Videonun başında sarı çizgi çıkıyor reklam çıkmıyor

• Kullanıcı yCoMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yCoMeN

Kayıtlı Üye
Herhangi bir engel ihtar durumu yok, para kazanma açık. Bazı videolarımda sarı çizgi videonun en başında gösteriyor 0. Saniyede. Ama reklam kesinlikle açılmıyor. 70 videonun 30 unda böyle sorun var. Başka arkadaşıma açtırdım o da benim gördüğüm şekilde görmüş. Ve işin garibi ben başka yabancı videolarda da gördüm bu durumu.

R9NVbG.jpg
arkadaşlar böyle gözüküyor işte bazı videolarda. ve sadece bende de değil. Reklam kesinlikle açılmıyor. 10 gündür böyle.

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 02:03 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=ztJirkY5AMw Şu video'ya bakar mısınız? Benim videom değil bu ve ben bunda da aynı hatayı görüyorum.

Bazen içerik ile alakalı olabiliyor. Reklam seçeneklerinde atlanabilir, yer paylaşımlı, sponsor hepsini işaretleyip denedinizmi

Hepsi işaretli. Kapattım tekrar açtım para kazanmayı falan kâr etmedl. Böyle bi sorunla karşılaştınız mı daha evvel?

Hepsi işaretli. Kapattım tekrar açtım para kazanmayı falan kâr etmedl. Böyle bi sorunla karşılaştınız mı daha evvel?

Evet sonrasında kendiliğinden çözülmüştü birde vpn ile farklı ülkeden videonuza giriş yapın baklaım reklam gözükecekmi. Sorun Ülke kaynaklı olabilir tabi Türkiye den bakıyor iseniz

Evet sonrasında kendiliğinden çözülmüştü birde vpn ile farklı ülkeden videonuza giriş yapın baklaım reklam gözükecekmi. Sorun Ülke kaynaklı olabilir tabi Türkiye den bakıyor iseniz

Ülke kaynaklı olsa nasıl çözülür. Benim türkçe içerik. Mesela 10k izlenen videoda tahmini para kazanılan oynatma sayısı 1 diyor o da ABD. Dediğiniz gibi olabilir.

Ülke kaynaklı olsa nasıl çözülür. Benim türkçe içerik. Mesela 10k izlenen videoda tahmini para kazanılan oynatma sayısı 1 diyor o da ABD. Dediğiniz gibi olabilir.

Etikette başlıkta ve açıklamada düzenleme yapın kendiliğindende düzelebilir bir süre sonra reklam gözükmeye başlıyordu genelde

bu aralar böyle benim TO %4 den 2 ye düştü bunun yüzünden sorun düzeltebilseydim 3 aydır ben düzeltirdim çözümü yok

Arkadaşlar sorun devam ediyor. Baya para getirmiş bir videomda da reklam gözükmemeye başladı. 10 dakikadan uzun tüm videolarda reklam gözüküyor bunu da keşfettim.

Dun actıgım kanaldada gorunmuyor 10 dk ustu hepsi 10 dk altı hepsınde gorunuyor belkı gelir diye beklıyoz

Sent from my iPhone using Tapatalk

R9NVbG.jpg
arkadaşlar böyle gözüküyor işte bazı videolarda. ve sadece bende de değil. Reklam kesinlikle açılmıyor. 10 gündür böyle.

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 02:03 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=ztJirkY5AMw Şu video'ya bakar mısınız? Benim videom değil bu ve ben bunda da aynı hatayı görüyorum.

bende çıktı reklam hocam sende adblock falan yok dimi daha doğrusu artık iş görmüyor ama neyse :D reklam çıktı bende hocam...

bende çıktı reklam hocam sende adblock falan yok dimi daha doğrusu artık iş görmüyor ama neyse :D reklam çıktı bende hocam...

Reklam sende çıktı derken? Şu paylaştığım müzik videosunda mı reklam çıktı hocam? O video benim değil ancak o videoda da ben aynı sorunu görüyorum ve reklam çıkmıyor. Ayrıca kendi videomda da reklamın çıkmadığına eminim reklam gösterim sayısından ötürü.

Reklam sende çıktı derken? Şu paylaştığım müzik videosunda mı reklam çıktı hocam? O video benim değil ancak o videoda da ben aynı sorunu görüyorum ve reklam çıkmıyor. Ayrıca kendi videomda da reklamın çıkmadığına eminim reklam gösterim sayısından ötürü.
Bende reklam cikti hocam istersen diger arkadaslarada sor ciktimi diye bende sorusuz cikmisti...

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Sorun halen devam ediyor sanırım. Çözen var mı?

Sorun halen devam ediyor sanırım. Çözen var mı?

Sorun devam ediyor ve ben bunu birçok videoda görüyorum. Sadece benim yayınladığım videolarda değil başka videolarda da bu hataya rastlıyorum ve bende reklam açılmıyor. Bunu herkes görüyordur eminim.

Sorun devam ediyor ve ben bunu birçok videoda görüyorum. Sadece benim yayınladığım videolarda değil başka videolarda da bu hataya rastlıyorum ve bende reklam açılmıyor. Bunu herkes görüyordur eminim.

birkaç saat önce videoları vps'den (ing) kontrol ettim. Reklamlar çıkıyordu. sanırım ülkeyle alakalı. ayrıca Adsense her zaman yılbaşlarında doğru düzgün çalışmıyor. TBM düşüyor, reklamlar çıkmıyor vs. düzelir yakında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri