Videom patladı heyecan dorukta :)

• Kullanıcı mrtlsatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mrtlsatan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün gece attığım bir haber videosu sabah 5k izlenmişti şuan 35k oldu ve giderek artıyor, haber videosuydu ve haber kanalıma aboneler yağmaya başladı :) aynı zamanda bu video ilk sırada çıkıyor şu an google da , heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ;) awe partnerliğim var şu an yansımadı izlenimler insallh güzel bir para bırakır teşekkürler ytpara ve hepinize bol kazançlar :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar dün gece attığım bir haber videosu sabah 5k izlenmişti şuan 35k oldu ve giderek artıyor, haber videosuydu ve haber kanalıma aboneler yağmaya başladı :) aynı zamanda bu video ilk sırada çıkıyor şu an google da , heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ;) awe partnerliğim var şu an yansımadı izlenimler insallh güzel bir para bırakır teşekkürler ytpara ve hepinize bol kazançlar :rolleyes:

O 35k izlenime kadar ne kadar para aldın :)

Benim de videom dünden bu yana 300 000 oldu. Ama hiç sevinmedim :( çünkü üzücü bir haber videosu patladı.

Umarım kanalında eş zamanlı patlamaz youtube genelde onuda patlatıyor

Bakınız bir günde nasıl zengin olunur .) şimdiden hayırlı olsun

benim paul walker ların yarısı tek yerden eşleşen yedi.o nasıl oluyor.

saolun iyi dilekleriniz için arkadaşlar benim haber hem üzücü hemde sevindirici bir haber aslında ;) su içinde mahsur kalan bir adam var 2 gün boyunca ve hayatta kalmış fln ( videoyu izlemedim bile :D ) kanal kapanmasında az para gelsin sorun değil ;) Daha önce yt dan para almadım ve zaten henüz yeniyim 1 ay içinde kanallarım kapandı fln ve bu 2. ayım yaşadığım heyecan bir video bu kadar çok izlenmedi daha önce onun heyecanı :)

aboneler çoğaldıkça diğer videolarda hit almaya başladı bakalım ve forumdan gördüğüm kadarı ile videolarıma kimse telif atmazsa kanalım kapanmaz zaten , bu patlayan video logosuz bir video birde ;)

hepinize bol kazançlar izlenmim ve ücret yansıyınca paylaşırım buradan ;)

edit : bir video daha buldum haber amatör çekilmiş ama video üzerinde logo edit için program ara indir dene falan derken biraz zaman geçti şimdi atabildim bakalım ondan da umudum var :D

edit 2 : Şimdi gördüm benim patlayan haberi bbc sitesinde daha yeni haber yapmış :D

geçenlerde benimde bir videom patladı en son 3m hiti gördü sonra kanalım kapandı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri