendikten sonra para kazanmasi aktif oldu ama reklam cikmadi ( hala bekliyorum)
Ama bildigin bir yontem varsa onu da deneyebilirim :)

Yani 301'i geçince bir müddet izlenme sayısı 301+ olarak gözüküyor sonra devam ediyor anladığım kadarıyla.Peki bu 301+ olduğu esnada yt videomuzu bir işlem,inceleme vs. da bulunuyor mu?

Bu isiklarin yanip yanmamasinda sorun varmi gene ?

---------- Mesaj saat 21:30:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:29:31 civarında gönderildi. ----------

Yani 301'i geçince bir müddet izlenme sayısı 301+ olarak gözüküyor sonra devam ediyor anladığım kadarıyla.Peki bu 301+ olduğu esnada yt videomuzu bir işlem,inceleme vs. da bulunuyor mu?

+301 demek,youtubun bir anda asiri izlenim alan videolarda uyguladigi bir guvenli kdiyebiliriz.301 de videolarin izlenme sayisi durdurulur,ve gercekmi sahtemi neyin necisidir vs diye izlemeye alir,sonra sebest birakir.Kisacasi bu anlayacaginiz sekilde.

Yok hocam haber videosu, daha birkac saat once yukledim ve hic reklam gormedim. Yarim saate yakin incelendikten sonra para kazanmasi aktif oldu ama reklam cikmadi ( hala bekliyorum)
Ama bildigin bir yontem varsa onu da deneyebilirim :)

Bak o zaman bu dedikleri uygula büyük ihtimal reklam gelir video ismini kafadan birşeyler yap örnek "sadsafasf" yap para kazanmayı kapat açıklama etiketi sil kategoriyi "spor" yap kaydet 1 dk sonra herşeyi eski haline çevir yalnız kategori hariç onuda "komedi" yap tekrar kaydet bak olacakmı.

Bu isiklarin yanip yanmamasinda sorun varmi gene ?

---------- Mesaj saat 21:30:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:29:31 civarında gönderildi. ----------

+301 demek,youtubun bir anda asiri izlenim alan videolarda uyguladigi bir guvenli kdiyebiliriz.301 de videolarin izlenme sayisi durdurulur,ve gercekmi sahtemi neyin necisidir vs diye izlemeye alir,sonra sebest birakir.Kisacasi bu anlayacaginiz sekilde.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam, ışıklar ile hiçbir sorun yok, sanirim reklamlar ile bir sorun var ama cozemedim birturlu..

Iyi aksamlar abilerim ve kardeslerim,
Bugun atigim bir video 2 saate 301sinirina takildi ama videoda hala reklam yok.
Para kazanma acik (yesil uzerinde beyaz).
Sizce nezaman reklam cikar ? Baskasinin basina da geldi mi buna benzer bir olay...
Yorumlariniz icin simdiden tesekurler, iyi aksamlar :)

Kardeşm , adsensene bak ,bir keresinde benimde öyle olmuştu videoyu , farklı proxyle açtığımda reklam yoktu ama adsense 70K yı buldu bi kaç saatte daha sonra youtubedeki hesabada aynı izlenim yansıdı bazen olabiliyo öle şeyler

Muslera kardeşim açıklamış sağolsun.. ama konuyu az daha açalım

+301 uygulaması Youtube'nin izlenimlerde sahteciliği ve Spam'ı önleme tedbiridir. Çok kısa bir zaman dilimi içinde hızla HİT alıp izlenme sayısı artan videolar 301 sınırına geldiğinde youtube tarafından sayacın atışı durdurulur ve ilk 300 izlenme didik didik araştırılana kadar da yeniden çalışmaz.

İlk 300 izlemenin hangi ülkeden, hangi IP numarasından ve kaç kez izlendiği, izlemelerin organik olarak mı yoksa izleme botları ile mi yapıldığına bakılır. Kısa zaman dilimi içinde aynı IP numarasından yapılan izlemelerin (Geçersiz tıklamaların) sayısına bakılır ve izlemelerde kuşkulu bir durum yoksa en son aldığı hit'leri de ekleyerek sayaç yeniden devreye girer. İzlemeler kuşkulu bulunursa zaten sayaç çalışmadan video yayından kaldırılır ve kanala da uyarı yapılır.

Bundaki amaç; Video paylaşımı yapanların her türlü izleme hilesini kullanarak izleme sayısını ve HİT'i arttırmasının önüne geçerek ödemelerde Youtube ve Network'lerden haksız kazanç edilmesini engellemek ve aynı videoyu başka yükleyenler varsa onları bu haksız rekabetten korumak.

Bugun bi kanala video attim 100 videodan 3 tanesi yandi daha digerleri yanacak.izleniyorda videolar demekki var gene bisey.

Bugun bi kanala video attim 100 videodan 3 tanesi yandi daha digerleri yanacak.izleniyorda videolar demekki var gene bisey.
Hocam daha ilk gunden, abonesi olmayan kanaldan nasil izlenim aliyorsunuz ?
kategori olarak haber, muzik veya dizi mi yuklediniz yoksa basaka birsey mi, biraz bize de yardimci olurmusunuz acaba :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri