✔ Videoyap Client Kanal Satışı✔Caner1992 ✔

• Kullanıcı caner1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner1992

Kayıtlı Üye
Skype Eklemek için tıklayın alttakine

Client Kanallar Video yüklemek için degildir Kanalları baglayacagımız client içindir satın alıp videoyap botunuza kolaylıkla ekleyebilirsiniz
Kapanmalarınızı Azaltın ve zamandan Kazanın +isteyene kanallarını videoyapa ekleme hizmetimde mevcut her kanalı temiz ip temiz çerezle baglıyorum

-Kanallar her seferinde çerez temizleme yapılarak açılır.
-Her kanal açmada IP adresi kesinlikle değiştirilir.
-Her kanal için hata vermeden açılış yapılır bir karakteri yanlış yazıldıgında hata gördümde tekrar resetlenip çerezleri silinir.
-Şifreler Kolay şifrelerdir
-Ad ve Soyad tamamen kendi uydurma isimlerimden
-Kopyala yapıştır yapılarak degil tek tek el ile açılır.
Satış Fiyatı 1 Tl (Tanıtım fiyatıdır Geçicidir)
Teslim Edilen Kanal Sayısı :21
Stok:85 Sipariş :0

Detaylı bilgi için Skype Ekleyin

Son düzenleme:
Hayırlı işler hocam ref var mı

Kanallar sizden oldugu taktirde evet ref verebilirim

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

O botu satıyor ben ise baglama hizmeti o bot sayesinde yapacagım bir hizmet
kendi pc ip degişebiliyorum İşlerinizi kolaylaştırmak için hocam o botu satmıyorum yani ben o botu aldım böyle bir hizmet sundum

Kanallar sizden oldugu taktirde evet ref verebilirim

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

O botu satıyor ben ise baglama hizmeti o bot sayesinde yapacagım bir hizmet
kendi pc ip degişebiliyorum İşlerinizi kolaylaştırmak için hocam o botu satmıyorum yani ben o botu aldım böyle bir hizmet sundum

selam hocam eve geçince ben size gönderirim kanal listemi sağolasın

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
Bismillahirrahmanirrahim​

Videoyapa Kanalları Ekleme Bölümü
https://www.youtube.com/watch?v=SWcZmVCj1HE
-Verdiğiniz gmail hesap listesini videoyapa ekler.
-Hesap ekleme işlemi sonrasında ip resetler ve Cookie temizler.(Hızlı işlem)
Evet Arkadaşlar Bu sayede İp degişemeyen arkadaşların Ciddi derecede Kapanmaları azalacak videoyap hesabınızı ve eklememi istediginiz Gmailleri vermeniz yeterlidir
Kesinlikle Kullanım Sonrası Silenecektir hesaplar
İsteyen Olursada Onaylı Gmail satıyorum Bendende Tedarik edebilirsiniz
Fiyat:25 Kanal Sizden -20 Tl İşlerinizi çok kolaylaştıracaktır.
Benden olursa kanallar 25 kanal 37,5 tl+20 tl =57,5 tl

hayırlı satışlar dilerim.Arkadaşlar caner çok güzel birşey düşündü ve bu konuda kesinlikle destekliyorum kendisini.Videoyap için client alma,kanal ekleme veya +15 dakikalı kanal açma gibi sorununuz kalmayacak.Tek derdiniz video yükleme olacak.Caner arkadaşımızı tebrik ediyor ve onunla çalışacaklara bol kazançlar diliyorum.

Son düzenleme:
Hocam besmeleyi konuya yazınca daha uğurlu olmuyor içinden çekip işe başlayabilirsin. Konuya yazınca dindar kesime güven veriyorsun o kadar. Onu da besmeleyle değil yaptığın işin kalitesiyle ver. ;)

Hocam besmeleyi konuya yazınca daha uğurlu olmuyor içinden çekip işe başlayabilirsin. Konuya yazınca dindar kesime güven veriyorsun o kadar. Onu da besmeleyle değil yaptığın işin kalitesiyle ver. ;)

Öyle içimden geldigi için yazdım konuya süleyman yazmıştı konusuna hoşuma gitmişti Daha önceden
28000 bin adet http://www.ytpara.com/onayli-gmail-youtube-hesap-alim-satim/46741-satis-onaysiz-gmailler.html
ve halen devam ettigim onaylı ve Quiz kanal satışı yapıyorum Ben kimseyi magdur etmedim Çok şükür

çok orjinal bir fikir olmuş Allah belamı verecek iyiki bir şey yaptım benimi bekliyordunuz

çok orjinal bir fikir olmuş Allah belamı verecek iyiki bir şey yaptım benimi bekliyordunuz

:) Direk aklıma geldi bu fikir Artık Sabit ip iş yerinden video yükleyebileceksiniz
Okulda evde cepten bile yükleyebileceksiniz kanalları nasıl baglarım kim uraşacak derdi olmayacak

1.5 tl karşılıdıgında 1 adet onaysız gmail clienti alınmış bilgileri ile teslim edilecek bunu napıcaz direk client bilgilerini client havuzunuza yazabileceksiniz sonra ip sıfırlayıp kanallarınızı ekleyebileceksiniz zamandan tasaruf edeceksiniz
ilk 5 mesaja 1 adet ref verilecektir sadece videoyap client eklemede kullanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri