Videonun 301+ olmasının sebepleri TEK KONU

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kaanbulut

Yasaklanmış
Herkese Hayırlı Pazarlar.

Arkadaşlar öncelikle bu işi ben deli gibi öğrenerek yapmaya karar verdiğim için deli gibi her şeyin ucundan tutup yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum bazen hayatta çaresiz kalmış gibi gözüksek bile öyle değil. Her şeyin çaresi vardır. Tabi Allah'tan gelenlerin harici dışında.

Bir video buluyorum ve patlayacak bir video eminim ben. Ama tek ben atmayacağım ondan da eminiz. VDS kullanıyorum bu yüzden hız problemim yok en fazla 2 dakika içerisinde videoyu atıyorum. Adam benden tam 5 - 10 dakika sonra atıp ben daha 10 izlenim alıp patlamaya doğru giderken eleman gelip 301+ oluyor benden kaç dakika sonra attın da 1 dakika için 301+ yaptın. Bunu bir çok YT kanallarında gördüm bir kişi değil bundan eminim.

Diyeceğim ki sosyal medyalarda paylaşıyor vs. Ama alakası yok. Çünkü alakası olsa 1 dakika için 301+ olmaz başka bir muhabbeti var bunun çözemedim. Facebook, Twitter demeyin arkadaşlar ben eminim 3 gündür inceliyorum bu tarz videoları benden sonra atanlara ama durumu halen çözebilmiş değilim.

Üstelik bazı kanallar çıkıyor karşıma daha kanal resmi bile koymamış ve attığı ilk Video. Ne iştir anlam veremedim çözemedim de. Fikirlerinizi belirtirseniz arkadaşlar bir çözüm yolu veya bu işin kaynağını hep birlikte bulalım nedir ne değildir diye.

Cevap: Videonun atıldığı an 301+ olmasının sebepleri.

sosyal medya hocam.. başka açıklaması olamaz

Cevap: Videonun atıldığı an 301+ olmasının sebepleri.

301 için tek konu olması amacıyla konuyu açtım.

Büyük ihtimalle sosyal medyada kaynaklı fakat addmefast gibi hizmetleri kullanıyor da olabilir.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] evet senide bekliyorum konuya. Nedir ne değildir iyice bir çözelim ben Sosyal Medyadan gelmediğine eminim.

kaç aboneleri var seni geçen kanalların ?

301 in sebebini size birkac saat sonra videolu anlatacagim arkadaslar..Isin en yetkilisinden alinan bilgidir..

kaç aboneleri var seni geçen kanalların ?

En fazla 100 olsun. Bazılarında 700 Abone var onlara neyse diyorum bu adam 301+ yapar beni geçer eyvallah. Ama kanalında ilk videosu adamın beni 301+ yaparak geçiyor o kadar saçma bir durum ki. Anlam bile veremiyorum.

Ve mantık olarak ta adam en fazla izlenim onda var diye büyük ihtimal ona gidiyor biz ortada kalıyoruz.

301 in sebebini size birkac saat sonra videolu anlatacagim arkadaslar..Isin en yetkilisinden alinan bilgidir..

Hocam süper olur yani.

adamın elinde çok yüksek aboneli başka kanallar olabilir ve o videosunu playlist şeklinde o kanallarında gösterirse o şekilde hızlı izlenim alıyor olabilir

bir de arkadaşın dediği gibi add me fast tarzı hızlı izlenim gönderiyordur videoya

benim anlamadığım bunun bir sürü yöntemi var sen niye kafaya takıyorsun, sen de uygula birini :)

adamın elinde çok yüksek aboneli başka kanallar olabilir ve o videosunu playlist şeklinde o kanallarında gösterirse o şekilde hızlı izlenim alıyor olabilir

bir de arkadaşın dediği gibi add me fast tarzı hızlı izlenim gönderiyordur videoya

benim anlamadığım bunun bir sürü yöntemi var sen niye kafaya takıyorsun, sen de uygula birini :)

Ya tamam haklısın ama zannetmiyorum o tarz uygulamalardan vs alacağını adam zaten. Videonun bitiminde en az 20 k izlenim almış oluyor. Buda fazlasıyla can sıkıyor.

Muhtemel Sebepler

Yüksek Abone Sayısı (Özellikle yabancılarda youtube üzerinde geçirilen vakit yüksek, abone sayısı yüksekse online olan aboneler izleyebilir o anda 1 dakika içinde 301+ olması muhtemel.)

Her Türlü Yapay İzlenim Sağlayıcılar (Anında başlatılacak bir sistem 1 dakikada 301+'ya sebep olabilir.)

Yüksek Sosyal Medya Gücü (Örnek 1m kişiye gönderilebilecek bir tweet 1 dakika içinde 301+ yapar.)

Şans :D

Muhtemel Sebepler

Yüksek Abone Sayısı (Özellikle yabancılarda youtube üzerinde geçirilen vakit yüksek, abone sayısı yüksekse online olan aboneler izleyebilir o anda 1 dakika içinde 301+ olması muhtemel.)

Her Türlü Yapay İzlenim Sağlayıcılar (Anında başlatılacak bir sistem 1 dakikada 301+'ya sebep olabilir.)

Yüksek Sosyal Medya Gücü (Örnek 1m kişiye gönderilebilecek bir tweet 1 dakika içinde 301+ yapar.)

Şans :D

Bakalım arkadaş bir video hazırlıyormuş videoyu atınca çözeceğiz. Belki onda bir kaynak vardır ama zannetmiyorum ben bu tarz bir şey olduğunu.

Ekşi sözlükte paylaş bakalım kaç dakika sürecek +301 olması,garip bir durum yok,yapay izlenimle hile yapan vardır muhakkak ama konu o değil.

Ekşi sözlükte paylaş bakalım kaç dakika sürecek +301 olması,garip bir durum yok,yapay izlenimle hile yapan vardır muhakkak ama konu o değil.

Orayı ilgilendirecek videolar sürekli çıkmayabilir oradan paylaşmak olmaz. Ama çok işe yarıyor bilen vardır illa ki aramızda onu kullansın çok ve çok işe yarıyor. Tamamen diğer videoları ezip geçiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri