Videoma ihtar geldi geri bildirimde bulundum ! Lütfen Yardım !

ozncnock

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalımda bir video patlamış giderken birisi ihtarda bulundu ve video para kazanmaya kapandı. Çok iyi para kazandırıyordu. Bende geri bildirimde bulundum. Mahkemelik falan bir durum olmaz demi ?

Kanala gelen ihtarda isim bölümünde bişeytv yazıyodu bende youtubeda böyle bir kanal varmı diye baktım bu şekilde boş bir kanal var. Ama birde harbiden böyle bir müzik şirketi var.

Lütfen yardım edin. Öğrenciyim mahkemelik olmayayım.

ARKADAŞLAR VİDEO İNGİLİZCEYDİ. ŞİMDİ NAPİM VİDEOYU SİLİYİMMİ ?

Son düzenleme:
genelde kabul edilmiyor karşı bildirimler geçenlerde bende karşı bildirimde bulundum kabul edilmedi

Bilmediğiniz işe neden kalkışırsınız ki.

Telif hangi mailden geldi ona göre yorum yapalım.

Eğer gerçek sahibine geri bildirimde bulunduysan tehlikeli sulardasın

içerik adı ile nerden telif geldiğini paylaşsam sıkıntı olur mu bende aynı sorundan müzdaribim birde telif atan gerçek kanal mı bilemedim

telif gerçek ise başın ağrıyabilir bildiğim kadarıyla

böyle eski tarihli,az mesaj sayılı üyeler zorda kalınca gelip yazınca bayılıyorum :D
iyi halden para cezasıyla yırtarsın belki.

turkce degilse icerigin. mahkemeye gitmeden sadece geri bildirirmin kabul edilmez. buyuk ihtimalle. turkse risk biraz daha fazla

Gercek olup olmamasinin karsidakinin kanali ile alakasi yok.

sağdıç fettulah gülen videosuna samanyolu TV telif atmış ama böyle bi TV kanalının Gmail açıp bu tarz bişi yapmasını garipsedim sanırsam onun telifi gönderenin gerçek olup olmadığını bilemediğimden karşı bildirimde bulunmak istemiyorum

içeriğin türkçe herhalde eğer öyleyse evinden alırlar evinden

sağdıç fettulah gülen videosuna samanyolu TV telif atmış ama böyle bi TV kanalının Gmail açıp bu tarz bişi yapmasını garipsedim sanırsam onun telifi gönderenin gerçek olup olmadığını bilemediğimden karşı bildirimde bulunmak istemiyorum

Vallah hocam ben hic bi telfe geri bildirim gondermiyorum. Risk sonucta. Orjinaldir falan mahkemelik direk olay

Video senin mi ki geri bildirim atıyorsun?

Bir gün birini fena yakacaklar, ibret olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri