Videom silsem izlenmesi ve parası yansır mı ACİL

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jebi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar videom izlendi fakat 2 gün geriden gelen adsense silip silmeme konusunda benı tereddütte bırakıyor. Neden siliyorum cünki telif alabilir. Tecrübeli bi arkadaş yardımcı olursa cok sevınırım "videoyu silsem izlenmesi ve para kazanması işlenirmi analytcs e" ACİL lütfen :)

Para kazanma kapatılmadığı sürece geriye kalan tüm durumlarda kazanç kesinleşiyor diye biliyorum

miktar benim için büyük denilebilicek kadar hocam kesin bi bilgi olsa cok sevınırım

senin bu dedıgın suna gelıyor kardesım ben bır ıse gırdım 22 gun calıstım memnun olmadım işi bıraktım....para alabılırmıyım ?? alırsın ama 22 gunun parasını

hocam şuan video yöneticisinden ne kadar izlenme görüyorsan sildiğin andaki görüntülenme sayısı olduğu gibi analytics e yansıyor ve kazancıda yansıyor sürekli yaptığım birşey

Sağolun arkadaşlar bilgi için.

Benim sildigim videonun analyticste kazanci sifir gorundu sildikten sonra onceden gorunuyordu kazandirdigi miktar. Adsenseden kesinti yapilir mi bilmiyorum. Sen de sildikten sonra analyticste kazancinin sifirlanip sifirlanmadigini belirtir misin

Alırsın silinene kadar gelen kazancını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri