bundan 11-12 gun once pro vdsli bot satın aldım. onceki gun 50 den fazla kanalım kapandı. su anda 110 tlden fazla odeme yaptıgım pro vdsli botum 2 gundur yukleme yapmıyor. destekten mesaj attım vds yi aldıgım gunden itibaren sıkıntı yasıyorum normal bot kullananlar catır catır yukleme yaparken ekstradan para odedigim provdsli bot yukleme yapmıyor ilgilenende yok aldım alalı problem problem oyalanıp durdum o kadar gunum heba oldu gırtlagıma dayandı valla 2 gundur botu kullanmadım korkumdan simdi kullanıyom bu seferde yukleme yapmıyor ilgilenende yok ne yapacaz allah askına
Kanalların için geçmiş olsun, Silmediysen silme hocam raporunu yarın yazarım sebebini görünce çalışma yönteminizi düzeltirsiniz. Api ile ilgili işlem olduğu için ip veya vdsin vs suçu olmaz. 2.5 yıldır yapıyorum.
FAKAT benim tüm yazılımlarımda para iadesi olmasada birşeye geçişi vardır. Giden süren om az yazdığın andaki hak veya gün neyse ona göre işlem yapılır. Öeneğin 100 tl lik kısmı kullanılmamıştı peo vdsin 100 tl değerinde istediğin sistemde istediğin şeyle değiştirebilirsin. Destek konusuna gelince videoyap ın yönetici desteği malesef çok kötü. Bunu kabulleniyorum. Ama şunuda düşün hocam senin kanallarını, videolarını, yaptığın yüklemeleri görmesini istediğin benden başka birisi olmasını istermiydin? Bu soru hep hayır cevabı aldığı için yönetici desteğinde tekim ve geç cevap oluyor. Yönetici desteğine yeni bir özellik ekledim sorumu yetkili desteğine paylaş özelliği oda bugün aktif oldu. Artık inşallah bir kat daha hızlı olacağını düşünüyorum.
mesajın 13 tarihli değildir ayın 13 üne cevap vermeyi yapıyorum. 14 üne aittir oda yarın cevaplanacak.
Vdslerdeki yükleme olayına gelince herşey videoyap gibi videoyapdan kullanılıyor ama vdsli hesapların toplu yüklemeleri ağır render istediği için turbo modunu açık bırakmak gerekiyor. Tabiki videoyapın toplu video bölümü vdssizlerde pc yi kapat git yine yükler şeklinde ama vdslilerde bu tam anlamıyla böyle olamıyor emirlere yetiştiremiyorum ağır render istekli emirler oluyor o nedenle tarayıcının bir sekmesini turbo mod için açık bırakmak en iyi vds kullanımını yaptırmış oluyor.
Konuyuda açıkcası şans eseri gördüm, şuanda telefondan yazıyorum. Ama şunu bil ben kimseyi bugüne kadar mağdur etmedim, etmemde. Fakat bana ulaşmak dediğin şikayet etmene vardırcak kadar zor durum. Şuanda işlemini yapmıyorum çünkü bir sıra var sistemimde. Hak hukuk açısından yarın sıran geldiğinde gereği yapılmış olacaktır.
Her ne kadar sana sıkıntı yaşatmış, üzmüş olsamda bunu bilmeyerek yaptığımı bilmeni, herşey bende otomatik yürüdüğü için isteklerede yetişmem zor olduğunu bilmeni isterim. Kalbini kıracak bir taveım olduysa özür dilerim, şu kısa dünya da helallik alamadığım kişi olmasını istemem.
Not: konunun silinmesi, kilitlenmesi tarafımca önemsizdir. Sorun çözüldüğünde de konu kalabilir. Çünkü arkadaş gerçekleri yazmış, benim işe yetişememden kaynaklanan bir durumdur.
Edit: konu birleştirme için teşekkürler [MENTION=11620]era[/MENTION] üstad.