videoyap.com yardım eder misiniz

semih1907

Kayıtlı Üye
Web sitesi
kodkursu.com
ben forumda ve sitesinde araştırma yaptım ama pek bir şey anlamadım bana bu nasıl kullanılır anlatabilecek olan var mı bazı kişiler yazmış 1 günde bot parası çıkıyor diye video yükledikten sonra videonun reklamını mı yapacağız yoksa o kendisi mi yapıyor anlamadım

2014 videosunu izlemekteyim sizce satın almalı mıyım ?

ben forumda ve sitesinde araştırma yaptım ama pek bir şey anlamadım bana bu nasıl kullanılır anlatabilecek olan var mı bazı kişiler yazmış 1 günde bot parası çıkıyor diye video yükledikten sonra videonun reklamını mı yapacağız yoksa o kendisi mi yapıyor anlamadım

Bu bot sayesinde kanalınıza video atıyorsunuz hocam hızlı şekilde . Hızlı şekilde çok sayıda kanala video attığınız için gelirinizde haliyle artıyor hocam

bu işe yeni başladıysanız önce bi youtubeyi öğrenin sonra bu işlere geçersiniz videoyap ın amacı size hızlı video yükleme imkanı vermektir size şu kadar kazandırır şöyle yapar diyemez o tamamen sizin çalışmanıza bağlı yani ben botu aldım oh bitti herşey diye bişey yok

almalısın..
kullanmalısın..
ve sitede destek bölümünde sahibi çok yardımcı oluyor ona danış gerekirse senin ayarlarını o yapıyor.

günlük toplu video atma hakkın 250 fazla bile ben şuan ne atıcagımı bılmıyorum :D tek tekde video yüklüyebiliyorsun 1 gb videolar mesela o kendı sıtemıne ındırıyor ve sonra youtube hesabına yüklüyor özgün başlık etiket kendi giriyor yararlı bir bot yani

Ben 2. kez süre satın aldım. Memnunum uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Tanıtım videosunu izleyince aklında pek soru işareti kalmaz sanırım.

sitede 47dakikalık video var.onu izle+ forumu araştır biraz.iyi çalışarsan 1günde parasını çıkara bilersiniz.

yani hızlı bir şekilde video yüklüyor ama video reklamını falan sen yapacaksın öyle de mi

Ben ilk youtube işine başladığımda aldım işte 4 kanala 100 er video falan yükledim 3 günde 25tl yi çıkardım şimdi 140tl falan olmuş heralde paramı alırsam devam edicem botla yükleme yapmaya en iyi özelliği kanalları sen siteye girmesen bile kendi kendine temizlemesidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri