Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam konu ile alakasiz ama 6 aydir bu botu kullaniyorsunuz bu bot ile 1 kanaldan aylik kazanciniz tahmini ne kadar ogrenebilirmiyim
bilenesor iki sekilde
bu botla kazanmıyorum bu botu hd video yuklemek için kullanıyorum yuksek boyutlu videoları...hızlı diye fakat son zamanlarda herşeyde hata veriyor hem yavaş yüklüyor yüklediği dosyada arızalı çıkıyor ...son zamanlarda yaptığı tanıtımdan dolayı bota çok yüklenme oldu diye düşünüyorum sonuç...diğer botlar gibi buda kaldıramadı.... kazanmak istiyosan partnerli kanal alıp ingilizce video at....
videoyap.com botunu 6 aydır kullanıyorum fazla sıkıntı yoktu ama son günlerde hep bir sorun hep bir arıza ... ilgili arkadaşın bu sorunu düzeltmesini bekliyorum..
suan bende deniyorum arkadasa sonsuz ty ediyorum cok güzel ve cok hızlı eline salık sorun yok bende sana öyle geliyor olabilir
Arkadas gercekten ilgili iki kez deneme hesabi istedim sagolsun acti. Lakin bu bot, bu konuda ve kendi tanitim konusundaki yorumlarda yazilanlarin aksine gercekten cok yavas. Cidden almayi dusunuyordum ancak hiz performansi beni kanser edecek boyutta oldugu icin almaktan su an icin vazgectim. Bazi yorumlarda goruyorum ki bot hakkinda mukemmele yakin yorum var. Bu gercegi yansitmiyor arkadaslar acik ve net. Destek kismindan yazdigimda arkadas youtubedan kaynaklandigini soyledi. Iki gun boyunca aksama kadar denedigim tum videolar cok yavas yuklendi. En son 16 saniyelik bir videoyu (sonunda ne aciklama ne de intro vardi) tam 3 dakikada yukleyince o an satin almaktan vazgectim.
Merhabalar, deneme sürenizi hesabınıza ekledim. Hayırlı günlerDeneme yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz [email protected] kayitli adresim sizde
bilenesor iki sekilde
hocam bide şu 100 kotasını kaldırsanız tadından yenmez valla![]()
Kota yukari cekme +5 tl olsa insanlar onuda kabul eder bence
bilenesor iki sekilde
Deneme hesaplarinda ozgun video yukle calismiyormu birkac kez denedim fatal eror aliyorum
bilenesor iki sekilde
hocam bide şu 100 kotasını kaldırsanız tadından yenmez valla![]()
oo konudaki sorun bendede var bir aşarsak zati süper bir sey olcak 100 kotası bir degisse tamamdır süper gidcek ben toplu video yüklemek icin aldım zaten
oo konudaki sorun bendede var bir aşarsak zati süper bir sey olcak 100 kotası bir degisse tamamdır süper gidcek ben toplu video yüklemek icin aldım zaten
Merak etmeyin yeni makinaları entegre edeyim ve yazılımı hızlandırayım. Gelecek haftaya kadar toplu video kotasını arttırcam. Galiba anasayfadan video yükleme işi pek cazip gelmiyor![]()
Hocam ben yanliz soyle dusunuyorum.yinede yanlisim varsa duzeltin.
simdi orn kota 100 degilde 500 olsun mesela ben 5 kanalima yukleme emri gondereyim bunu 24 saate yayarak yuklesin.daginik bi sekilde.ama yuklesin yani.belki spama vs girmez.benimki sadece bir fikir.ben sonucda daha cok yeniyim bu islerde ve siz benden daha tecrubelisiniz.yanlisim varsa duzeltiniz.
hocam video yükle yazısınaben tıkladım ama onu cözemedim hemen gözüm toplu yüklemeye gitti videoyu yüklemeyi buldugum an bir mutlu oldum sanarsanız sanki sayısal loto ben tutturdum ama yine diyorum gercekten harika bir sistem elinize salık
---------------------------------------
arkadasıma katılıyorum hocam bunu halledecek eminim ben buna
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.