Videonuz İşleniyor | Çözüm Buluyoruz...

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kaanbulut

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar herkesin bildiği gibi bu işleniyor olayını biraz kurcalayalım hep birlikte. Yani erken yüklenmesi veya geç yüklenmesi ne gibi durumlar da gerekli.

Özellikle haber ve dizi atan arkadaşlarımız için çok önemli bir olay.
Şimdi aynı anda indirip videoyu attığımız zaman bazen birisi daha erken birisi daha geç atabiliyor. Bazende tamamen geç de değil resmen 20 - 30 dakika veyahut daha fazla zamanda alabiliyor iki kişi arasında.

İlk o videoyu yükle tuşuna basan mı daha hızlı yüklüyor yoksa bu konu hakkında daha farklı bir yöntem mi var nedir sizce arkadaşlar ?

Hızlı işlenmesi için neler yapabiliriz? Hep beraber fikir üretelim. Güzel bir sonuca varacağız inşallah.

İlk videoyu yükleyenin videosu ilk yayınlanır diye bişey yok kesinlikle.

1. Upload hızınız en önemlisi, videonun orjinal pixeli ve render'dan sonra aldığı pixel farkı.
2. Diğer en önemlisi Videonun codec türü Xvid,h264,mpeg her türlü videonun dosya boyutu ve kalite bakımından etkiler.
3. Aynı şekilde videonun ses kalitesi 48k yada 22k.

Sonuç olarak bunun bir çözümü yoktur varsa var diyen kalsın sağ salim ;)

Yt işlemedikten sonra elden hiçbirşey gelmez.
:cool:

1. Upload hızınız en önemlisi, videonun orjinal pixeli ve render'dan sonra aldığı pixel farkı.
2. Diğer en önemlisi Videonun codec türü Xvid,h264,mpeg her türlü videonun dosya boyutu ve kalite bakımından etkiler.

Sanırım yanlış anladın,biz youtube'daki videolari birleştirmekten bahsediyoruz.

Evet Oğuzhanın dediği gibi ayrıca tabi yüklenip işlenmesi de önemli.

Ama şöyle bir şey de var. Tamam her şey aynı ikimiz de aynı yerden indirdik. Bu durumda Upload hızımızın etkisine yer kalıyor?

Diğer türlü bir şey yok.

Evet 2.3.cü seçenekler bunun içinde geçerli :)

Bak şimdi şöyle anlatayım.Aynı video.Ses kalitesi aynı.Video kalitesi aynı.Video türü aynı.Bir adam yüklüyor.Herkes ondan alıyor.Tam 22:00'da birleştirmeye başladım.22:30 da biri yayınladı bile ben daha 23:30 da anca yayınlayabildim.
Bunu açıklayabilir misiniz? ;)

aynen buna çözüm bulmak gerekiyor yoksa o sizmiydiniz? :D

aynen buna çözüm bulmak gerekiyor yoksa o sizmiydiniz? :D

Hangisi ben miydim ? Ben herkes olabilirim beni tahmin etmek zor da.

Burada ki asıl mesele örneğin 1:30:00 'luk bir video yüklerken video işleniyor kısmını en aza indirmek. Eğer ki bunun çözümünü bulursak tamamdır. :)

pardon yanlış mesaj yazdım.
özür dilerim

Hangisi ben miydim ? Ben herkes olabilirim beni tahmin etmek zor da.

Burada ki asıl mesele örneğin 1:30:00 'luk bir video yüklerken video işleniyor kısmını en aza indirmek. Eğer ki bunun çözümünü bulursak tamamdır. :)

evet bende merak ediyorum. yarın bir şey denicem. belki olur. oldugunda yazarım.

pardon yanlış mesaj yazdım.
özür dilerim

Nasıl ?

evet bende merak ediyorum. yarın bir şey denicem. belki olur. oldugunda yazarım.

Uzun süredir deniyorum ben farklı farklı şeyler halen bir sonuç bulamadım. Pingleme, kanala videoyu atıp kanaldan çıkmalar. Her alternatifi denedim. :)

Bana mısın demiyor.. Açıklama, başlık kısmını boş bıraktım. Sadece başlığa KISA bir kelime yazıp bıraktım.

Gizledim, herkese açık yaptım halen sonuç yok.

Nasıl ?

Uzun süredir deniyorum ben farklı farklı şeyler halen bir sonuç bulamadım. Pingleme, kanala videoyu atıp kanaldan çıkmalar. Her alternatifi denedim. :)

Bana mısın demiyor.. Açıklama, başlık kısmını boş bıraktım. Sadece başlığa KISA bir kelime yazıp bıraktım.

Gizledim, herkese açık yaptım halen sonuç yok.

ben yarın şunu denicem. mesela bir dizi var 8 kısım. 1. kısmı attık. 2. kısmı attıktan hemen sonra. bu ikisini birletiricem. sonra 3 mü attık. 3le böle böle denicem. bakalım ne kadar sürede hepsi birleşicek :D

Evet arkadaşlar fikir üretmeye devam...
Aylık ziyaretçi sayısının 1 milyarı aştığı ifade edilen YouTube’un vermiş olduğu “her dakika 100 saat uzunluğunda video yükleniyor” açıklamasını incelediğimizde, bu açıklama bizlerde, saatte 6.000 saatlik video, günde ise 144.000 saatlik video yüklendiğini gösteriyor.

Aciyin la biraz youtube a nedir sizden cektigi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri